dziewczyny, w jakiej ilości wody/napoju rozpuszczałyście saszetkę lacido baby?
Iza,ja to na lyzeczce,bo jak za duzo plynu to Karolcia nie wypije....a czasem i z lyzeczki niechce,wiec strzykawka zbieram...hi,hi....i wtedy jakos pije
...powodzenia zycze
Hej
Ja wpadłam tylko powiedziec ze u nas strasznie chorobowo i juz powoli mnie depresja przez to dopada. :-
-(
Pozdrawiamy i zdrówka dla was
Hej Kasia,tez juz sie zastanawialam co u was....dobrze ze sie odezwalas....kurujcie sie
;-)
Hej - no nie dałam rady z tymi sikami, no jakaś masakra. Ona specjalnie nie chce robić, bo jak tylko zakasam pampa, to sika i nic, że zakładam te woreczki, jak ona czuje, że go ma i nie sika...wrrr doopa bladzichna, ale przynajmniej wiem, że to trzydniówka. Dziś nas wysypało - znaczy się Misialkę, brzucho i buziol. więc ufff...ale badanko i tak chcemy zrobić
Zddrówka laski i miłej pracy!
Never,dobrze ze to 3-dniowka,a nie co gorszego....a siuski warto zrobic....ale nie zazdroszcze lapania....ja tez sie meczylam kiedys,no i to straszne bylo....powodzonka
Witajcie...ja dopiero teraz mam chwilke
Bylam dzis u pediatry,bo ani wysypki nie ma ,i goraczka spadla,dzis tylko 37 miala(na szczescie),no i albo nas wysypie,albo nie wiadomo co to bylo....ehhhh,osluchowo dalej czysto,gardlo lekko czerwone(ale nie zeby od tego taka goraczka)....dala antybiotyk lekarka,wrazie jakby do czwartku goraczka byla,ale nie wykupywalam narazie,no bo dzis spokojnie juz bylo.....
Z Gosia przechodze schizy
...wyprowadza mnie moje dziecko z rownowagi i to tak ostro....pyskuje,nie chce odrabiac lekcji,rano bunt,ze nie bedzie wstawac....wieczorem spac sie nie chce polozyc,wogole o co poprosze to slysze NIE,NIE i NIE!!!! No masakra jakas....ktos podmienil moja grzeczna coreczke....buuuuuuuuuuu
Juz nie wiem czy to taki wiek,czy zazdrosc o Karolcie,bo teraz goraczkowala i jej wiecej uwagi poswiecalam,czy juz sama nie wiem co....:-(