reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Natt gratuluje super organizacji...:-)

byłam po książki dla chłopaków, kupiłam część i zapłaciłam 250zł z tego co pani mi obliczyła to jeszcze ok 150zł co razem daje 400zł za książki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! licze ze może stare pójdą w komisie to może 100 bedzie do zwrotu!!

a tu jeszcze zeszyty: w zeszłym roku kupiłam w tesco chyba po 2zł za grube, szyte w twardej oprawie i cholera po 2miesiącach zaczęły się rozlatywać!!!!!!!!!!!!! potem dowiedziałam się ze to z papieru makulaturowego były zrobione... potrzebuje 20 zeszytów.....

skąd mam wiedziec ze zeszyt jest dobrej jakosci???

natt pięknie to napisałas i slicznie maluchy przybierają,pogratulować tego zorganizowania,bo to jest bardzo ważne zwłaszcza przy licznej rodzince,super
ja mocno w ciebie wierze i podziwiam cie za twoją siłę ,postawe i zorganizowanie i piękne słowa

reksio bedzie dobrze zobaczysz,juz niedługo
a czy megaczka sie odzywała??co u niej??

Reksio,zobaczysz bedzie cudnie i u ciebie kochana! Nie obawiaj sie niczego,a w razie jakichkolwiek przejsciowych problemików,to po prostu rozwiazuje sie je na biezaco i juz. Nie ma co sie na zapas stresowac,mowie ci. J. był z nami 3 tygodnie,ale wiesz jak jest i tak wiekszosc roboty ty odwalasz,bo zarówno jedno jak i drugie dziecko wisi na tobie...kazde ze swojego powodu i w innym nawijmy to interesie;-). Bedzie doooobrze. Zaprogramuj sie pozytywnie a sama zobaczysz jak w takim nastawieniu jest siła:). Naprawde!. Mysl sobie po prostu,ze bedzie dobrze,bo masz wspaniałe dzieci,meza i ze wszystki sobie wspaniale poradzicie:).
Trzymam za was kciuki.
Buziaki dziwczęta. Zmykam z psem,potem kolacja Natki i spanie.

Aaaaaaaaaa....jutro bede miała robiona tomografie z kontrastem. Chca sparwdzic te moje wszystki zyły z uwagi na dusznosci jakie miewałam ostatnimi czasy,a ktore moga byc spowodowane zakrzepicą....

Tzn sama zakrzepica ujawniła sie własnie w pierwszej ciazy,a zwiazek ma tylko taki,że w pierwszym i osttanim trymestrze jest duzo wyzszy poziom estrogenow i generalnie cały ten koktail hormonow ciazowych jest baaardzo duzym wyzwaniem dla układu krazenia i czesto gesto własnie w ciazy wychodzą takie kwiatki. Ale bezposrednio ciaza absolutnie nie wywołuje zakrzepicy,ona moze tylko nasilic jej obraz. U mnie zakrzepica jest dołaczona tak extra/gratis do żylaków;-),mam to w genach dane i juz. ja tam juz sie nie zastanawiam skad to sie wzieło i w ogole. Działam,lecze i tyle moge zrobic tylko albo i az:).
Buziak dobranolka:)

jeeeeeej musze jakies nowsze zdjecie bliźniaków Wam pokazać. Jak oni sie juz zmienili....Takie maluchy tak sie szybko przepoczwarzają;-),ze to jest szokujące wprost. Jutro cos wkleje:) specjalnie dla BB cioteczek:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ninka i Adranku Sto lat dzisiaj dla Was:))

meggie chyba możesz odstąpić od umowy,napewno jest jakis czas na to,a fotela bym nie odbierała,to są oszuści straszni i cięzko z nimi czasem wygrac

reklama
fotela nie odebrałam, pogadałam z kurierem, sympatyczny gość, powiedział mi co i jak, doradził, kazał wysłać najpóźniej jutro odstąpienie od umowy, no bo dziś nie dam rady bo tato na wycieczce... FUUUUUCK :( !!!!

Do góry