reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hejka:-D
Oli katar, goraczka... Syla zapalenie pecherza... masakra... a mnie tak gardlo boli ze hej:wściekła/y::wściekła/y:
a jeszcze sie okazalo, ze mam cukier podwyzszony..musze do przychodni diabetologicznej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wszystko sie chrzani:no::no::no::no:

w przyszlym tygodniu wesele i wcale mi sie to nie usmiecha:dry::dry::dry::dry:

zdrowia dla wszystkich:-D

reklama
Efe idziemy łeb w łeb.
my po lekarzu, przeziębienie o najmocniejszej mocy, w nocy nie spała dłuzej niz po 15min a potem się darła:no:
mamy elofen 3xpo 5ml, nurofen co 6h działa przeciwzapalnie, krople do nosa co 4h, inhalacje robie co godz tzn rozstawiam miski z gorąca wodą z kroplami inhalol, co3h smaruje ją pulmexbaby....

a kto mnie wysmaruje jestem aut:no: a w poniedziałek koncenrt Stinga!! choćbym miała isc z toną chusteczek to pójde!!!!

zdrowia i spokojnego weekendu zycze bo nie wiem czy dam rade.
pa

Jejciu dziewczyny ale się Wam dzieciaczki pochorowały!!!!
Biedne z tym katarem!!Każdemu zdrówka życzę!!!
Dziękuje Kasiu Tomek już praktycznie zdrowy kataru już nie ma nie kaszle i wszystko wraca do normy tylko dziwną ma skórę taka nie elastyczna raczej sie nie odwodnił bo pije nie wiem od czego to:confused:
no i musze lecieć bo słysze ze wstał....

Hejka

My też jeszcze sie męczymy z katarem ale jest już lepiej.
Wszystkim choróbkom zdrówka życzymy.
Ja to teraz wciąz biegam za chwilke lece po Asie do szkoły, i tak naokragło:sorry2: dobrze ze dziś piąteczek jutro nie bedzie trzeba sie zrywać ufff:tak:

Sempe kuruj sie kobitko, bo na koncercie sił będziesz potrzebować na bisy :-D

Hejka!!
Miranda dobrze powiedziałaś mały szpital mamy :baffled:
Zdrówka wszystkim i każdemu z osobna życzę!!
Nam już powoli przechodzi!!
Efe ja żeby się lepiej oddychało mam taki kominek do inhalacji o cos podobnego Armir, Kominek do inhalacji (różyczki) (1231772954) - Aukcje internetowe Allegro
I tam troszke wody plus krople miętowe albo jakie tam kto chce i super jest powietrze może nie nawilża ale lepiej się oddycha.
Mika Deli Rubi fajnie że jesteście!
Ja dziś prawie całą chałupe wysprzątałam obiad się robi mały śpi można chwile tu posiedzieć:tak:
Wybaczcie jak się do czegoś nie odniosłam.....
Malina ja sobie takim kominkiem nowe meble załatwiłam! Zła byłam jak osa! Postawiłam na ławie, fotele stały obok (2 tyg. miały) nalałam wody i olejku i jak się ta woda zagotowała i jak zaczęło wrzeć!!! normalnie popryskało oparcia drewniane i mam takie kropki jakby bejcę z lakierem usunięto. Koszmar. Do końca życia sobie tej głupoty nie wybaczę:crazy:

Efe idziemy łeb w łeb.
my po lekarzu, przeziębienie o najmocniejszej mocy, w nocy nie spała dłuzej niz po 15min a potem się darła:no:
mamy elofen 3xpo 5ml, nurofen co 6h działa przeciwzapalnie, krople do nosa co 4h, inhalacje robie co godz tzn rozstawiam miski z gorąca wodą z kroplami inhalol, co3h smaruje ją pulmexbaby....

a kto mnie wysmaruje jestem aut:no: a w poniedziałek koncenrt Stinga!! choćbym miała isc z toną chusteczek to pójde!!!!

zdrowia i spokojnego weekendu zycze bo nie wiem czy dam rade.
pa
Sempe ja jeszcze jakoś się trzymam ale tylko dlatego że przed wizytą u lekarza mała spała. Teraz też padła w swoim czasie i mogę iść kości wyprostować na kanapę. Mój mi nawet baunty przyniósł dla osłody bo on nie wstawał do niej w nocy. I zżarłam choć sobie dietę obiecałam:baffled:
Co do koncertu to dasz radę. Trzy dni są jeszcze. Niech cię mąż nasmaruje na noc olejkiem a wcześniej kąpiel zrobi z pianą i solą(wyciąga podobno)
:tak:
I Mika dobrze pisze...MUSISZ MIEĆ SIŁĘ NA BISY

A ja się dopiero witam;-)
Oj pochorowały nam się dzieciaki i mamusie:-( A sio śpiki i inne przypadłości!!!
Ja dzisiaj mam dziwny dzień - rano zasnęliśmy razem z Jasiem przy bajkach i tak pospaliśmy trzy godziny...A potem jak wstałam o 13 to nie wiedziałam do czego ręce włożyć:no: zwłaszcza że wczoraj wieczorem też miałam lenia i nic nie posprzątałam i potem tylko klnęłam próbując doprowadzić mieszkanie do jako takiego ładu:angry:
A teraz Jasiek znowu śpi a ja pije kawę i mam w nosie sprzątanie bo co posprzątam to zaraz potem dzieciaki wywalą, klocki chyba sto razy próbowałam posprzątać tak samo domino i inne puzzle.....A niech się walają mam serdecznie dość sprzątania po tysiąc razy tego samego!!!

A i jeszcze raz dużo zdrówka Wam życzę!

A moja wstała,dałam jej obiad,a ja odzyskałam colke-jupiiiiii:):):):):):)
Andariel,a wiesz,ze Natka podchwycila od Ninki jedzenie ziemniaczków???jest ich wielka fanka.
a, to na zdrówko:) na pewno nie zaszkodzą:)

laski wychylam Wasze zdrówko, postanowiłam łyknąć dziś całe piewko (no, prawie piwko, bo poza Strongiem innych nie uznaję, a piję teraz desperados) :) czuje już milusi "kop" w potylicę:) i tak mi wesoło, że aż szkoda w domu siedzieć...

hej laseczki :)

chruszkom zdrówka życzę a mamusiom sił i cierpliwości. masakra z tymi zatkanymi noskami :-(

Andariel to ci się miły wieczór zapowiada :-), ja planuje zaraz kawke z likierem sobie zapodać :-D

Mika spóźnione życzenia dla córy - sto lat w zdrowiu i szczęściu oraz spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magda ja porozrzucanych klocków czy puzzli nie uznaje za bałagan a miejsce twórczej zabawy dziecka :-D i sprzątam dopiero przed pójściem spać tylko dlatego żeby się w nocy po ciemku nie zabić :-)

reklama
hejj:-D
witam z kawka:-D

MIKA SPOZNIONE ZYCZENIA DLA GOSI:-D:-D:-D

u nas jakos leci... mala na wieczor dostala goraczki... ale dalam paracetamol i przeszlo:-D
teraz chodzi i broi:-D:-D:-D
Syla kaszle ale tez sie zabardzo tym nie przejmuje:confused2::confused2::confused2:

ja jade dzis po buty... nie mam rzadnych na teraz:confused2::-D:-D
i jeszcze o lumpka zachacze:-D:-D:-D

milego weekendu zycze:-D:-D:-D
duzo zdrowka dla mamusiek i dzieciaczkow:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry