reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam się i ja,
młoda wstała o 9 i już zdewastowała 3/4 domu:baffled:
Ł. wczoraj wrócił ale o 4 miał jechać i nastawił sobie budzik, który obudził młodą i z 1,5 h męczyłam się, żeby ją uspić:wściekła/y:

Basia gratuluje kolejnej dziewuszki!!

Fajnie, że lek dla Frania jest dostępny w UK, jak coś to zorganizujemy zbiórkę kaski:-)

Kasia dobrze, że to tylko stłuczenie! Ucałuj Miłoszka ode mnie!

Piwonia nie wiem co Ci poradzić, z Zochą też są problemy z jedzeniem(tzn. z karmieniem) sama jak je to ok, ale jak ją karmie obiadkiem to nie ma przeproś, albo krzyczy "nie nie nie" albo wali ręką w miseczke dopiero się uspokaja jak jej dam 2 łyżeczkę i pozwole podłubać w obiadku

reklama
Hej!!
U nas też paskuda!!Leje jak cholera!
My po południu do lekarza jedziemy ,mały dalej ma biegunkę katar coś pokaszluje niech go zbada bo to przed weekendem żeby mu się nie pogorszyło!

Piwonia mam ten sam problem od jakiegoś tygodnia jak nie dalej mały nie chce jeść i koniec już cuda na kiju wymyślam.Puszczam na kompie piosenki wtedy coś zjada ale cienko z tym jedzeniem mam nadzieje że samo przejdzie.......
Kasiu ucałuj Miłoszka!Niech mu szybko raczka zdrowieje!
Zdrówka dla Wszystkich małych i dużych!!!!!

Equazen eye q baby - 30 capsules - Boots
Boots to najbardziej popularna apteka w uk, w necie chwilowo tego nie ma ale jutro wyśle męża do miasta żeby na miejscu posprawdzał czy przypadkiem nie mają bo jak nie to są inne możliwości np
Buy Equazen Eye Q Baby,
:-)

Megaczka, kochana jesteś:) Słuchaj 1 opakowanie kosztuje 9,78 funciaków/30 kapsułek. Na dzień idzie bodaj 6 kapsułek, na 12 tygodni...yh..nie mam kalkulatora pod ręką.:zawstydzona/y: Ale chodzi o forme zamówienia - czy ty zamówisz na mój adres polski czy na swój i ja tobie przeleje kaskę? Dowiedz się pliz od razu o te kwestię.

kurcze... a Monia wszystko z talerzyka zmiata... w złobie ponoc nic nie zostawi :-D a po powrocie wcina jeszcze słoiczej zupki albo deserku + (.) i czasem jeszcze kaszke wciągnie ;-)

ale jakiś czas temu (w połowie sierpnia) jadła mi jeden słoiczek 190g przez cały dzień....

U nas też dzis fatalna pogoda do tego sami zostaliśmy .
Ale to nic może w takim razie zrobie runde po sklepach dziecięcych bo mi zginęło w zeszłym roku okrycie na nózki to nowe dokupie bo to już chyba lepiej nie bedzie.A potem może jakąś sale zabaw zalicze ,zobacze ile młodemu zadali bo wczoraj 4 h siedziałam z nim przylekcjach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieję ,że lek pomoże Franuli dzielny z niego facet
Moja pozwoli sie nakarmić ale pod warunkem ,ze ona bedzie miałą swoją miskę i łuzeczkę oczywiście ja tam daje jej np. mięsko bo ziemniaki to by fruwały po całej chacie a mięso jednak stała rzecz a jak zupe mam to tylko pozwalam jej pod moim nadzorem łyzeczką zabełtać i koniec ale na apetyt nie narzekam 4 kupy dziennie to standart u mnie.
Matko dwie kawy wypiłam i dalej mi sie spac chce

hej:-D:-D
ja juz domek posprzatalam:-D:-D:-D
teraz czekam az babel zasnie i biore sie za obiad:-D:-D:-D
potem musze mojego obciac:-D:-D:-D
u nas pada ale wzglednie cieplo:-D
musze jesienne buty powyciagac...ciuchy juz wczoraj wyjelam i popralam:-D:-D:-D
a moje do szewca oddac:-D:-D:-D

moja zas biega i non stop krzyczy mniam:-D:-D:-D

hej :-)
u nas padało rano, teraz bez deszczu i nawet w miarę ciepło jest, może się skuszę później na spacer
zastanawialiśmy się nad weekendem w Zakopanem i chyba się skusimy :tak: szkoda tylko, że tam zimno, ale jakoś to przeżyję :-D
Majka drzemie, także mam chwilę ciszy, bo ostatnio daje mi popalić, w nocy budzi się ze 2 razy, płacze, jeść też nie chce, ząb już się przebił i nie wiem czy to zachowanie to jego sprawka czy mam zrzucić na co innego :baffled:
kasia, super, że z Miłoszkowym palcem dobrze ;-)
Franiu, dużo zdrówka dla ciebie i mam nadzieję, że z lekiem wszystko się uda
i wszystkim zasmarkanym również DUŻO ZDROWIA
poczytam póki dziecko śpi, miłego :blink:

Ostatnia edycja:
100_8125.jpgpokażę wam jakie górki będę widzieć z okien mojego nowego domu ;-)
100_6810.jpg

Hej dziewczyny

Izabela- widoki fantastyczne :-)
Kasia- jak Miłoszek rozrabia to dobry znak!
Piwonia- moze to taki okres niejedzenia ma Ala tylko? juz o moim niejeadku nie bede wspominac, u mnie godzinne jedzenie obiadkow to norma, jedynie co rano na sniadanie parowki jako tako je, ale przybiera Adas na wadze powoli i morfologia w normie wiec przeboleje to jego niejadkowanie
Andariel- a Wy lepiej dzis?

w Pszczynie własnie przestało padac, wiec jak Mały wstanie trzeba by wyjśc na spacer
wczoraj spotkałam kolezanke na spacerku i skonczylo sie na piwie miodowym na rynku
a dzis mamy 4 rocznice slubu więcmoze maz cos wymysli na pozniej
zatem jak by mi sie nie udalo juz tu wejsc to miłego zycze dnia

reklama
pięknie Izabela! miejmy nadzieje ze jakieś drogi szybkiego ruchu Ci pod nosem nie wybudują! jaką powierzchnie ma Twoja działka? nasza tak jak widziałaś 6500m2 z czego ok 2000 to nieużytki np droge z tego zrobimy,
ok 5metrów za tą bramą będzie nasz wjazd i droga

wzdłuż tej rzeczki jest granica naszej działki, dalej rozprzestrzenia się ok 4000m2 owalne miejsce i tam bedzie nasz dom i ogród

MEWA SAMYCH DOBRYCH CHWIL I DUZO MIŁOSCI Z OKACJI ROCZNICY SLUBU

Ostatnia edycja:
Do góry