reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Alex,ja z tobą nie wytrzymam!!!!:)) juz tu któraś dziewczyna pisała,że ze smiechu opluwa ekran kompa jak czyta twoje posty i ja mam dokładnie to samo. Własnie kawka (inka!!!)z mlekiem poleciała na moj piekny biały netbook:):):). Ale dobrze dobrze,śmiech to zdrowie:). Ale z ciebie to taka jajcara jest,że hej!!:):)

O! a mi właśnie kurier przyniósł 3 księgi z ćwiczeniami,1 to atlas teningu siłowego,2 to atlas z ćwiczeniami ,programem tylko dla kobiet i 3 to ogóknie o modelowaniu sylwetki. Są to mega profesjonalne księgi-atlasy,takze od dzisiaj nie kupuje juz gazet dla sportowców,bo tam to cienizna dla amatorów jest tylko...A tu sto milionów cwiczen,człowiek rozebrany na częsci pierwsze,co gdzie ma pracować jak,po co,jaki efekt chcemy uzyskać. Te ksiazki poecają na AWFie,a tam chce zrobic te moje uprawnienia fitnessowe,potem dietetyke i otwieram własny bizness:). Wreszcie będą robić to co kocham,co jest moją pasją i totalnym zboczeniem;-),połącze psychologie,sport i dietetykę-boomba,co???Własciwie już bym mogła zaczać ale po 1. jestem w ciazy i musze i chce pobyc jeszcze z dziecmi,a po drugie stawiam na profesjonalizm,dlatego musze uzupełnic papierkowe braki,własnie ta dietetyka i fitness,żeby klientki były zadowolone i miały 100%zaufania jak sie oddadzą w moje łapska:):)

Ostatnia edycja:
no ja tez dostałam Pw,nawet kilka,hihi

natt to ja sie zgłaszam,bo mam ochote na jakies cwiczenia nie podoba mi sie kilka partii ciała u mnie i bardzo chciałabym to zmienić ,wiec moze polecisz mi ćwiczenia,a na co na to co najgorsze uda,ble ble ble chciałabym bardzo żeby były mniejsze

Natt kurtyna, to bombowy plan!!!!!!!! Ja chyba sobie abonament wykupie, gdyz niesamowicie podupadlam figurowo a motywacji nie mam zadnej, zeby powrocic do dawnej swietnosci - malz twierdzi, ze liczy sie co w srodku oraz, ze dla niego na zawsze pozostane piekna ksiezniczka..... ;-)

Ooooooooooooo wlasnie mi sie przypomnialo, ze w Sopocie czeka taka platforma do cwiczen. Dostalam ja na Wielkanoc od matki ale nie mialam gdzie jej tu postawic, wiec czeka na nowe mieszkanie. Zapomnialam o niej na smierc...... A tak wogole to ciekawe czy ktoras z Was jej probowala? Nie pamietam dokladnej nazwy ale kupiona byla w Mango.

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba nie jest to step......... To taka maszyna, co wyglada troche jak bieznia i wibruje...... Nie widzialam jej na zywo, bo wciaz jest w kartonach, tylko jak bylam w PL to cos mi mignelo w TV takiego.

Do góry