reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
witam,
leje i leje od wczoraj non stop!!!

Rafcio o 8.00 juz wyjechał, nocują na tym obozie w drewnianych domkach ze szparami w podłodze wiec dałam mu dodatkowo 2 spiwory i gruby koc... podźwiga wiecej ale bedzie mu cieplej bo nocki zapowiadaja 11stopni wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

przez tą pogode to zjadłam obfite sniadanie a teraz pije kawke i koncze tabliczke czekolady:-) etam musze jakos sobie nastrój poprawić. Siedze sama z Alutą w domu i tak cicho jest:-) Małżon ostatni weekend na uczelni Angelinka u babci Starszy tez. Rafcio fruuu

ciepłego i spokojnego dnia!

PS Mju a gdzie jedziesz i kiedy?

sempe, mju wyjechała dzisiaj w nocy do Dębek ;-)
u nas pogoda taka sobie, nie pada ale trochę chłodno :tak: jak Majka wstanie to szykujemy się do mojej mamy na imieniny :-) miłego dnia :happy2:

Witam kochane....:)
Ja tylko na chwile dac znac ze zyje....ale czasu brak na cokolwiek...pamietacie jak pisalam ze bede szyla pokrowce na krzesla do sal weselnych?
A wiec ruszylo sie :tak::-),do konca lipca musze uszyc conajmniej 150,a jak dam rade to i 200:szok:...wiec teraz jeszcze mniej mnie bedzie na BB,zeby nie powiedziec ze wcale:-(
Pozdrawiam serdecznie i do nastepnego klikania:tak:;-):happy:

Uuuuu Anet to poszalejesz przy maszynie:):). Matko!! 200pokrowców!!!Ale fajnie,kasaka rozumiem wpadnie,wiec motywacja jest. Powodzenia w takim razie i daj znać jak zakończysz działalnosc pokrowcową;-)

Witam witam:):-)
nie wytrzymalam i do was wpadlam....:-D
Juz 5 pokrowcow uszyte,ale dzis pol dnia spedzilam w przychodni ( z dziewczynkami na kontroli bylam) i na zakupach.....wiec malo poszylam,ale skrojone mam juz troche,tylko materialu braklo,wiec ta dziewuszka zamowila i bedzie za 3 dni dopiero
a kaska wpadnie i sie ciesze,bo bede miala swoje pieniazki:-D:-D:-D

Aga,dopiero doczytalam o Franiu i jego postepach...no az mi sie lezki zakrecily w oku...Gratki wielkie!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiem wszystkie cieplutko i slonecznie....bo u nas z pogoda kiepsko,leje juz ponad tydzien :szok:

Dziewczyny, ja po prosbie - całe popołudnie kopie na BB i głupieję..
Potrzebuję lekkiej w miare spacerówki-parasolki dla Frania.
Siedzisko nie może byc zbyt obszerne, wręcz poszukuje takiej z wąskim siedziskiem (byłoby super), bo na szerokim Franc w asymetrie wpada.
Znacie ten model: Super! Wózek Mamas&Papas ORA BLACK - czarny! (1698349516) - Aukcje internetowe Allegro
A może polecicie cos innego?
Byle cena z kosmosu nie była, pliz..

reklama
A wiesz dlaczego rozwazam ten ORA? Kółka pojedyncze ma.. Obawiam się, że jak snieg spadnie to na podwójnych kółkach w miescie nie pojadę..
Powiedzcie dziewczyny, macie doświadczenie kurka..

Do góry