reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Aguś nie wiem - mam jeszcze prawie całe opakowanie tego Actiferolu, bo niedawno kupowałam, to skończę. A tamten niemiecki taki rewelacyjny? kurka, co niemieckie to lepsze od reszty... jak sab simplex... tylko do sab (tego niemieckiego, Pfizera) nie mam póki co dojścia... tzn.teść ma zapowiedziane, że jak będzie jechał, to ma kupić, ale kiedy on się wybierze..? a póki co, bobotic podaję;

kurka, właśnie sobie uzmysłowiłam, że maluch jak poszedł spać o 15, tak śpi do teraz! bez kolki!!! tak spokojnie, na brzuszku! dziób otwarty, jęzor na wierzchu:-D hmmm,oby to nie była zapowiedź koszmarnej nocy bo wyskoczę przez okno (jak się zmieszczę) :p

Ostatnia edycja:
Aniu, cały witz polega na tym, że zelaza IIwartościowe jest lepiej przysfajalne niz IIIwartościowe. Na pl rynku jest tylko 1 IIwartościowe..nie pamietam nazwy kurcze.. Ale dają go tylko takim maluszkom po urodzeniu bo to straszny syf i zadne wieksze dziecko tego nie weźmie do buzi. To żelazo, które ja mam (po nim właśnie Frankowi tak rewelacyjnie skoczyły wyniki) jest w kroplach, wiec nie dajesz go dużo, no i wchłania sie super. Jak Ci powiedziaalm mam zapas jak na wojne, powiedz tylko słowo..;-)
(tylko lekarz musiałby Ci przeliczyc dawkowanie, alebo poprosze nasza dr prowadzacą;-))

andariel, szwagierka z niemiec przyjeżdża w sierpniu, więc jak chcesz to mogę jej powiedzieć żeby kupiła sab simplex i ci wyślę, dojdzie tylko koszt przesyłki, już kupowała wcześniej mojemu bratankowi, więc myślę, że problemu by nie było ;-) daj znać jak coś :-) no i wieści o Adasia zdrowiu całkiem niezłe :tak:
natt, to widzę że nie ja jedyna potrzebowałam twojej rady ;-) dzięki :tak::-)
zdrówka chorym :-)

Dziś pierwszy raz widziałam idącego Frania!!!!!!!!!!!!
Juz na koniec rehabilitacji pani rehab przeszła z Franiem ze 3 metry, tzn ona trzymała go za miednicę, dociskała ją odpowiednio, żeby pomóc przenosić ciężar nóg a mały..prawa-lewa-prawa-lewa!!!!!!!
biggrin.gif
A jaki szczęśliwy był!!!! Śmiał się w głos!!!!!
Dla mnie to był widok ..no sama nie wiem jak to określić
biggrin.gif
Idący Franiu
biggrin.gif
Może jeszcze z pół roku i będzie pierwszy samodzielny kroczek?
biggrin.gif

Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj, a ja mam wilgotne oczy normalnie:zawstydzona/y::tak:
Jezu...ale wiecie jaka radość.. Boże nie potrafię wam opisać..
Kurcze.. mam cały czas przed oczami rozmowę z ordynatorem OIOMu: po co się będzie pani męczyc, przecież i tak umrze albo będzie rośliną..
O Boże..ale radość

reklama
Do góry