anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Sempe,ale super niespodzanke zrobilas mezowi....az milo czytac ze sie tak dobrze dogadujecie razemKiedys jak jeszcze nie było dziewczynek a ja pracowałam w archiwum i wypadły jego urodziny i był akurat w Szczecinie, wziełam dzien wczesniej zamówiłam torta wzięlam 2dni urlopu, mame ubłagałam by została z chłopcami i rannym pociągiem pojechałam, dzwonił do mnie kilka razy ale ja go zbywałam ze nie mam czasu rozmawiać było mu przykro ze 12.00 a ja mu jeszcze zyczen nie złozyłam, no ale godzine przed dojazdem zazwoniłam i mówie ze wysłałam mu prezent i jest do odebrania u konduktora (musiałam cos wymyślić by mnie odebrał:-)) całe szczęscie ze mógł... no więc jak stał na peronie z kolegą i jeszcze kierowcą, ludziska wysiadają a ja zapaliłam swieczke na torcie i wysiadając zaspiewałam mu sto lat sto lat najgłosniej jak mogłam! ludzie przez okna wypatrywali... fajnie było super i lubie to wspominać mimo ze 5 lat minęło!
ok juz nie truje idę gotowac krupniczek!
Anet a co to cebularze???
a cebularze takie zwykle,ciasto drozdzowe jak na pizze robie,potem robie placki i maczam w maku,na srodek daje cebulke w kostke pokrojona i do piekarnika.....mniam,mniam....ja lubie takie,nawet moja gosia sie zajada:-)
A teraz zmykamy na dworek....