reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam się chwilowo,
zaraz spadamy do moich rodziców niby na obiad ale tata ok 12 wyjeżdza na słowacje wiec go ucałujemy:-D

Natt do sportowej nigdy nie doszłam:-) Fakt, że na żeromskiego też duży ruch, no ale to jeszcze też na towarowej i błękitnej armii, ja pomyślałam, że Izabeli chodzi o taka ulice najbliżej do plazy:-)
I też sobie nie wyobrażam teraz przy Zośce nie miec w pokoju łazienki.
A może ma któraś coś sprawdzonego w sopocie lub gdyni??

reklama
Co do Trojmiasta,ja nie pomogę niestety...A co Domi planujecie tam urlopik w tym roku?? Boże jak ja Wam zazdroszcze tych wakacji nad morzem. Ja muszę czekać do następnych wakacji...buuu

witam niedzielnie:-)

stara sempe wybrała się wczoraj na DYSKOTEKE DLA VIPÓW~!! matko jedyna jestem połamana jakby mnie traktor przleciał:-) kolana i biodro to mi dzis gruchają! Małżon obracał siostre adoratorki a ja??? odświerzyłam angielski i 2 Hiszpanów było moich:-)

miłeg dnia

hej dziewczyny, witam niedzielnie
mam wyrzuty sumienia ze nic dawno nie napisalam a obiecywałam sobie ze naewno znajde chwilke nawet jak będe do pracy chodzic
podczytuje czasami jak moj daje Adasiwi kolacje ale napisac cos cięzko

widze ze niektore dzieci zostały fanami mandarynek- Adas tez
zdrowka życze wszystkim chorym dzieciaczkom,z tego co doczytałam to Julci Megaczkowej, Anet-dla Gosi,i dobrze Basiu ze z Natalka juz ok
Andariel-nie dziwię sie ze masz mieszane myśłi zeby zacząć na nowo w G., ja tez przez to przechodziłam a teraz sie cieszę ze zaryzykowaliśy, trzymam kciuki zeby mąż znalazł dobrze płatną prace, a Ty w bankowości to zero streu, szybko cos znajdziesz, mnóstwo ogłoszeń jest, a to ze rodzinka blizej bezcenne

u nas ok, Adas dzielny w żłobku- odkąd przeszedł do starszych dzieci o wiele lepiej jest, choc nadal reaguje płaczem na piski i wrzaski innych dzieciaczkow
ładnie je, sam zasypia w łózeczku

rano juz wypracowałam system, nawet kawe Inke zdążam wypić przed wyjsciem
w pracy ok, wdrazam sie, atmosfera super
najgorszy koniec dnia, bo zmeczona jestem i pracą i dojazdem 40 minutowym w zatłoczonym tramwaju, a tu jeszcze Adas nie ouszcza mnie na krok i tylko zeby mu ksiązeczki od dzrzwi czytac
no i noce masakryczne, budzi sie czesto- przezywa chyba przedszkole, no i jak nie dam mu piersi to płacze żałośnie i długo, a budzik dzwoni o 5.55
no i tyle w skrócie

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
i mam nadzieje ze uda mi sie częsciej zaglądac

hej aniaso!
witaj Mewa, stęskniłam się za Tobą:) jej, jaki Ty masz ważny etap już za sobą - patrz, rozpoczęłas już normalnie pracę, synek śmiga do przedszkola! wow!!!
wyslałam M. do żabki po buraczki z octem bo za mną chodzą, zdążyłam wysprzątać chałupkę na cacy, zupkę muszę jeszcze tylko dla Ninkowatości dokończyć i potem nasz obiadek:) narobiłam wczoraj mielonych, więc mam na dziś gotowca; młoda latorośl śpi - daję jej czas tak do 15 i budzę;
ok, spadam zatem!!!

edit. sempe - you are amazing:)

Mewa fajnie że sie odezwałaś bo myślałam o was ostatnio :-) i super że Adaś taki dzielny w żłobku
Aniaso witaj po przerwie, napisz więcej co tam u Jasia
sempe rewelka :-) zazdroszcze wyjścia i ciesze sie że sie dobrze bawiliście z mężem :-)

no a widze że wakacjami powiało :-) my mieliśmy plany jechać w jakieś fajne miejsce zwiedzac intensywnie ale pojawiła się druga dzidzia i chyba skończy sie na spokojnej wizycie w PL w czerwcu, może z weekendem nad morzem, zależy jak się będę czuła

miłej niedzieli wszystkim życze

Andariel :-) tez o Tobie często myślę, szczególnie jak rano stoje w zatłoczonym tramwaju a Ty sobie słodko śpisz, i myślę w takich chwilach ze po co mi to wszystko było he he
co do obiadu to moj mąż jest na diecie proteinowej - dzis druga faza łaczenia z warzywami, gotuje zupe pt Strogonoff wiec sie podłącze, ładnie pachnie
normalnie w tygodniu jakimis sałatkami ze sklepu sie zapycham

Sempe- jestes rockendrolowa babka!

reklama
he he, Mewa, żeby w takich okolicznościach mnie wspominać, ha!:-D
megaczka u nas z wakacjami podobnie jak u Was, jeśli gdzieś skoczymy to do rodzinki do G., skąd nad morze śmigniemy powdychać jodku i tyle; no, chyba, że M. robotę ciekawą sobie znajdzie i się wcześniej tak przeprowadzimy, to może i dłuższy pobyt nad morzem by wypalił (zależy tez od kasy); w każdym razie jakoś nie myślę o wakacjach, raczej o tym, że będzie mała kluska bądź klusek i jak to nam będzie we 4...

Do góry