reklama
aneczka2425
Fanka BB :)
a do kogo do lekarza chodzisz??
gdzieś blisko siebie??
gdzieś blisko siebie??
aneczka2425
a to pewnie szykujesz się do malariewicza rodzić co??
ja tam nie mogłabym bo nie mają odpowiedniego sprzętu ani doświadczenia w ratowaniu noworodków, ani przy porodach nie o czasie i nieprawidłowych.
ja tam nie mogłabym bo nie mają odpowiedniego sprzętu ani doświadczenia w ratowaniu noworodków, ani przy porodach nie o czasie i nieprawidłowych.
Ostatnia edycja:
tak ale jak narazie to zbieram info na temat tego szpitala i poweim szczerze ze są podzielone zdania na ten temat wiec nigdy nic nie wiadomo bo narazie to z lekarza jestem bedzo zadowolona,ale za oknem mieszknia mam szpital wojewodzki wiec trafie tam gdzie bedzie blizej w zalezności od sytuacji
aneczka2425
wiesz w olsztynie tylko wojewódzki ma III stopień referencji czyli patologia ciąży i noworodka więc wyboru nie mam
już tam zresztą rodziłam
już tam zresztą rodziłam
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Anulka ja mam wlasnie rozwarcie zewnetrzne na opuszek palca, ale ja rodzilam juz dwa razy wiec tak niby moze byc.
Witam tak w ogole. Kurcze maly mi dalej marudzi nie wiem czy z choroby czy che na dwor. Glupieje juz. Bede na zastrzyku w ambulatorium to dam go na wszelki wypadek przebadac czy jest lepiej.
Witam tak w ogole. Kurcze maly mi dalej marudzi nie wiem czy z choroby czy che na dwor. Glupieje juz. Bede na zastrzyku w ambulatorium to dam go na wszelki wypadek przebadac czy jest lepiej.
_karincia_
A my zaraz jedziemy na mecz piłki nożnej więc wygrzeję się na słoneczku na trybunie ;-)
reklama
Witam !!!!ja co do tego rozwarcia jestem tak przejęta ze nawet spac spokojnie nie moge ,możesz cos wiecej napisac jak to w Twoim przypadku było?Anulka ja mam wlasnie rozwarcie zewnetrzne na opuszek palca, ale ja rodzilam juz dwa razy wiec tak niby moze byc.
Podziel się: