witam
zdroweczka przede wszystkim dla naszych pociech,niech im szybko przechodzi
moja tez mnie nie pokoi bo od ponad miesiaca ma kaszel,ale w świeta mielismy juz spokój wiec myślałam,ze to juz koniec a od wczoraj znowu kaszle tyle,ze bardziej mokro,wściec sie można
Efe a ty lepiej idź na L4 bo z powikłaniami nie ma żartów,właśnie koleżanka z pracy siostry leży w szpitalu bo niechciała na L4 isć,a teraz ma straszne powikłania,w płucach zebrał sie płyn i cos tam z sercem nie halo i wszystko to powikłania po chorobie sa
sempe,a do Wisły mam kawałeczek i w sumie chcielismy w jeden dzien majówki tam wyskoczyc,ale wszystko zależy od pogody jak będzie
a mnie w koncu dzisiaj udało sie zamówic tort na komunie,rychło wczas,ale jest
młoda dzisiaj miała próbną spowiedź w kosciele i miała stresa
ja za godzinke na zebranie zaległe lece i juz mi sie niechce
ale potem na spacerek pójdziemy rodzinny,bo mąż bedzie wczesniej pogoda śliczna tylko znowu strasznie wieje
trzeba korzystac póki sie da
jeszcze raz zdróweczka dla wszystkich małych i dużych też
a dla Adaśka fluidy ślemy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zdroweczka przede wszystkim dla naszych pociech,niech im szybko przechodzi
moja tez mnie nie pokoi bo od ponad miesiaca ma kaszel,ale w świeta mielismy juz spokój wiec myślałam,ze to juz koniec a od wczoraj znowu kaszle tyle,ze bardziej mokro,wściec sie można
Efe a ty lepiej idź na L4 bo z powikłaniami nie ma żartów,właśnie koleżanka z pracy siostry leży w szpitalu bo niechciała na L4 isć,a teraz ma straszne powikłania,w płucach zebrał sie płyn i cos tam z sercem nie halo i wszystko to powikłania po chorobie sa
sempe,a do Wisły mam kawałeczek i w sumie chcielismy w jeden dzien majówki tam wyskoczyc,ale wszystko zależy od pogody jak będzie
a mnie w koncu dzisiaj udało sie zamówic tort na komunie,rychło wczas,ale jest
młoda dzisiaj miała próbną spowiedź w kosciele i miała stresa
ja za godzinke na zebranie zaległe lece i juz mi sie niechce
ale potem na spacerek pójdziemy rodzinny,bo mąż bedzie wczesniej pogoda śliczna tylko znowu strasznie wieje
trzeba korzystac póki sie da
jeszcze raz zdróweczka dla wszystkich małych i dużych też
a dla Adaśka fluidy ślemy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~