dam rade dam!!!!hmm u mnie to ja sama nie jestem pewna bo ta moja niby ostatnia miesiączka trwała raptem tylko niecałe 3 dni i to tak słabo słabo ale myślę tylko o tym aby zdrowe było czego oczywiście też Wam życzę bo to najważnijesze:-)
reklama
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
dam rade dam!!!!hmm u mnie to ja sama nie jestem pewna bo ta moja niby ostatnia miesiączka trwała raptem tylko niecałe 3 dni i to tak słabo słabo ale myślę tylko o tym aby zdrowe było czego oczywiście też Wam życzę bo to najważnijesze:-)
Po USG nie podali Ci terminu ,bo mi własnie na USG podali dokładny trmin raptem o 2 dni sie przesunał.
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Dobra ja lece bo z mezem na radke sie umówiłam,mam taka specjalna karte i idziemy odebrac jakies gratist dla młodych mamciekawe co tam bedzie
podali na 28 .08 bo wczesniej mialam na 9.09 ale jakos moja mama mówi ze bedzie wczesniej ale to nic,ostatnio moja kuzynka urodzila 26.04 a miala termin na 4.05 a z usg jej wychodzilo na 19.05 więc nigdy nic nie wiadomo:-)Po USG nie podali Ci terminu ,bo mi własnie na USG podali dokładny trmin raptem o 2 dni sie przesunał.
aneczka2425
Fanka BB :)
a wiesz moja historia ciążowa plus od 17 tyg ciąży skurcze
reklama
aneczka2425
Fanka BB :)
w poprzedniej ciąży miałam rozwarcie od ok 32 tygodnia i niestety mimo leżenia i nospy urodziłam w 35 tyg.
Podziel się: