o platforma VibroMax???
Piwonia,Alex dla Was porady gratis. A w domku wystarczy miec kilka zupełnie podstawowych sprzetów jak gumy,hantle i jakis podest,piłka( ja zainwestowałam w step jakis czas temu,no ale ja kolekcjonuje te sportowe sprzety,żebym miała gdzie to bym mini siłownie zrobiła z nich a tak po szafach magazynuje;-)i co chwile skłądam i rozkłądam je,ale co tam ) i mozna tak dostosować terning,ze da lepsze efekty niz łażenie na jakieś aerobiki i inne grupowe ćwiczenia,na które umówmy sie mało kto ma czas,bo dzieci,praca itd,i w efekcie szybko tracimy motywacje,nie widzimy efektów,no i błędne koło sie zaczyna....I od razu mówie,ja nie jestem zwoleniniczką takich wychudzonych wieszaków,tzn jak ktos tak ma naturalnie to to widać i nie ma sprawy,tak ma,ale jak dziewczyny,kobiety sie głodzą,cwiczą i owszem mieszczą sie w to 36 czy 38 ale taakim kosztem to nie ma to niec wspolnego ze zdrowiem. Chodzi o to zeby osiagnąć maksymalny SWOJ stopień sprawności fizycznej,a ładna sylwetka to tylko efekt uboczny,jakze miły dla oka,ale jednak nie cel sam w sobie

.
Boziu! juz sie zamykam. Znowu mnie pdpusciłyscie,a ja moge o tym gadac,pisac,gadac i pisac i kooońca nie widać

Alex pisałysmy w tym samym czasie i widze,ze zgadłam. Ja cwiczyłam na tym. NIe wolno tylko na niej ćwiczyć w ciąży ,jak sie ma silikony w biuście np( serio!!!!

tak sie z tego śmiałam jak sie dowiedziałam,ze szok

), i po ciazy tez trzeba zaczekac dobre 3 miesiące po sn,bo po cc to dłuzej znacznie!,ale efekty są spoko,ale od razu mówie ze samo stanie nic nie da,trzeba na tym wykonywać odpowiednie ćwiczenia. Ale jak masz to zabieraj z PL do nowego M, niebawem sie przyda

na pewno.