reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam kochane

Ale wiadomosci,Natt,kochana az mnie ciary przeszly jak cztalam....trzymam kciuki za ciebie zeby wsio ok poszlo na tym zabiegu i wynik byl dobry....

Dla Adasia sle cieplutkie fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alex,witaj po przerwie...mam nadzieje ze juz doliny przeszly...nie wlono ci sie teraz stresowac,bo dzidziusiowi szkodzi...wiec prosze u usmiech:)

U nas jako tako,ale Karola dalej gile zielone,kaszle juz sie zaczal odrywac,ale pol nocy nie spimy,bo tak ja dusi...a u lekarza bylam w piatek i osluchowo ok...wiec sama juz nie wiem o co kaman:confused:
A maruda ze ho,ho....ciagle przy mojej nodze sie paleta...nic nie da zrobic...ehhhhh
Pozdrawiam wszystkie mamuski serdecznie:tak::happy2:

reklama
Witam wieczornie:-). Nam te wolne dni mijają na spotkaniach ze znajomymi i jest bardzo sympatycznie. Tylko pogoda się zepsuła i zimno się zrobiło:-(. Przez to chyba młoda się gdzieś zaziębiła, bo noc juz była do bani, a od rana katar. Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie.

Dla wszystkich tradycyjnie zdrówka życzę, a dla Adasia ślę ciepłe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

witam :-)
ja również zostawiam fluidki dla Adasia oraz życzę zdrówka chorującym :tak:
miłego dnia jutrzejszego, u nas ma jutro padać i być tylko 8 stopni :wściekła/y::-)

Iza u mnie dziś 4 na termometrze! :szok:

Witam się i tu.
Mała padła o 11 ale to normalne. Jak mama ma wolny dzień to ona pobudki o 5 rano robi:-(

Lecę nadrabiać...

Witam....u mnie niby slonce swieci ale zimno jak cholera....brrrrrrr....maz gdzies wybyl ze szwagrem w Polske,a ja z dzieciakami sama siedze...i chyba zaraz w centralnym rozpale,bo juz zmarzlam:baffled:
Karola spi juz 3 godzine,a ja nude mam,ciachem sie obrzeram,oj chyba mi to na dobre nie wyjdzie :no::-D

Rubi,to ja moze do ciebie na sanki wpadne,co?

anet ;-) bierz ciacho i przybywaj ;-) sanek nie bierz bo snieg pada ale na ziemi sie topi to temperatura jest tropikalna czyli jakies 2 (słownie DWA) stopnie i sie topi - ino na autach go widac...
robilam fotki telefonem - zobacze - jak sie beda nadawaly to wkleje ;-)
a byl moment ze lecialy takie wielkie platy jak ptasie piora :szok:
Monia sie obudzila i dlugo nei przychodzila do nas wiec poszlam do niej a ta siedziala z otwarta buzia i patrzyla w okno ;-) a teraz lata po domu i wola "o Bozie, o Bozie" i tak od jednego okna do drugiego :-D

reklama
Kurcze Rubi ciacho juz zezarte...a mialam serniczek i wafle.....wiec z pustymi lapkami nie wypada jechac

A twoja panna powala...hi,hi....

Do góry