reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Eee...dziewczynki, Wy jak zawsze przekochane jesteście:).
Masaże jakiekolwiek odpadają przez zakrzepice( a tak lubiłam....)nawet takich prysznicy naprzemiennych goraca vs zimna woda robic nie moge zwłąszcza teraz w ciazy bo to moze ruszyc te skrzepliny w nogach i zator gotowy..Leki biore,ale mi to juz nie pomaga,a wiekszej dawki w ciazy tez nie moge...dupa mowie wam. Łaze w tych pończochach uciskowych i na żylaki to musi pomóc,choc te pończochy nie obejmują miejsc tam wysoko na udach...własciwie to moze w rajstopach powinnam chodzic ale w taki upal to ja to wale!!!!
Nic tam urodze to bedzie lepiej tego sie trzymam. Kupiłam dzisiaj chłodzce żele do nóg,spraye i inne maści w aptece wybuliłam ze hoho! ale tak to jest jak boli to człowiek kazde pieniadze wyda zeby sobie ulżyc:).

Aaa dziewczynki,jak byłam u dermatologa to mi baardzo polecił,mi i caałej rodzinie dla dzieciatek od urodznia także serie BIALEGO JELENIA. Oni zasłynęli z tych mydeł w kostkach,ale teraz mają wszystko: mydła,zele,szapmony,mydla w plynie do buzi. Podobno są rewelacyjne i do tego tanie wszystko w granicy 10zł,ale to jakis najdrozszy chyba ich produkt bo ja włąsnie sie obłowiłam w JELENIA i wszystkie produkty były po 5 i 6 zł. Ja tez mam problemy skórne,alergie i atopowe i próbowałam wieeelu produktów co za tym idzie morze kasy za tym poszło,a tu ponoć BIAŁY JELEŃ jest niezastąpiony. Zobaczymy. Zdam relacje po tygodniu. Akurat mam duze zmiany na buzi ,nogach i rękach,wiec powinno po tygodniu juz widac zmiany,o ile natąpią. Także napisze Wam bo byc może faktycznie jest to tanie,polskie i dobre???

reklama
Wiesci od andariel i Adasia ;-)

Adas od rana jest na Patologii - na sali obserwacyjnej kolo dyzurki pielegniarek. Ania bedzie z Adasiem w dzien na noc bedzie jezdzila do Ninki. Adas wazy 2200g i nie spada z wagi ale niestety nie radzi sobie z utrzymaniem ciepla i musi byc w cieplarce...

no to chyba BBciotki wiom tera ze trza przesylac GORACE fluidki ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Matko Natt ale sie nacierpisz i jeszcze dwojka bablów w brzuszku...Wspołczuje i trzymam kciuki zeby to jednak nic strasznego na tej brwi nie bylo .
Adas śle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trzymaj sie maluszku :-)
Ja dzis intensywny dzionek mam jeszcze brachola zawiesc do dziewczyny i zakupy zrobić:-(

Adasiu, przesyłamy moc fluidów do ciebie, trzymaj się biedaczku :tak:
natt, współczuję takich dolegliwości, obyś coś na nie znalazła i poczuła szybką ulgę :tak: no i dobrych wieści życzę po zabiegu z łukiem brwiowym :tak:
u mnie gotuje się obiadek, sprzątanie było, Majka tradycyjnie ucina sobie drzemkę, a później pojedziemy do teściów oddać krzesła i stół, co pożyczaliśmy na święta, mam tylko nadzieję, że nas burza nie złapie, bo coś zapowiadali :tak: póki co na dworze przyjemnie jest ;-)
zdrówka wszystkim życzę, bo pogoda trochę zdradziecka :tak: i udanego dłuuugiego weekendu :-)

Hejo
witam się niestety nie z L4, ale się nie da niestety bo antybiotyk dostałam tak silny, że już mi nic nie jest:dry: Ale nadal biorę...żeby już nie wróciło.
Jak miło przeczytać o Adasiu:sorry2::-D:-);-):tak::-D:-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki śle

Natt toś mnie zestresowała tymi "nowinami" aż mnie ciarki przeszły! Uważaj na siebie, dużo odpoczywaj i dbaj o bąble. Niech siedzą w brzuszku.
Widziałam dziś moje dziecko rano i wieczorem, że może z 30 minut uzbieram. Czuję taki niedosyt, że bym się położyła do niej do łóżeczka.
Sempe miłego wypadu.
Liczę że pogoda będzie dla nas wszystkich łaskawa;-)
łudanych grilowców

Dziendoberek :-)
Witam po przerwie, zjazd psychiczny jeszcze mnie trzyma ale juz jest troche lepiej. Normalnie z nikim nie chcialo mi sie gadac. Mam nadzieje, ze zupelnie mi przejdzie jak wyprowadzimy sie poza Londyn, bo juz naprawde mam go dosyc.

Adasku kochany, Ciocia bardzo sie cieszy z Twojej przeprowadzki :-) i taki juz sie duzy zrobiles....... Dobrze, ze rosniesz szybciutko :-) Wysylamy bardzo gorace fluidy, zeby bylo Ci cieplutko :-)

ADASKU ciepłe fluidki dla Ciebie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D
no i racja kawał chłopa już z Ciebie:-)

Alex mam nadzieje, ze z każdym dniem będzie lepiej!

My wczoraj cały dzień u teściów bo Zośce zrobili piaskownice i młoda się bawiła cały czas, aż do dziadka zaczęła wołać :dziadziuś :-) (do tej pory było dziadzia :-) )
Małż wczoraj przyjechał i dopiero w środe rano leci do pracy także sie nim troche nacieszymy :-) zaraz spadamy na sklepy bo trzeba młodej buty jakieś kupić i może sobie coś pokupujemy bo wstyd w takich szmatach...
Buziole i miłego dnia:-)

Witam,

Adasiu fluidy dla ciebie gorące i buziaczki. Mało tu jestem, ale cały czas myślę o Tobie i twojej rodzinie. Trzymajcie się wszyscy.

Natt bardzo mi przykro. trzymaj się ...

Nic innego jeszcze nie czytałam wiec tylko tyle na rrazie

pozdrawiam

reklama
Gratki dla Adalka - trzymaj się chłopie!!!!!
Rodzinko także:)

Oj Natt - Biały Jeleń jest super. Ja jestem po 4 różnych operacjach i zawsze goił moje rany. Ale i na krostki i na wszystko jest super, bo wysusza, odkaża i przyspiesza proces gojenia. Trzymaj się mamcia w trzypaku, życzę Ci powodzonka:)

A u nas dobrze. Wczoraj impreza plenerowa z pracy, w sobotę urodzinki robiłyśmy i dziś i jutro wolne, ale nie od prac domowych hehe.
Buziaki!

Do góry