Aga, to owocnych dalszych cwiczeń,bo rozumiem,ze rano to taka rozbiegówka była

Ja pamietam jak miałam staze w takich osrodkach dla dzieci,boooziu jakie te dzieciaczyny dzielne sa. Także Franiu jestes wielki

.
A co do tego mojego ortopedy wczorajszego,to własnie mnie mojaj mama oświeciła,ze w tym salonie rehabilitacyjno-ortopoedycznym,przyjmuja tylko rehabilitanci,ktory sie po prostu w tym wyspecjalizowali. No ale faktycznie efekty mają duze. Ten namiar dostala moja mama od Mamy dziewczynki,ktora miała własnie baardzo duża wadę nózek i tak ją pieknie wyprowadzają z tego ,że szok. Ponoc byli juz z nia u tylu lekarzy ortopedów i nie było efektów,a tu ten facet rehabilitant poogladał na takim specjalnym sprzecie,ktory posiada w gabinecie,te stopy ,dobral specjalnie robione na zamóienie wkładki,buty i dziecko ma juz prawie zdrowe stopy. U nich na miescu można kupic buciki zarówno takie lecznicze jak i zwykłe ale dobre skórzane itp. Okazało sie,ze buty ktore miała Natka wszystkie są za szerokie i moge jej platfusa tylko zrobic,pokazał jakie mamy dobierac na jej drobną stópke. I tak ponieważ Natka ma idealny wynik to możemy nosic butki zwyklejse jak Bartki,Antylopy( te kupiłam),Geoxy,Ecco,Mrugała no te dobre droższe firmy po prostu,ale do chodzenia po domku i potem na zewnatrz jak bedą upały,mamy juz bardziej specjalne takie wysokie za kostke sandały,z wkładką profilaktyczną,na któą własnie czekamy do wtorku. Naprawde ludzie sie znają na rzeczy. POlecam naprawde. A namiary: Warszawa Bemowo,ul Morcinka 5 Salon reh.-ortop Achilles,tel 22 861 56 93. Stronka
www.achilles.net.pl. A i tam jest iluś tych rehabilitantów,ale ponoc najlepszy jest szef i do niego trzeba sie zapisywać! tylko zapomniałam godność jego...ale pewnie na stronie jest

.
Ale mówie Wam byłam w szoku ile tam dzieci przychodzi,z jakimi wadami,tez takie bidki małe...Ale lepiej teraz pocierpiec ustawic nózki i potem miec zdrowe i nogi i stopy i przecież kręgosłup!!!