reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
FRaniowa ;) no jest światełko, tylko jeszcze opcja że oni nie przyjmą tego mojego poleconego w ciągu tych 10 dni i co wtedy? :/
ale ile mnie to nerwów kosztuje, bo ja panikara jestem...
w dodatku chciałabym to zrobić dziś, ale on na tej wycieczce piekielnej...
Marcel zasikał znów swoje zabawki bo nie zwróciłam uwagi że chce siku :(
ja jestem słaby człowiek normalnie :(

A wycieczka 1 dzień?? Polecony za potwierdzeniem odbioru wyslij.

A dzwoniłas do tego rzecznika konsumenta? może wygugluj sobie jakąś organizacje konsumencką , zadzwoń i dowiedz się jakie masz prawa..
Oni zerują na naiwnych ludziach..Wykorzystuja starszych ludzi, gnojki

Si, wycieczka 1 dzien, wroci wieczorem, musi wypelnić odstapienie od umowy i jutro wysle wlasnie za potwierdzeniem odbioru :yes:
Do rzecznika w moim miescie dzwonilam, ale jest numer nieaktualny..
jaja są jeszcze bo na umowie nie ma z jakim bankiem podpisana jest umowa bo z tego co mi kurier powiedzial to do banku tez musze wyslac w ciagu 14 dni powiadomienie od odstapienia od umowy, o jaja :(

Ninko, Adrianku samych pomyślności dla Was :-)
maggie, pozytywnego załatwienia sprawy życzę :tak:
dziewczyny, czy dada rozmiar 4 a pampers rozmiar 5 to to samo? bo dady 5 sa juz od 15kg i nie wiem ktore lepsze? Majka wazy jakies 13kg

Po dniu pełnym nerwów związanych z "magicznym fotelem" mojego łojca ;)
nadeszła chwila radochy, dostaliśmy przesyłkę z kreatywnego dziecka od Mju :)
Wymalowałam MArcelowi co nieco na twarzy i sobie też ;)
Kredki są genialne, farby wypróbujemy jutro i wlepię foty cośmy dziś na twarzach mieli to się pośmiejecie :p
idę spać bo ciężkim dniu, jutro wysyłam to odstąpienie od umowy! brrrr

dziękuję w imieniu Ninki za życzenia i pamięć!!! biedna dziś była, bo większość dnia spędziła z nianią i jej 2 wnuczkami, poza domem...bo my z Lonkiem w Dziekanowie na kontroli i zeszło ponad 5 godzin; a potem już tylko kawałek ciacha z cukierni, drobnostka na prezent i tyle z urodzin miała; no ale już się z mamą umówiłam, że jak przyjedziemy w weekend do GW to upiecze mi biszkopta, a ja co dorobię, żeby torcik dla Ninki był; i tam zrobimy jakąś mini-imprezkę;-)

natt świetnie, że dajesz radę, ale ja w to nie wątpiłam, bo Cię znam i wiem jaka z Ciebie bomba energetyczna, ha! nie zapomnij o tych fotach!

maggie współczuję nerwów w zw. z zakupem taty;

Maggie, to czekamy na fotki i ciąg dalszy fotelowej story:)

I ostatnim rzutem na tasmę..:zawstydzona/y:
Ninko kochana, sto lat, sto lat, sto lat w zdrowiu i szczęściu, kochanie:)

Uściski tez dla Szanownego Jubilata Adrianka:)

reklama
Witam z kawą ;)
Franiowa - fotel story :D wczoraj napisalismy odstąpienie od umowy, zgodne z prawem, jesli odstąpie od tej umowy to umowa z bankiem jest jednoczesnie anulowana. Zaraz lece na pocztę wysyłać, tylko ojciec złoży podpis... swoją drogą on wierzy ze ja to tak na luzie załatwiłam i juz, a ja tyle sie nażarłam nerwów, ehh poza tym jeszcze nie wiadomo czy przyjmą mi to odstąpienie czy będą coś kombinować.
Foty wrzucę jak wrócimy :)

Do góry