reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam kochane....wpadlam dac znac ze zyje...
Czasu nie mam na kompa,a teraz przed Swietami to juz calkowicie nie daje rady nawet kompa odpalic,ze nie wspomne o czytaniu was....wiec nie wiem nic co tam u was slychac,mam nadzieje ze wsio ok:tak:;-)
U mnie jako tako,dziewczynki zdrowe i tak jakos to leci z dnia na dzien:happy:
Poczytam z grubsza ,o ile dziewuszki dadza na spokojnie....ehhhh

reklama
Dziwczynki, jeszcze nie mam wieści od Andarielci,jak tylko cos bede wiedziała natychmast pisze:). Powysyłałam Wam PW w sprawie składki ,mam nadzieje,że nikogo nie pominęłam.
Ja nic na priva nie dostalam,ale juz na T znalazlam :tak:;-)
JESZCZE CIEPLUTKIE WIADOMOŚCI OD aNDARIEL:

z Adasiem lepiej!!! pomału beda mu zmniejszać udział respiratora. Moze nawet za tydzien bede mogła sie z nim położyc na patologii i karmic.

Boski news,co??? ulżyło mi,a Wam?? no ba! głupie pytanie. Normalnie najlepsza wiadomość dnia!!!!! suuuuuuuper! A do Ani juz wszystko dzisiaj poszło:):), po weekendzie bedą mieli niespodzianki:):)
Super ze z adasiem lepiej juz,ciesze sie strasznie:tak:
Kto nie dostal ode mnie PW w wiadomej sprawie (oprocz Natt) niechaj wzniesie okrzyk!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to byl ten okrzyk, o ktory prosilas:laugh2::laugh2::laugh2:

witam widze,ze wieści nie było
może dzisiaj jakieś będą
ja sie biore za robote,bo mam w planach okna pomyc,tapicerke przeprac na fotelach i sofie oraz dywan,niewiem czy wszystko dzisiaj czy na raty bedziemy robić,bo to sie okaze
potem jeszcze spacerek zaliczymy
miłego dnia wam życze

Helol

Pobite gary, no ładnie... to ja jak anet zrobiłam pobiłam te gary .... ja wczoraj dopiero wiadomośc od Cioci Oli odebrałam, nie miałam za bardzo czasu na forumowanie bo w chałupie porządki szły pełną parą, trochę poczytywałam ale bez zalogowania :crazy:
Okna pomyte, wszystko wyczyszczone oprócz pokoju łojca, więc dziś zapierdziel, plus zakupy już świąteczne muszę bo potem nie będę z młodym stała w kolejkach, no i dodatkowo jakiś ciuch by mi się przydało kupić iligancki a kasy brak totalny buuu
dobra se idę bo czas nagli :(

Bry ;-)

ja tez lookam czy jakies wiesci od Ani sa... mam nadzieje ze wszystko jest dobrze, ze swiata beda mieli spokojne i radosne :tak:

uciekam do pracy
si ju

dzień dobry :)

i ja, jak większość, spoglądam, czy jakieś info o naszej Andariel i Adasiu są. Mejbi lejter :)

wiad. od cioci Oli :) doszła ;) lecz dopiero dzis odczytana..

pogoda cudna dziś się zapowiada, więc pewnikiem wywieje nas z domu.

a teraz zmykam po sniadaniu posprzątać i pranie wywiesić.

Miłego dnia wszystkim! :)

reklama
Do góry