Ojej Piwonia,skąd te omdlenia?????Musisz isc do lekarza i zrobic badania. Koniecznie! A komunia sie nie przejmuj aż tak. Zdrowie najważniejsze. Może ktos ci by mógł pomóc przy organizowaniu tych wszystkich rzeczy zwiazanych z komunią??
Ja tez wczoraj pisałam z Anią i mam te same info co Rubi wiec nie bedę powtarzać,choc takie dobre( juz teraz) info to mozna i 100 razy powtarzać

. Oy tak dalej,powrót do domku coraz bliżej

.
Ja dzisiaj ide do gina,ciekawe co mi powie na te żylaki....az sie boje....Dam znac po.
Łooo! Sempe to zabalowaliscie. A powrotu w sniezycy współczuje,musiało byc strasznie!Ale z tego co piszesz warto było sie pomeczyć bo majówka udana

.
A co do mojej zmiany,to kilka lat temu ze 2 albo i nawet 3 poszłam do kosmetyczki na rutynowe czyszczenie i ona wycisnęła mi cos co własnie miałam w okolicy łuku brwiowego bo uznała,ze to jest jakas stara krostka,że tam jest jakas wyschnieta ropa. Tak wiec nakłuła igła i wycinęła rzekomą kroste...Potem dłuuugo i sie to paprało,a jak sie wygoiło to było dwa rzay wieksze i taka jak dla mnie narosl sie zrobiła. To nie jest jakies duze,taka głowka od ryzu,ale przez te lata dzialy sie z tym dziwne rzeczy...Ciagle to zrywałam,bo to mi tak schło i od byle otarcia reką czoła czy przy ubieraniu sie ,myciu buzi,urywałam ten pypeć;-) i to okropnie krwawiło,a nastepnie znowu baardzo szybko odrastało. Chodziłam z tym do dermatologa,ale nic nie pomogła. W końcu powiedziała,ze to treba usunąc i wysłala mnie do Kliniki okulistycznej( bo to koło oka) no i tu sie zaczęło. Ta lekarka powiedziałz,że to jest zmaina rakowa i treba szybko usunąc bo to co my widzimy na zewntatrz to tylko czubek góry lodowe,że to jest strasznie głębokie i nie wolno tego ani chwili dłuzej trzymać i nawet ciaża nie jest tu powodem do odroczenia usunięcia. Oni to jeszcze po usunieciu dokładnie przebadają i jak bedzie trzeba to chemia,ale to po porodzie juz. O! i to cała historia. Ja mam nadzieje,ze ta zmiana jednak jest łagodna,tego sie trzymam i juz

. Boje sie tylko samego zabiegu.....To cięcie i grzebanie mi koło oka jakos mnie przeraża. Wole rodzic be znieczulenia niz takie zabiegi....;-)Ale jak mus to mus