anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Reksio,moja tez ma szkarlatyne...miala wysypke na brzyszku i pleckach,takie malutkie krosteczki,jakby ktos igla ja pokłół...ale goraczke tez miala nawet do 39.5 kresek,policzki plonace tez.....dostalysmy antybiotyk i we wtorek do kontroli mamy sie pokazac,tez mialam problem ,bo moja sis w ciazy a w Swieta mialysmy sie widziec i nie wiedzialam czy jechac ...ale wkoncu pojechalismy,podobno na druga dobe po podaniu antybiotyku juz nie zaraża....Dominiczka.. u nas podczas trzydniówki Zocha zachowywała się jakgdyby nigdy nic.. jak temp dochodziła do 40 stopni to była ospała i taka hmm powolniejsza.. a tak to tak samo rozrabiała..
ja mam kuźwa problema też...:-( wczoraj zauważyłam u Zosi wysypkę przy kolankach po wewnętrznej stronie i troszkę przy pępku.. rano nie widziałam jej. więc stwierdziłam że to może być od siusków bo oduczamy się od pieluchy. pomyślałam że pociekło jej po nóżkach i tak skóra zareagowała. tylko czemu brzuszek.. dziś wieczorem już ma też na łokietach.. :-( i kurde zaczynam się obawiać że to szkarlatyna.. albo se filmy wkręcam :-( bo policzki też ma takie czerwone jak przy szkarlatynie :-(
Sempe.. chyba Twoja Alutka miała szkarlatynę nie? jakie miała objawy..? Zoś gorączki nie ma ani nie miała.. a ja się obawiam dodatkowo o Felusia :-(
Smacznego jajeczka i kruchego ciasteczka!
Wesolego,rodzinnego świetowania i biesiadowania.
Pozdrowienia serdeczne-Świateczne!!!
Wesolego,rodzinnego świetowania i biesiadowania.
Pozdrowienia serdeczne-Świateczne!!!
PS. Trzymam kciukasy za Adasia i rodzinke!!!