reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
ale zapracowane wszystkie dziś przed weekendem! to tylko ja sobie folguję? dziś ograniczam się do zrobienia obiadu Nuśce, nam i w sumie to wszystko; sprzątać nie będę, bo malutka marudna przez to przeziębienie i większość dnia noszę ją na rękach; w nocy miała stan podgorączkowy i niestety nadal ja katar męczy, bidulka mała; wstała dziś przed 6, pomarudziła chwilę i poszła spać bez śniadania - i śpi do teraz;
a jak ciemno już o 6 !!! jesień jesień jesień!!! jak dobrze, że nie muszę się do roboty o świcie szykować...

Hej,
Witam się się na szybko i znikam, do mopsu lecę, potem zakupy i pakowanie bo jedziemy dziś do teściow , M ma dziś wcześniej z pracy wyjść godzinkę i mig mig , juhu :-D mam radochę fest bo jutro kino.
no to miłego!

witam się w piatek, u nas nie pada ale pochmurno.

nie wiem co było Alucie ale w nocy 3 razy miała gorączke!! i mówiła przez sen:szok:

tez mi się dzis nie chce ale muszę, nie wiem co na obiad pustka w głowie, na 13tą idę do kosmetyczki, dobrze ze mam tych moich chłopaków to Alicje popilnują.
jak odbiore Angelinke to chyba pojede na zakupy, biedna spodni nie ma a urosła przez rok!! wszystkie ma do kostek:tak:

Malinka rzeczka wylewa trochę na wiosne i podczas ulew ale dletego musimy podniesc teran o ok 1metra:crazy:

Piwonia tez jestem w trójce w przedszkolu i w LO ale zastrzegłam sobie ze na zebrania trójek przychodzic nie będę i tylko podczas zwykłych zebran będę, jestem skarbnikiem:-D

Starszy w poniedziałek na wycieczke integracyjną do Międzyrzecza jedzie na 5dni, koszt 270zł plus kieszonkowe. Jego ojciec milczy:angry:

miłego dnia

Hej!
Ja po ciężkiej nocy cała połamana.
Mały się budził często to chciał jeść dałam mu cyca a on possał chwile i w ryk wykręcał się płakał darł się nie wiem o co chodzi :baffled::-( czy to ten ząbek co mu wyłazi czy to brzuszek odparzona pupa??Nie wiem:-( i jak tu pomóc dziecku.
Przeciwbólowego nic nie chciał bo i tak z ledwością mu leki wczoraj podałam
Ehh jak dziecko chore to katastrofa:no:
Wszystkie zabiegane dziś widze!
Iwonko jakieś witaminki może łykaj!!Wzmocnia Cię choc troszke!
Ja też dziś tylko obiadek zrobie mam zamiar się położyc razem z małym spac bo padne do wieczora.........

witam się w piatek, u nas nie pada ale pochmurno.

nie wiem co było Alucie ale w nocy 3 razy miała gorączke!! i mówiła przez sen:szok:

tez mi się dzis nie chce ale muszę, nie wiem co na obiad pustka w głowie, na 13tą idę do kosmetyczki, dobrze ze mam tych moich chłopaków to Alicje popilnują.
jak odbiore Angelinke to chyba pojede na zakupy, biedna spodni nie ma a urosła przez rok!! wszystkie ma do kostek:tak:

Malinka rzeczka wylewa trochę na wiosne i podczas ulew ale dletego musimy podniesc teran o ok 1metra:crazy:

Piwonia tez jestem w trójce w przedszkolu i w LO ale zastrzegłam sobie ze na zebrania trójek przychodzic nie będę i tylko podczas zwykłych zebran będę, jestem skarbnikiem:-D

Starszy w poniedziałek na wycieczke integracyjną do Międzyrzecza jedzie na 5dni, koszt 270zł plus kieszonkowe. Jego ojciec milczy:angry:

miłego dnia

ja juz po zakupach,marnych bo marnych ale są
ja podobnie jestem u młodszej przewodniczącą,a u starszej skarbnikiem i zastepcą przewodniczącej,a na zebrania tez bede chodzic tylko te ogólne klasowe,bo na inne niestety nie mam możliwości juz,ale dogadałam sie z koleżankami i one beda chodzic
ja w sobote mam iść na urodziny do znaomych,a w niedziele roczek u nas dla chrzestnych i nie mam nic:(i chyba tylko torta gdzies załatwie tyle bedzie bo na wiecej w tym miesieca juz cieżko bedzie,a ciągle jakaś ksiażka u starszej do dokupienia i mam dosć

Hej:)

Ja korzystam,że Natka śpi na balkonie i pisze....i czytam was...Ostatnio Natalia nie daje mi usiąśc do kompa! Jak go właczam to zaraz jest krzyk,wdrapywanie się na mnie,sciąganie myszki...no po prostu nie da się przy niej klikać...a śpi najczęsciej podczas spaceru,wiec naprawde nie mam kiedy usiąść i sobie na spokojnie popisać i poczytać...Ale dziś ja zrobiłam w balona i ululałam na balkonie;-) i wreszcie moge klikać:).

Zdrówka,zdrówka dla Ninki i Tomusia:)

witam ;-)
ja też dzisiaj zabiegana.....Malinka u mnie podobnie - z karmieniem - possa chwile i się złości ale u nas to przez zapchany nosek, tak samo nynusia nie da rady ssać i śpi bez....kurcze mam taką cichą nadzieję że się odcyckuje przez ten katar.......
Dobra lecę małemu zupkę dogotować a potem po Julę do przedszkola, jak wczoraj poszła pięknie to dzisiaj już od rano zalewała się łzami ze nie pójdzie, ufff dobrze że już wekend....
także miłego laski i do później :-)

reklama
witam i ja. 4 nocka z rzedu nieprzespana ehh ale tym razem przez mezastego;-):-pAmelkownie katarek znika powoli i temp spadla...walczyla wczoraj do 1 w nocy i padla:tak:
Słuchaj 1 opakowanie kosztuje 9,78 funciaków/30 kapsułek. Na dzień idzie bodaj 6 kapsułek, na 12 tygodni...yh..nie mam kalkulatora pod ręką.:zawstydzona/y:
ja niestety jestem pograzona w dlugach i nie mam jak pomoc choc bym chciala:zawstydzona/y::-(ale zamiescilam prosbe na forum mam z UK wiec moze bedzie jakis odzew:tak:
uciekam bo mloda juz piszczy i nie da popisac:sorry2:

Do góry