reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
o platforma VibroMax???
Piwonia,Alex dla Was porady gratis. A w domku wystarczy miec kilka zupełnie podstawowych sprzetów jak gumy,hantle i jakis podest,piłka( ja zainwestowałam w step jakis czas temu,no ale ja kolekcjonuje te sportowe sprzety,żebym miała gdzie to bym mini siłownie zrobiła z nich a tak po szafach magazynuje;-)i co chwile skłądam i rozkłądam je,ale co tam ) i mozna tak dostosować terning,ze da lepsze efekty niz łażenie na jakieś aerobiki i inne grupowe ćwiczenia,na które umówmy sie mało kto ma czas,bo dzieci,praca itd,i w efekcie szybko tracimy motywacje,nie widzimy efektów,no i błędne koło sie zaczyna....I od razu mówie,ja nie jestem zwoleniniczką takich wychudzonych wieszaków,tzn jak ktos tak ma naturalnie to to widać i nie ma sprawy,tak ma,ale jak dziewczyny,kobiety sie głodzą,cwiczą i owszem mieszczą sie w to 36 czy 38 ale taakim kosztem to nie ma to niec wspolnego ze zdrowiem. Chodzi o to zeby osiagnąć maksymalny SWOJ stopień sprawności fizycznej,a ładna sylwetka to tylko efekt uboczny,jakze miły dla oka,ale jednak nie cel sam w sobie:).
Boziu! juz sie zamykam. Znowu mnie pdpusciłyscie,a ja moge o tym gadac,pisac,gadac i pisac i kooońca nie widać:):):)

Alex pisałysmy w tym samym czasie i widze,ze zgadłam. Ja cwiczyłam na tym. NIe wolno tylko na niej ćwiczyć w ciąży ,jak sie ma silikony w biuście np( serio!!!!:):)tak sie z tego śmiałam jak sie dowiedziałam,ze szok:):)), i po ciazy tez trzeba zaczekac dobre 3 miesiące po sn,bo po cc to dłuzej znacznie!,ale efekty są spoko,ale od razu mówie ze samo stanie nic nie da,trzeba na tym wykonywać odpowiednie ćwiczenia. Ale jak masz to zabieraj z PL do nowego M, niebawem sie przyda:)na pewno.

Ostatnia edycja:
ja tez magazynuje,rowerek nadal stoi w piwnicy,a i inne drobne rzeczy tez sie znajdą
u mnie w bloku to nawet dwie małe siłownie są,ale tylko faceci tam chodzą i to dużo młodsi ode mnie,chyba musiałabym w nocy dobrze po północy z nich korzystać
a obiecałam sobie,że tym razem biore sie za siebie bo mi to wadzi strasznie

Natt cholera wie, moze i vibromax, naprawde nie pamietam jak sie nazywa. Taka, ze na stojaco i na siedzaco i na brzuchu mozna sie wibrowac. Dobre to jest czy sciema za 1000 zybli?
Ja bynajmniej nie z tych co sie glodza, wrecz przeciwnie lubie podjesc ale smacznie i zdrowo. I lubie sie czuc sprezyscie, jesli kumacie o co mi chodzi :confused:

Ostatnia edycja:
Alex odp jest wyżej edytowałam posta bo w tym samym czasie skrobałyśmy:)

Ejjj,Piwonia, jak masz rower do tego to bomba. Ja tez mam i na domowe warunki to swiat i ludzie jest! ja mam jeszcze taki stepper mini( dobrej firmy,ale i tak on sie ma nijak do takiego dużego normalnego,efekty srednie po nim są),za to po rowerku...no nooo mozna popracować:)i miec fajne efekty w połaczeniu oczywiscie z treningiem siłowym:),bo tłuszczyk trza spalać a ciałko ujedrniac,zeby bo odchudzneiu jak worek na ziemniaki nie wygladać-bleee.

A siłowni z facetami sie nie obawiaj. Jak masz ochote to sie zapisuj. Ja cały czas głónie z facetami cwiczyłam,kobitki tylko w weekndy na siłke przychodziły. I powiem ci ze wcale sie nie ma czego krępować. Oni są skupieni na swoim treningu,ty na swoim ,nikt sie nie gapi,a po jakims czasie wszyscy ci cześc mówią,co znaczy ,ze ci do gupy przyjeli;-) i jest straaasznie smiesznie:):)

Ostatnia edycja:
Przeczytalam i ciesze sie, ze dziala. A steper taki maly tez mam tylko juz dawno nie stepowalam :-D Ja ze wszystkich cwiczen najlepiej kocham plywanie i wodny aerobik.

A jeszcze dodam, nie na temat, ze naprawde bardzo mi sie marzy zlot Sierpniowek i mam nadzieje, ze moze w przyszle lato sie on odbedzie. Co myslicie? W jakiejs fajnej miejscowie, np domku nad jeziorem albo jakos tak...... Za Franiowa i Efe moge reczyc ale nas trzy to za malo :-(

Ostatnia edycja:
Natt, u mnie było tak, że po urodzeniu się Frania WSZYSCY zamilkli. jakby czekali tylko na smierć Frania a do mnie bali sie odezwać/napisac w obawie, że co?..Sama nie wiem co. Jasne ze telefony w tej sytuacji nie są najlepszym pomysłem, ale pisz jej chocby 2 x dziennie, że wszystkie tu o niej myślimy, że trzymamy kciuki/ modlimy sie za Adaśka i za siłę dla nich. A ja w razie czego służę doświadczeniem. Bez schizowania i straszenia.

A co u nas? Bz. Ćwiczymy i walczymy z zaleganiami.

no rower wyciągam i zamierzam tez pojeździc na takim normalnym byle tylko pogoda sie zrobiła
bo tak jak dzisiaj to wstałam bez głosu tak jak se wykrakałam z resztą
pogoda do chrzanu
a co do tej siłowni na taka dużą chodziąłm i rzeczywiście faceci robili swoje,ale tu u mnie w bloku jest to na innej zasadzie,bo to mała klitka zaadaptowana po suszarni czy rowerowni,a oni tam gadają o swoich sprawach wiec mnie to nie bawi raczej
pozostao mi w domku cwiczyc zeby było jako tako

Franiowa walczcie walczcie,a bedzie co raz lepiej i podziwiałam fotki na NK pieknie Franuś cwiczy,bawi sie itp.
a na T zostawiłam linki

reklama
Hejka Kochane:)

Ja juz po treningu:):) i włąśnie sie zbieram do sklepów w wiadomym celu,ciiiiiichooooo;-).
W końcu podjęłam decyzje zeby jechac przed wizytą u ortopedy,także wiesci beda wcześniej na T:).
Buziaki miłego poranka. W Wawie słonka świeci. Aż chce sie zyc:):):):):)): i wszystko robić:):)bosssko!

Do góry