reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hej Dziewuszki:)

Mam wieści od Ani:)
Z Adaniem nic nowego,zmniejszają udział respiratora,ale Maluszek rośnie jak na drożdżach z tego co pisze Ania. przez weekend nie miał badań,wiec wszyscy sie relaksowali;-) i nabierali sił. Ninka niestety im sie zaziębiła,ale juz jej przechodzi...

Wydaje sie ,że najgorsze juz minęło,ale Ania i tak prosi o modlitwe i kciuki,wiec BB cioteczki:)---nadal pełna mobilizacja:):).

Ja za chwile śmigam na poczte,z wiadomych powodów:):):):)----ciiiiiiichoooo sza!!!!

reklama
godmorgon :D
widze ze wiesci od Ani brak :(
Ja dzis biore sie za mycie okien, bo na pogode widze juz nie ma co czekac :( U nas tylko 3 stopnie. Alex nawet nie wiesz jak zazdroszcze pogody.

Edit: Super nowiny Natt :) Oczywiscie kciuki trzymam i modlic sie bede ale najwazniejsze ze jest coraz lepiej. JUPI

Ostatnia edycja:
Witam:-). My dzisiaj pospałyśmy do 9, wow!!!! Alex, zazdroszczę słoneczka, u nas jakoś tak pochmurnie. Moze sie rozpogodzi, bo zapowiadali 20 stopni.
Weekend miałam wypełniony na maksa, pod znakiem gości - ciągle ktos wchodził i wychodził:-D. Ale fajnie było.

Też czekam na wiadomości od Andariel - kciuki cały czas zaciśnięte. - O, wieści właśnie się pojawiły:-). Na pozytywne fluidy Andariel może liczyć:-)

Ostatnia edycja:
Oooooooooooooooo super wiadomostki :-) Natt szybciutko pedz na poczte, bo jak Adasko taki drozdzowy, to moze nie zdazyc zalozyc :-D

A tak z innej beczki, o wygodzie dzieciakow podrozujacych latem samochodem. Jesli bedziecie mialy wolne srodki, to bardzo polecam taka wkladke do fotelika, naprawde dziala i Pimpi juz sie nie poci jak szczur

Keep Cool Cover - BRITAX

hej :-)
super wieści od andariel, więc nadal trzymam kciuki :tak:
u nas dziś słonko wyszło, ale na takie lato jak u ciebie alex, to jeszcze musimy poczekać ;-)
Majka drzemie tradycyjnie, a ja czekam na kuriera z prezentem dla męża chrześnicy, bo przyjeżdża do teściów na święta. jeden kurier już mnie zresztą odwiedził- z projektem domu :tak::-) i trzeba było za niego słono zapłacić :szok::-D ale mamy już chociaż jakiś początek przygody z budową ;-)
dzisiaj czeka nas jeszcze wizyta kontrolna z Mają u laryngologa, mam nadzieję, że po infekcji uszu już nie ma śladu :tak:
miłego dnia wszystkim życzę, pa

Hej,
Natt dzięki za przekazanie info od Andariel!

Adasiu kochany kciuki ciągle trzymamy, modlitwe posyłamy i rośnij szybciutko zdrowiutki!

A ja kupiłam Zośce ostatnio majtki treningowe z bawełny bo już coraz czesciej ładnie wołała siku ale jednak czesto popuszczała wiec żeby jej po nóżkach nie ciekło i w ogóle to zrobiłam zakup 3 szt. tych majteczek. Dzisiaj przyszły wiec jej założyłam, no i panna przesikała w krótkim czasie wszystkie, łącznie z 3 szt. getrów i kapciami....ehhh...jakiś gorszy dzień chyba dzisiaj ma...
A pospać też pospałyśmy do 9.20 :szok: :-D i tak jak ja to wcześniej się budziłam bo Ł. o 7 wstał i się do pracy szykował tak młoda jedym ciurkiem i ja telefon obudził :-) ciekawe do której by spała gdyby nie tel. :-)

Alex, prosimy ponownie o linka:)

Dziewczyny, kiedy dokładnie urodził sie Adaś?

Adasko, uciekaj z respiratora!!! Teraz kolejny krok to nCPAP.
Dziewczyny, trzymamy kciuki za CPAP:tak:

Franiowa ten link dziala, tylko musisz kliknac na pierwsza czesc - fioletowa. Nie wiem czemu tak jest :eek: Ta wkladka w UK kosztuje 35 funtow ale producent niemiecki, moze tam taniej? Zreszta wszystkie namiary sa podane na stronie a Ty szprechen und szrajben swobodnie, wiec nie powinno byc problemu.
Adasko zdaje sie w zeszly wtorek lub srode urodzony............. A co to ten CPAP?

cieszę sie ,ze dobre wieści od Ani są,oby tylko jak najszybciej zaczął samodzielnie oddychać
nadal myśle o nich bardzo intensywnie i trzymam za nich kciuki
ja wymyłam okna i mam dosć
reszta jutro tzn tapicerka
na swieta nic nie musze robic bo i tak nas nie bedzie

reklama
witam...tez wpadlam zajzec czy sa wiesci od Ani....fajnie ze juz lepiej z Adasiem...dalej trzymam kciuki:tak:;-)
Piwonia,ty mi powiedz jak ci sie udaje sprzatac z Ala? bo ja ze swoja juz wymiekam,moge cos porobic jak spi,albo w nocy(ale wtedy spanie mnie bierze i tez za wiele nie porobie)...w sobote mylam okna,a Karola mi na parapet sie wspinala,musialam na "gowienko" male uwazac,zeby sie nie zwalila na podloge...ehhh
Dzis probowalam za lazienke sie wziasc,ale ledwo zaczelam a juz konczyc musialam,bo sie kolezanka tak schlapala(sama sobie juz kran w wannie odkreca) ze cala do przebrania byla....ehhhhh....juz nie wyrabiam z nia:rofl2:

Do góry