reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ochjojjjjj
Adaś chłop jak dąb!
Fluidy idą niezmiennie!
Ja już chyba tylko dobry wieczór powiem, bo ledwo na oczy widzę
powinnam być na L4 ale jak mi jutro nie przejdzie to dokończę co mam i idę do lekarza bo cholery dostane sama ze sobą
Natt aż mam gęsią skórę! TY mnie nie stresuj! Ja wiem żeś ruchliwa babka ale BŁAGAM leż więcej!
Anet jak Kropka?
Aleź daj znaka!
Megaczka welcome back!
Dominiczka ja czekam i czekam...doczekam się tych dobrych wiadomości?
Iza z rodziną czasami najlepiej na zdjęciu.
Rubikon jak Jaś?
Franiowa oby do przodu kochana!
Mju jak Jerzykowaty mój zięć się ma?
Jeszcze coś miałam....
cholerna skleroza....
Adaś chłop jak dąb!
Fluidy idą niezmiennie!
Ja już chyba tylko dobry wieczór powiem, bo ledwo na oczy widzę
powinnam być na L4 ale jak mi jutro nie przejdzie to dokończę co mam i idę do lekarza bo cholery dostane sama ze sobą
Natt aż mam gęsią skórę! TY mnie nie stresuj! Ja wiem żeś ruchliwa babka ale BŁAGAM leż więcej!
Anet jak Kropka?
Aleź daj znaka!
Megaczka welcome back!
Dominiczka ja czekam i czekam...doczekam się tych dobrych wiadomości?
Iza z rodziną czasami najlepiej na zdjęciu.
Rubikon jak Jaś?
Franiowa oby do przodu kochana!
Mju jak Jerzykowaty mój zięć się ma?
Jeszcze coś miałam....
cholerna skleroza....
enka-76
Kasia
Sempe, miłego pobytu w Wiśle. Na pewno odpoczniesz sobie.
Efe, zdrówka.
Dla Adasia buziaki i dalsze trzymanie kciuków - bo pomaga:-):-)
Efe, zdrówka.
Dla Adasia buziaki i dalsze trzymanie kciuków - bo pomaga:-):-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
znów opuchnięta dzis byłam na maxa! juz mnie to wkurza ale do lekarza nie mam kiedy isc, badania krwi miałam robione 3tyg temu i były ok
Rany, a co ci jest???? Moze to przez stres??
Udanej majówki, kochana
Efe, na L4!!!
Posłuchaj starszej kolezanki;-)
A my jutro do Wrocka
izabela...
Fanka BB :)
efe, żebyś wiedziała, że najlepiej wychodzi się na zdjęciu
i na L4 szybciutko idź 
Adaś, oby było coraz lepiej
innej opcji nie ma
Franiowa, dobrych wieści jutro
sempe, zdrówka i udanego wypoczynku :-)

Adaś, oby było coraz lepiej

Franiowa, dobrych wieści jutro

sempe, zdrówka i udanego wypoczynku :-)
no to żem skonczyła papiery na dzis, nie wiem co ze mnie za księgowa ze zawsze wszystko na ostatnią chwile robie!!
tak sobie dzis pomyślałam ze chyba tego wszystkiego za dużo mam na barkach...
Franiowa nie wim co mi jest ale często ostatnio puchne.. wieczorem jest ok choc nogi mam jak bania bo przecież od 6tej na nogach jestem i tak podsumowałam ze siedze tylko na kibelku i jak odwiedzam bb... rano to przewaznie mam twarz jak Pudzian czy Gołota po walce w nocy budzi mnie ból palcy bo zapominam zdjąć obrączki i palec siny!
np dzis miałam różnice wagową 3kg!!! z dniem poprzednim;-( sole prawie wcale, pije nagminnie;-)
aaaaaaaaa ostatnio ciągle popuszczam, kichne leci a że kaszel mam od jakis 3tyg to ciągle gacie mokre... kuźwa jak byk się starzeje!!!
dobra lece do wanny od jutra rana pakowanie... w miedzy czasie chciałabym pedikira zrobić i inne upiększanie i chyba się sklonuje i klon pójdzie z bachorkami na plac zabaw:-) dzis byłam chyba 5h na powietrzu..
Piwonia a Ty niedaleko Wisły??
a czy ten czekoladowy Małysz w Wiśle to do lizania???;-)
Efe natychmiast do łożka!
tak sobie dzis pomyślałam ze chyba tego wszystkiego za dużo mam na barkach...
Franiowa nie wim co mi jest ale często ostatnio puchne.. wieczorem jest ok choc nogi mam jak bania bo przecież od 6tej na nogach jestem i tak podsumowałam ze siedze tylko na kibelku i jak odwiedzam bb... rano to przewaznie mam twarz jak Pudzian czy Gołota po walce w nocy budzi mnie ból palcy bo zapominam zdjąć obrączki i palec siny!
np dzis miałam różnice wagową 3kg!!! z dniem poprzednim;-( sole prawie wcale, pije nagminnie;-)
aaaaaaaaa ostatnio ciągle popuszczam, kichne leci a że kaszel mam od jakis 3tyg to ciągle gacie mokre... kuźwa jak byk się starzeje!!!
dobra lece do wanny od jutra rana pakowanie... w miedzy czasie chciałabym pedikira zrobić i inne upiększanie i chyba się sklonuje i klon pójdzie z bachorkami na plac zabaw:-) dzis byłam chyba 5h na powietrzu..
Piwonia a Ty niedaleko Wisły??
a czy ten czekoladowy Małysz w Wiśle to do lizania???;-)
Efe natychmiast do łożka!
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
:-) Efe to musisz jeszcze poczekać 10 dni:-)No i na l4 marsz!!
Sempe do lekarza idź! a może Ci się woda w organiźmie zatrzymuje??...
Rubi jak Jasiek? i jak Monia nie zaraziła się?
Iza racja z rodziną to najlepiej na zdjeciu, olej sprawe:-)
Jutro z młodą lece do lekarza bo dostała jakiś krostek na brzuszku i buzi dzisiaj, no i kupska zielone lecą, nie bardzo chce jeść a i chrype ma. Z nosa niby już jej nie leci tak bardzo, kaszle tylko jak zaczyna płakać albo krzyczeć ale tak że mało jej płuc nie wyrwie. Nie podoba mi się to wszystko, jeszcze na dworzu taka ładna pogoda...ehhh
Sempe do lekarza idź! a może Ci się woda w organiźmie zatrzymuje??...
Rubi jak Jasiek? i jak Monia nie zaraziła się?
Iza racja z rodziną to najlepiej na zdjeciu, olej sprawe:-)
Jutro z młodą lece do lekarza bo dostała jakiś krostek na brzuszku i buzi dzisiaj, no i kupska zielone lecą, nie bardzo chce jeść a i chrype ma. Z nosa niby już jej nie leci tak bardzo, kaszle tylko jak zaczyna płakać albo krzyczeć ale tak że mało jej płuc nie wyrwie. Nie podoba mi się to wszystko, jeszcze na dworzu taka ładna pogoda...ehhh
Bry ;-)
Dominiczka ;-) Jasiek OK - bierze antybiotyk ;-) jego nawet gardlo nie bolalo... wysypka i goraczka tylko byla ale kazda kolejna szkarlatyna jest lagodniej przechodzona ;-)
Monia tfu tfu tfu...
Sempe - do lekarza leciec mi prosze! Efe - to samo!!!
dobra..spadam i milego zycze
Dominiczka ;-) Jasiek OK - bierze antybiotyk ;-) jego nawet gardlo nie bolalo... wysypka i goraczka tylko byla ale kazda kolejna szkarlatyna jest lagodniej przechodzona ;-)
Monia tfu tfu tfu...
Sempe - do lekarza leciec mi prosze! Efe - to samo!!!
dobra..spadam i milego zycze
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
No to Rubi cieszę się, że młody nie cierpi chociaż:-)I trzymam kciuki co by młoda się nie zaraziła.
reklama
Zaraz zwariuję.. Od 8 rano wiercą, pukają, rozwalają sciany nad nami. Jedyne niezamieszkane mieszkanie w naszym bloku nowi lokatorzy se robią :-( udało mi się uspac Zosię ale co to za sen w hałasie.. Zagłuszam muzyką bo nie wiem jak mam inaczej Małej pomoc.. :-(
Na 15 idzie z Zosią do znajomych robic za ojca chrzestnego. Chrzesniak Ł konczy dzis dwa latka.
Rubi zdrowka dla Jasia ;-)
Dla Kropci też :-)
I dla Frania!
Sempe udanego wyjazdu :-)
Dominiczka ;-) fajno by było :-)
Efe! Na L4 ale to już! Dla Gabci musisz byc zdrowa!
ADASIU! Super że już jutro będziesz przy mamusi cały czas ;-)
Ej Laski ale to Andariel będzie w szpitalu teraz 24h na dobę? Mam nadzieję że Ninka dobrze to wszystko znosi..
Na 15 idzie z Zosią do znajomych robic za ojca chrzestnego. Chrzesniak Ł konczy dzis dwa latka.
Rubi zdrowka dla Jasia ;-)
Dla Kropci też :-)
I dla Frania!
Sempe udanego wyjazdu :-)
Dominiczka ;-) fajno by było :-)
Efe! Na L4 ale to już! Dla Gabci musisz byc zdrowa!
ADASIU! Super że już jutro będziesz przy mamusi cały czas ;-)
Ej Laski ale to Andariel będzie w szpitalu teraz 24h na dobę? Mam nadzieję że Ninka dobrze to wszystko znosi..
Podziel się: