reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam

w wyniku przeprowadzonego sledztwa uzyskałam informacje na temat niejakiego Adama Andarielowego ;-)

Adas od 2 dni samodzielnie oddycha i jak dzis tez tak pieknie bedzie sobie radzil to idzie na patologie i bedzie mogl sie przytulic do mamusi ;-) Nikna tez zdrowa juz - nasz fluidy pomagaja wiec...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Jejku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super:)

A tak w ogóle , to DLACZEGO my dopiero teraz się o tym donośnym fakcie teraz dowiadujemy?????

Ale się cieszę!!! Brawo Adaśko!!:)

Czyli dysplazja oskrzelowo-płucna małemu nie grozi:) Suuuper!!

Alez Ania musi byc szczęśliwa:)

No to za tydzień do domu, kolego:)

Aga ;-) bo pewnie nikt wczesniej do Ani nie pisal :-)
ale z SMSka taka radosc bije ze mi lzy w slepiach stanely :-)

zreszta...poryczcie i Wy ;-)

to pisalam ja:

Hej ;-) co u Was? Fluidy pomagaja? Mam nadzieje ze Adas jest bliski pozegnania z resriratorem ;-) a Ninka o przeziebieniu juz zapomniala ;-) buziamy mocno BBciotki :-*

a to odpowiedz andariel:

Tak!!! Adi od 2 dni sam oddycha, jak dzis tez bedzie sobie radzil to ma szanse przejsc na Patologie! a tam bede przy nim i moze wreszcie bede mogła go przytulic! Ninka juz zdrowa. Fluidy naprawde dzialaja! ;-)

hejka sierpniowki

my juz spowrotem, niestety wakacje świąteczne się skończyły ale nie dałam rady iśc dziś do pracy bo jakieś grypsko mnie dopadło, ledwo widze na oczy, z nosa sie leje a głowa to mi chyba zaraz eksploduje...
Na szczęście Mała odsypia trudy podróży już drugą godzinke to pomału rozpakowuje ale teraz mam przerwe z kawką :-)

jak ogarne to domowe zamieszanie to postaram sie wkleić fotki Oliwki :-). W sumie decyzja o imieniu jeszcze nie zapadła, będzie Oliwia lub Natalia ale postanowiłam obu poużywać przez jakiś czas może to pomoże zadecydować :-D

no i od razu mi sie nastrój poprawił jak przeczytałam o Adasiu :-D brawo maleńki Zuchu!!!! Przymamusi szybciutko dojdzie do siebie i będzie już wszystko ok :-)

zdrówka dla wszystkich choruszków duzych (Efe) i małych: Karolci, Jasia, Frania

Natt duuuużo odpoczynku i uważaj na siebie, ja miałam codziennie z godzinke lub dwie te BH ale dopiero w dziewiątym miesiącu, u ciebie to strasznie wcześnie. Odzywaj sie jak sie czujesz bo sie zamartwimy o ciebie i maleństwa

miłego dzionka laseczki!!

hej :-)
weszłam i czytam dobre wieści także humor mi się poprawił, bo mam zrąbany od wczoraj po sprzeczce z bratową :wściekła/y: wynik taki, że się nie odzywamy, super :angry:
także Adasiu zdrowiej szybciutko :tak::tak::tak:
zdrówka chorującym życzę, małym i dużym :tak:
megaczka, mi też się podoba Oliwka i brałabym to imię pod uwagę przy drugiej córeczce ;-)
dziś jeszcze mnie czeka ortodonta i kilkudniowy ból zębów, ale co zrobić...
a ja mam takie pytanie z innej beczki-wiecie może czy da radę usunąć wszystkie zdjęcia z nk za jednym zamachem czy trzeba robić to pojedynczo?
pozdrowionka :-)

no to super wieści o Adasiu!!! Rośnij zdrowo!

znów opuchnięta dzis byłam na maxa! juz mnie to wkurza ale do lekarza nie mam kiedy isc, badania krwi miałam robione 3tyg temu i były ok

wyprałam dzis 5 pralek:-( idzie oszaleć!!! ałe szczęście ze piękna pogoda to wszystko poschło.. teraz składanie lub prasowanie..

w piątek o 6.00 wyjeżdzamy do Wisły i jak pomyśle o pakowaniu ;-)to mi się odechciewa! ile tego wszystkiego muszę zabrać!! ale mam nadzieje ze pogoda przez te 5dni mi pomoże odpocząć od domowych obowiązków.

dziękuje za słowa otuchy, po raz kolejny wiem ze to pomaga...

zdrówka życze wszystkim dzieciom i bardzo seredenie Was pozdrawiam i zycze słoneczka na majówke

reklama
Do góry