reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
dzieki izabela... no ja nie wiem... Jasiek juz ma 3 raz szkarlatyne :-(
a teraz sie zastanawiam czy Monia zalapie czy nie...

o rany a co to z tą szkarlatyną ,niestraszcie.......bo ja tez nie miałam i moje dzieci tez nie,buuuu
u nas była sucha burza niedawno musze wyjsc cos załatwic,ale czekam na rowzoj pogody bo mam spory kawałek i niechciałabym w połowie sie wracac

Ło cholera, Rubi, szok!:szok:
Zdrówka dla Jasia.
Franek tez od dziś na antybolu bo sterydy i leki na skurcz oskrzeli nie dawały rady.
Wiosna przeciez miało byc bez chorób!!!

Adaśku, mam nadzieję, ze do weekendu pożegnasz się z rurą.

oj zdróweczka dla maluszków
a u nas burza i oberwanie chmury,ale słonko świeci wiec zaraz tęcze bedziemy podziwiały i dobrze,ze nie wyszłyśmy z domku

Heloł
ja po świętach już nawet wspomnień nie mam...
w końcu poszłam do lekarza i po półtorej miesiąca mam antybiotyk fuck i leki na alergię, gdzie ja nigdy alergii nie miałam:-(
Teraz mnie z tą szkarlatyną przestraszyłaś Rubi! Moje dziecie takie poliki czerwone ma. Ale to od słońca- tak sobie tłumacze! Buziak w nosek od ciotki mu prosze zaaplikować:sorry2:
Myślę o każdej z osobna:
Sempe bądź dzielna! Dasz radę!
Aga Franio jest boski i ty super. Świata nie zmienisz ale jego przyszłość na pewno. Swoją wytrwałością zwłaszcza!
Dominiczka ja kibicuje!
Dla solenizantek sto lat!
Adaś rośnij!
Kurczę i już zapomniałam...
Idę wywiesić pranie i spać siiiiiiiiijjjjuuuuuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Efe, dbaj o siebie, bo takie niedoleczone choróbska lubią się mścić. Ale wiem, ze to nie takie hop, jak się pracuje, a później jeszcze dzieckiem i domem trzeba się zająć.
Rubi, mimo, że w domu fajnie, czasem tez bym chciała trochę "popracować" bez dzieci:-D. ZDrówka dla Jasia. I co to z tą szkarlatyną, nawet w serialu była ostatnio?
Franuś, Ty tez nie choruj.
Adaś, trzymamy dalej kciuki, rośnij szybko i zdrowo

Natt, a Ty mnie nie stresuj tymi skurczami. Leż i odpoczywaj jak najwięcej.

reklama
Jejku, Enka, jak przeczytałam Twój post aż sie cofnęłam. Natt, kochana, uważaj na siebie, proszę. jeszcze z 10 tyg minimum.. A masz na stałe jakies leki p skurczowe? Idź do lekarza, pogadaj..nie ma zartów..

Do góry