Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja też wpadłam sie przywitać i do później bo mam ful roboty a jeszcze młoda wisi nad mną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam się w piatek, u nas nie pada ale pochmurno.
nie wiem co było Alucie ale w nocy 3 razy miała gorączke!! i mówiła przez sen
tez mi się dzis nie chce ale muszę, nie wiem co na obiad pustka w głowie, na 13tą idę do kosmetyczki, dobrze ze mam tych moich chłopaków to Alicje popilnują.
jak odbiore Angelinke to chyba pojede na zakupy, biedna spodni nie ma a urosła przez rok!! wszystkie ma do kostek
Malinka rzeczka wylewa trochę na wiosne i podczas ulew ale dletego musimy podniesc teran o ok 1metra
Piwonia tez jestem w trójce w przedszkolu i w LO ale zastrzegłam sobie ze na zebrania trójek przychodzic nie będę i tylko podczas zwykłych zebran będę, jestem skarbnikiem
Starszy w poniedziałek na wycieczke integracyjną do Międzyrzecza jedzie na 5dni, koszt 270zł plus kieszonkowe. Jego ojciec milczy
miłego dnia
ja niestety jestem pograzona w dlugach i nie mam jak pomoc choc bym chciala:-(ale zamiescilam prosbe na forum mam z UK wiec moze bedzie jakis odzewSłuchaj 1 opakowanie kosztuje 9,78 funciaków/30 kapsułek. Na dzień idzie bodaj 6 kapsułek, na 12 tygodni...yh..nie mam kalkulatora pod ręką.