reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam kochane.....
Widze ze andariel sie odezwala,ciesze sie z calego serca ze u was wsio ok,ze ?Ninka sie"dogaduje " z braciszkiem:-D oby tak dalej.....a tobie wielkie gratki za karmienie piersia-JESTES WIELKA!!!

U nas jakos leci,czasu tylko brak na neta:-(,zeczelo sie juz plewienie tymianku,wiec czasu coraz mniej na przyjemnosci,ledwo chate mam czas od gruzic cokolwiek i obiad na szybko zrobic....a Karolcia sprawy mi nie ulatwia :sorry:

Powdrawiam was cieplutko

reklama
Anet podziwiam Was. Ciezko pracujecie na ten przysłowiowy swój kawałek chleba....tym bardziej irytowała mnie sprawa tej panny co dziecko swoje chciała oddac! A macie tylko tymianek czy jeszcze coś??

Ale upał,co? Ale dla mnie jest suuuper! wole zdecydowanie bardziej upały niz zimnice!

witajcie po długiej przerwie wracam do normalnego ogólnego forum...
już zapowiadam, że i tak rzadko tu ze mną się zobaczycie (wirtualnie), bo mam sesję na karku i leczymy naszą królewnę.
w każdym razie trochę otuchy od was wystarczyło, żebym się z dołka wyciągnęła.
dziś robimy imprezkę dnio dzieckowo - urodzinową mą, więc tu wszystko szykuję.
jutro endokrynolog, napiszę już moze na ogólnym po powrocie.
no a z milszych rzeczy, to moje kochanie przestało ssać smoczka i już tak ciągniemy od niedzieli. jestem z niej dumna, choć teraz jest ciężko, bo ma katar niemiłosierny i chce "dzydza". przez to wszystko śpi z nami w dużym łóżku, ale my nieugięcie jej nie dajemy, przenosimy ją do swojego pokoju i mówimy, że jest już dużą dziewczynką. i ona powtarza, że jest "duza dzidzia" jak u elmusia:)
no, super, że z Adasiem ok i że już jesteście razem w domku, patrzyłam na zdjęcia i czytałam piękny post Ani - to cud prawdziwy, najprawdziwszy i najpięknieszy. miłość te cuda takie rodzi, że hoho.
natt trzymaj się kochana w te upały, dziś u nas ulewa pół ostródy zalała, ajajaj.
ale trzymajcie się zdrowo i cało. wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków w ich szczególnym dniu. buziaczki. papa

hej :-)
u nas w porządku, Majka prawie zdrowa :tak: antybiotyku nie cierpi, na szczęście jutro koniec
pogoda się poprawia, więc trzeba korzystać
dzisiaj mężu doczepił siatkę do naszego ogrodzenia, tylko brama została do zrobienia :tak: przynajmniej widać jak ta działka wygląda ;-)
a w sobotę wybieramy się do zoo, oby nas burza nie wygoniła :-D
miłego wieczorku

Hej Kochane:)

Never nooo to brawo,dla Mani:). Bez smoka...hohoooo...to juz duża panna jak sobie dała zabrać:);-)

Izunia,to was troche potrzymały te choroby,co??? Dobrze,ze juz wychodzicie z tego:)

W Wawie kolejny upalny dzień:):). Luuubie to:)

Miłego dzionka:)

Witam po urlopowej przerwie :)
Melduję, że dziś rano wróciliśmy cali, zdrowi i zadowoleni. Polskie morze w maju to strzał w 10! :)
Mam meega zaległości, ale poki co biorę sie za rozpakowanie naszych bambetli, i za pranie... eh... nastała szara, brutalna rzeczywistość hihi :) Pozdrawiamy Wszystkich gorąco :)

Hejjj Jakubka:). To kochana jak tylko ogarniesz tą proze życia,to koniecznie zdaj szczegółowe relacje z wakacji:),jak podróz( bo miałas obawy pamietam) i w ogóle jak było?

Tak jest Jakubka, pisz gdzie byłas, z kim i za ile;-)

Natt, w ciązy i lubisz upały????????:szok:

Franiu spi - przedpołudnie miał wyjątkowo ciężkie, a ja próbuje jakoś zabic czas... Głodna jestem strasznie.. Marze tylko tym, żeby juz iśc na stołówkę i kupić sobie cos do jedzenia..:zawstydzona/y:

Anett, podziwiam Cię, wiesz? W sumie chyba jedyna z nas wszystkich znasz smak baaardzo ciężkiej codziennej fizycznej pracy.. Dbaj o siebie..

natt, żebyś wiedziała że trochę nas to choróbsko męczyło :no: na szczęście jutro antybiotyk ostatni raz i w poniedziałek do kontroli, oby były dobre wieści :tak:
a jutro-właściwie to dzisiaj, jedziemy do zoo-już się cieszę :-D a burzy na szczęście ma nie być ;-) i prawdopodobnie zobaczę się z malbertką na żywo :-D szkoda, że więcej forumowiczek nie wybiera się do zoo we wrocławiu :-)
jakubka, czekamy na relacje, i może jakieś fotki ;-)
kolorowych

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to o wyjazdach mogę sobie teraz pomarzyć. A mieliśmy na ten długi czerwcowy weekend jechać nad jezioro. No trudno, teraz są ważniejsze sprawy. A ja leżę. Mama przyjechała, zajmują się z m wszystkim, aż mi głupio. Nie jestem przyzwyczajona, ze ktoś wszystko za mnie robi.

Do góry