reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Hejjjjjjjjj
u mnie noc do dupy
wstawałam do małej sama nie wiem ile razy

umówiłam nas do lekarza, bo chce przed weekendem sprawdzić małą osłuchowo bo charczy strasznie i boję się, że przegapie moment jak jej to niżej zejdzie

mój dziś w domu został, bo oboje nie spaliśmy

zastanawiam się nad jakimś nawilżaczem bo mokra pielucha kiepsko się sprawdza (łóżeczko wciąga z niej wilgoć, no mam turystyczne co ma materiałowe boki)
jest coś taniego i żeby można było inhalacje robić?

reklama
Witam, my wróciłyśmy od lekarza bo zaczęła mi kaszleć jak stary palacz. Na szczęście nic groźnego, katar schodzi jej do gardła i z tąd ten kaszel. To mamy mały szpital na sierpniu, nie?
Efe ja ci nie pomogę bo się nie znam.

Hejka!!
Miranda dobrze powiedziałaś mały szpital mamy :baffled:
Zdrówka wszystkim i każdemu z osobna życzę!!
Nam już powoli przechodzi!!
Efe ja żeby się lepiej oddychało mam taki kominek do inhalacji o cos podobnego Armir, Kominek do inhalacji (różyczki) (1231772954) - Aukcje internetowe Allegro
I tam troszke wody plus krople miętowe albo jakie tam kto chce i super jest powietrze może nie nawilża ale lepiej się oddycha.
Mika Deli Rubi fajnie że jesteście!
Ja dziś prawie całą chałupe wysprzątałam obiad się robi mały śpi można chwile tu posiedzieć:tak:
Wybaczcie jak się do czegoś nie odniosłam.....

oj widzę, że pociągaczy noskowych przybywa... taki okres teraz, niestety:/ zdrówka dla dzieciaczków!
co do oddychania, to jeszcze można delikatnie skropić (ale dosłownie 1 kroplę) np. kocyk jakimś Olbasem itp.; my akurat wszyscy przechodzimy z małą przeziębienie, więc skoro i tak z nami śpi, wystarczy jak sobie któreś z nas chusteczkę skropi i mała też korzysta; jeszcze jak sobie da wyczyścić nosek gruszką na noc, to śpi b. ladnie, ale jak wpadnie w histerię, to tak się oglutowuje, że charczy potem niemiłosiernie;

pogoda jakas dziwna, rano zimnica, więc się z mała ubrałyśmy ciepło, a potem w drodze się rozbierałyśmy, bo w słońcu upał dosłownie; i potem człowiek zdziwiony, że się go przeziębienia imają...

popijam drugą kawkę, mała dosypia w wózku po spacerze;

miłego dziona!

Dzień dobry:)

My tez po spacerku,ale Natka jeszcze dosypia na balkonie. Ale się załatwiłam sama na cacy. Od kilku dni chodziła za mną cola.Jk narkotyk normlnie!!! no i wreszcie dzis kupilam podczas spacerku cudowne pół litra colki-mmmmmniammmm...Ale inteligentnie włożyłam coleczke moja cocacolusieczke do kosza pod wózkiem i teraz jest upupiona,bo Mała śpi,nie mam dostępu do kosza...wrrrr...zwariuję zaraz! CHolera jak by tu wyciągnąć colusię,żeby Natka się nie obudzila i wypić sobie ja tak w ciszy i spokoju....eeeee...chyba musze poczekać..co za los!!!

Kurcze,ale Wam się dzidzie pochorowały. My na szczeście zdrowe:) i oby tak dalej. Ale fakt ,że teraz taka pogoda,ze o katarek nie trudno niestety...

Miłego dzionka

Hej
My na szczeście tez odpukac zdrowi. Temperaturka była od szczepionki bo juz ufff znikła.
Natt sprobuj wyciagnąć a nuz sie uda:)

Franek ciut lepiej leki działaja , wracaja dopiero jutro zeby Franio byl zdrowszy na przejazd ta długa trasa do domu

Oilbas mam zamiar wypróbowac słyszałam ze dobry, no najlepiej by było zeby nie było do czego

Malinka a jak Tomek juz całkiem dobrze?

Łep mnie dzis napieprza Miłosz jeszcze od rana nie spał i najwyrazniej nie ma zamiaru

hej dziewczyny,

wszytskim chorym zakatarzonym zdrowka
my na cale szczescie zdrowi, choc Adas sie nachodzil dzis po trawnikach mokrych wiec moze i cos sie przypęta do niego, oby nie
bede sama z małym na weekend bo moj małzon pojechal do Zakopanego z pracy na spotkanie intgracyjne, czyli jak moja mama mowi : origie i pijanstwo he he

Kasia- ma nadzieje ze Ci Miłosz padnie w koncu, Adas okolo 12 zawsze zasypia, bez tych drzemek to ciezko by było wytrzymac w zdrowiu psychicznym

reklama
A moja wstała,dałam jej obiad,a ja odzyskałam colke-jupiiiiii:):):):):):)
Andariel,a wiesz,ze Natka podchwycila od Ninki jedzenie ziemniaczków???jest ich wielka fanka.

Do góry