reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

ale macie fajne widoczki dziewczyny, coś wspaniałego, zieleń oko cieszy!
Mewa nam rocznica wypadała w poniedziałek właśnie, ale akurat M. był w delegacji 2 dni:) dziękuję, u nas ze zdrowiem lepiej, tzn. malutka ma mniejszy katar (noc była koszmarna, non stop pobudki przez gluty), nie ma już gorączki i ładnie je, więc jestem dobrej myśli; widać, imbirówka i czosnek działają:) a mnie dla odmiany teraz gardło szczypie a nie boli, ale to akurat pikuś:)

Piwonia
pamiętasz u nas też był problem z jedzeniem, trwał dobry miesiąc, wpadłam w panikę, ale na szczęście już to za nami; nawet morfologię robiłam, bo się wystraszyłam, że to jakaś choroba może; tak więc uzbrój się w cieprliwość, dawaj malutkiej to, na co ma ochotę (u nas akurat leciał kleik ryżowy z owocem) i czekaj dnia, gdy będzie jadła jak kiedyś a nawet lepiej!

zmykam dać małej obiadek;

reklama
sempe, na zdjęciu widać latarnie i tam jest obwodnica, także troszkę dalej a koło działki mamy tylko drogę wewnętrzną i kawałek dalej ma być droga, która będzie prowadzić do np innych domów :-) a z kolejnej strony działki mamy ogródki działkowe :tak:
nasza działka ma 8,34 ara, jak dla nas to troszkę za mała :-D ale jak była za free :blink: a widoki też macie świetne, cisza i spokój :))
mewa, wszystkiego co najlepsze na kolejne lata wspólnego życia razem :-)

Ostatnia edycja:
Kobitki widoki piękne!!
Sempe a ta rzeczka nie wylewa podczas powodzi??
Mewa najlepszego w rocznice dużo miłość pomaranczy i niech Ci facet dzis nago zatańczy:-D

A ja tak siedze i patrze w lusterko poprawiam włoski i chyba je zetne na krótko albo trwałą zrobie bo wygladam jak ...... a moze mamy tu jakas stylistke albo fryzjerke żeby doradziła co?

Witajcie z wieczora...
Właśnie Mysza usnęła i mam chwilę. Małżon w pracy jak zwykle.
Mewa - najlepszego w 4 rocznicę!!!
Zmykam do łóżka już, bo padam jakoś szybko ostatnio...:)PA

a ja spedziłam ponad 4 godzinty w szkole i mam głowe 6 na 9
pęka mi głowa
szybko wpadłam miedzy odcinkami Housa
znów jeste w trójce klasowej,a żeby było śmieszniej nawet w dwóch trójkach ciekawe jak ja dam sobie rade z tym
dobranoc do jutra

Malinka mam ten sam kłopot,ale jutro ide w koncu do fryzjera i chyba sie obetnę,bo mam dość moich kłaków
andariel oby małej szybko mineło,bo ja wysiadam,wszystcu=y mi mówią,ze znikam a ja sie nie dziwie bo sie martwie

Mewa - najlepszego z okazji czwartej rocznicy! :-) i udanego romantik full wieczoru :-)
Idę ja spać, Marcello dziś padł zaraz po kolacji :szok: oby się jutro wcześnie nie zbudził :/
mój też już chrapie
to i ja pędzę
kolorowych!

hej dziiewczyny:-D:-D

MEWA naj z okazji rocznicy:-D:-D:-D

moja odbila wczorajsza nocke i wstawala co dwie godziny....:crazy:
jestem nie wyspana,,, wszystko mnie boli a dzis jeszcze tyle pracy przede mna:crazy::baffled::baffled::baffled::baffled:
dwa razy paznokcie robic i mame farbowac:-D
a jutro wqesele:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

takze zobaczymy sie dopiero w poniedzialek:-D:-D:-D
obiecuje napstrykac fotki:-D:-D:-D
milego weekendu zycze i duzo zdrowka:-D:-D:-D
a no i sloneczka:-D:-D:-D

reklama
Do góry