reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

cześć dziewczyny ;-)
coś nie mogę sie zabrać za pisanie ;-) my już po urlopie, szybko minęło, ale fajnie było, pogoda nawet dopisała, tzn. w pierwszym tygodniu było słonecznie, a w drugim ciepło, ale już raczej bez słońca :tak: z urlopu wróciłyśmy obie z Majką przeziębione, z gilami w nosie-dobrze że dopadło nas to pod koniec urlopu :tak:
a teraz jakoś leci, powoli myślę o urodzinach Mai i prezencie oczywiście :-)
mewa, sto lat dla dwulatka Adasia :-)
miłego wieczorku ;-)

reklama
witam
u mnie no cóż całe wakacie zaplaniwane jeżdzimy z Maksem na zajęcia ( takie rehabilitacje ) a w domu dodatkowo mamy zrobiony plan ćwiczeń na 6 dni w tygodniu , a Kacperka wszędzie pełno coraz więcej mówi ładnie i wyraźnie po naszemu ale ma też kilka swoich słówek np. dupta to dupka , apa-chce na ręce , na Alexa woła auś itp.. chce robić wszystko to co chłopcy mała papuga

witam
no to taszka macie troszke biegania,ale najważniejsze zdrowie dzieci

a dzisiaj najlepsze życzenia dla Julianki,STO LAT!!!!

małe sprostowanie,bo mi sie daty pokićkały
wczoraj było Julianki,a dzisiaj jest Moni i Oliwi

i dla was STO LAT STO LAT

Ostatnia edycja:
witam się,

choroba sie rozwinęła na tyle ze juz ledwo dycham, fatalnie się czuje;-( na dodatek jednak przeszło na dziewczynki.

wczoraj pralke przywieźli:-) cholerka ale skomplikowaną maszyne sobie kupiłam!!! ale rozgryze łobuza:-)

pozdrawiam i koncze bo Aluta kopie mi kompa i ma ochote mnie ugryźć!!!!!!!!!!!!!! wstała dzis o 5.20...

spóźnione ale serdeczne życzonka - Monisia, Oliwka sto lat!!!!

Ja mam dziś dzień lenia i mega senna jestem od rana choć dobrze i dość dugo spałam w nocy, to pewnie przez pogode która nas nie rozpieszcza za bardzo... ide się pocieszyć czekoladą :-)

Witam w niedzielny poranek
Zaraz idziemy po torcik nr 2 :-) i ciasteczka, bo do Olci przychodzi koleżanka :-).
Panianka właśnie zbiera pranie i odnosi do szafy :-O Wsztstko ładnie odkłada na miejsce. Skarpetki i majteczki do szuflady, reszta na pułki. W szoku jestem zawsze robimy to razem, ale bez układania tylko ściąga, a dziś wszystko sama . Jak te dzieci szybko rosną.
Popołudniu jedziemy do teściów na obiad z torcikiem, bo w czwartek Olcia miała torcik u moich rodziców, a dziś u teściów (tak jak i w zeszłym roku nie dało rady zebrać wszystkich w jednym dniu).
Ciekawe czy panna znów zaśpiewa sobie sto lat?

Mykam się ubrać i do cukierni, bo potem już nie bedzie na to czasu.

Miłej niedzielki.
Wieczorkiem napisze o prezencikach :-).

reklama
witam się :-)
u nas ciepło, ale coś wisi w powietrzu :tak: mielismy sie wybrać na wycieczkę, ale coś plany uległy zmianie...
miłego weekendu życzę ;-) a dla naszego jubilata Frania, samych pomyślności i dużo duzo zdrówka :tak::-)

Do góry