anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Basia,ja wczoraj wrzucalam przez fotosika i wlasnie zauwazylam ze cos znow pozmieniali....ale jak dodalam zdjecia to potem przeszlam poprostu do Moje zdjecia i tam juz po starmu pobralam kodywitam
chcialam dodac pare fotek ale nie potrafie pobrac kodu z fotosika i nic nie wkleilam...tylko poogladam![]()
Duzo zdrowka wam posylam
Mialam sie was jeszcze zapytac jak mozna naklonic dziecko(konkretnie moja Karolcie) do zjedzenie czego kolwiek oprocz kaszy mannej? Bo ostatnimi czasy znow nie chce nic innego jesc niz manna na mleku,ale ile mozna tak jesc? Ona 3-4 razy na dzien potrafi manne wciagnac(oczywiscie przez butle,bo inaczej tez niechce)....dzis liznela mi ze ze 3 lyzki bigosu...a potem zupe pomidorowa dawalam i to samo 3-4 lyzki(takie male od herbaty) i juz nie chce wiecej.....a sama sie upomina o kasze....juz nie wiem co mam dalej robic...dawac ta kasze,czy przeglodzic dluzej...ale jak chce ja przeglodzic to straszna maruda wtedy,placze i na raczkach tylko,bo glodna ...ale nic innego nie chce.......juz pomyslow mi braknie co moge jej zaproponowac zeby zjadla....ehhhhhhhhhhh
Ostatnia edycja: