reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Piwonia my z męzem raz byliśmy 6lat temu cale 6dni:-) nie starczyło nam czasu by wszystko zaliczyc! teraz jedziemy z maluchami i Rafałem i zapewne na raty będziemy chodzic po górach.

Jaworki noclegi - Pokoje Nad Czarną Wodą - Szczawnica

Mąż i jego 4-ro rodzenstwa jedziedzie z rodzinami razem 19osób:-) ciekawe czy się nie pozabijamy hihih

u nas przeszła ulewa i mała burza i temp od razu spadła na dworze o 10stopni a w domu z 28 zrobiło się 23...
Angelina wczoraj do babci pojechała na parę dni, jedno mniej:-) Starszy wrócił normalny z wyjazdu i bardzo zadowolony... w sobote Rafcio wyjezdza na 2tyg..
bym musiała całą rodzine "zatrudnic " by kazde gdzies wysłać choć na weekend...!!;-)

reklama
Piwonia my z męzem raz byliśmy 6lat temu cale 6dni:-) nie starczyło nam czasu by wszystko zaliczyc! teraz jedziemy z maluchami i Rafałem i zapewne na raty będziemy chodzic po górach.

Jaworki noclegi - Pokoje Nad Czarną Wodą - Szczawnica

Mąż i jego 4-ro rodzenstwa jedziedzie z rodzinami razem 19osób:-) ciekawe czy się nie pozabijamy hihih

u nas przeszła ulewa i mała burza i temp od razu spadła na dworze o 10stopni a w domu z 28 zrobiło się 23...
Angelina wczoraj do babci pojechała na parę dni, jedno mniej:-) Starszy wrócił normalny z wyjazdu i bardzo zadowolony... w sobote Rafcio wyjezdza na 2tyg..
bym musiała całą rodzine "zatrudnic " by kazde gdzies wysłać choć na weekend...!!;-)

oj ja byłam niezliczoną iloś razy am,ale zawsze mi mało
z rodzicami jak byłam to mało po górach chodziliśmy,dopiero jak męza poznałam to tam razem niektóre szlaki przecieraliśmy i łąki zaliczaliśmy,oj wesoło było
ośrodek bardzo ładny,nie znam osobiście,a jakie ceny tam maja bo ciekawa jestem??
w Szczawnicy noclegi są po 25zł

moje miały iść do babci,ale chyba nici z tego beda,bo siostrzenica nadal chora a ja niechce żeby moje sie zaraziły

Witam 1lipca:-)

pogoda tak paskudna ze az zal patrzec za okno... glowa mnie boli a mam tyle spraw dzis!

Rafacio jutro z rana na obóz wyjezdza wiec musze go pakowac.. a i zaczyczli sobie dzis moi panowie kopytka ze skwarkami i kiszoną kapustą:-) wiec chyba spełnie to życzenie!;-)

Piwonia jak dobrze pamietam to płacimy 40zł od osoby ale musze się upewnic..

dobra biore maluchy i do warzywniaka!

witam i ja
u nas tez leje kolejny dzien z resztą,pogoda tylko do siedzenia w domku ,dzieci zawiedzione,ale podobno od niedzieli bedzie lepiej,no mam tylko taką nadzieję
dzieki sempe sporo jak dla mnie,wiec jak nam sie uda to prędzej w Szczawnicy sie zatrzymamy,ale mamy w planach wąwóz Homole a to koło Jaworek własnie

Bry :)
U nas tez syfie się zrobiło. Ściągam dzisiaj dzieci z działki i będziemy w weekend w domu siedzieć, bo tam mi się rozłożą na pewno. Poza tym soac mi się chce a do końca pracy jeszcze daaaaaaaleko :)
Buziaki dla wszystkich :)

Boże a my jedziemy nad morze! przecież ta pogoda jest d o b i j a j ą c a ! A jeszcze Aniela rano miała 37.... aaa

ciągle pada... dlatego ja nie narzekam na upały - tak krotko trwają...

Jutro jedziemy z Adim do neurolożki, która oglądała Ninę. Pracuje metodą Vojty, pamiętam, że zrobiła na nas ogromne wrażenie tych parę lat temu. Ciekawe co powie o naszym synku. Oczywiście mam nerwy już...

reklama
Boże a my jedziemy nad morze! przecież ta pogoda jest d o b i j a j ą c a ! A jeszcze Aniela rano miała 37.... aaa

pogoda jest naprawdę dobijająca,niecierpie jak leje bez przerwy
a Anieli zdrówka życzę podawajcie cos zawczasu bo jakis wirus chyba panuje

ciągle pada... dlatego ja nie narzekam na upały - tak krotko trwają...

Jutro jedziemy z Adim do neurolożki, która oglądała Ninę. Pracuje metodą Vojty, pamiętam, że zrobiła na nas ogromne wrażenie tych parę lat temu. Ciekawe co powie o naszym synku. Oczywiście mam nerwy już...

myslę,że po wizycie bedziesz spokojniejsza i nie powinnaś sie tyle denerwować
bo mąły potem to mleczko pije i dziwic się,że ma kolki,musisz bardziej spokojnie do tego podchodzić i może jakś meliske zacząć pić

Do góry