reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Dzin dybry :-)

Natt prosze, prosze jaka z Ciebie ambitna sportuffka ;-) w przeciwienstwie do mnie - snuje sie w pizamie i nic mi sie nie chce, ale totalnie NIC..... Powinnam posprzatac ale raczej sobie odpuszcze, syf i tak od pakowania, wiec bez roznicy.

reklama
Dzien dobry!!!

Natt ja Cie podziwiam. Skad Ty biezesz siele na trening w sobote o 9 rano!! Mi z trudem przychodzi motywacja zeby pocwiczyc 3 razy w tygodniu. A Ty jeszcze z brzuszkiem! Szacun!!!!!

Dziewczęta wszystko w wiadomej sprawie,opisałam na T:). Włązic,czytać i sie ustosunkowywać,choc i tak juz po ptokach:):).

przeniesione w wiadome miejsce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jak dla mnie tez bomba zaraz spróbuje to na T przenieść :)
mam nadzieje,ze natt sie nie pogniewasz przeniosłam ta T

a czy są dzisiaj jakies wieści od Ani??jak mały??

Ostatnia edycja:
o DZIĘKI Piwoniu:):) ekspercie:):),mnie to przerosło:):),dobrze,że w ogole zdjecia udało mi sie wgrac.....załamałam sie sama sobą po raz kolejny....

Nie,nie od Ani dzisiaj brak info,ale jutro do niej zadryndam;-) i wsio wam opowiem:).
Ciesze sie ,że podoba Wam sie co wybrałam,bo to taka odpowiedzialność,zeby wszystkim dogodzic...wiecie o co chodzi:):)...stresior na maksa;-);-)

hejka

Andariel dużo sił dla ciebie i mężulka i zdrówka dla Adasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Natt wiesz coś jak Ninka to wszystko znosi????

widze ze jakies ważne sprawy mnie omineły jak w podróży byłam :baffled:

no trudno...

a podróż ok, Julka dzielna i zaskakująco grzeczna :-) u teściów jakoś dajemy rade, choć wypoczynkiem to ciężko nazwać :-D ale postanowiłam sie wyluzować na maksa i już

buziaki dla wszystkich!!

reklama
Hejjj:)

Megaczke,fajnie ze wyjazd w sumie udany,fakt przy dziecku nie da sie chyba tak odpocząć jak dawno dawno temu to miało miejsce....Ale jak dzieciak bedą duże to myśle,ze tez bedzie inaczej,troszke bedzie jednak mozna odpoczać. Teraz jest full obsługa z naszej strony,a poźniej jednak beda juz samodzielne. Chooociaż pewnie dojdą jakies inne wyzwania dla nas rodzicó,ale na razie nie ma co o tym myśleć:)

Buziaki i miłej Palmowej Niedzieli

Do góry