reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Andariel mocno Cię ściskam i trzymaj się mocno w tym wszystkim, trzymajcie... :*
Adaś zdrowiej kochany, trzymam mocno kciuki!!!!!!!!! :*

Natt a ja nie dostałam PW, hmm to chyba Ci priwa miałam wysłać wcześniej? trochę mam zaległości i nie wiem czy dobrze kumam :D

lecę obiad kończyć potem wpadnę jeszcze

aa Oleńka witaj again! buziole for You :)

JESZCZE CIEPLUTKIE WIADOMOŚCI OD aNDARIEL:

z Adasiem lepiej!!! pomału beda mu zmniejszać udział respiratora. Moze nawet za tydzien bede mogła sie z nim położyc na patologii i karmic.

Boski news,co??? ulżyło mi,a Wam?? no ba! głupie pytanie. Normalnie najlepsza wiadomość dnia!!!!! suuuuuuuper! A do Ani juz wszystko dzisiaj poszło:):), po weekendzie bedą mieli niespodzianki:):)

JESZCZE CIEPLUTKIE WIADOMOŚCI OD aNDARIEL:

z Adasiem lepiej!!! pomału beda mu zmniejszać udział respiratora. Moze nawet za tydzien bede mogła sie z nim położyc na patologii i karmic.

Boski news,co??? ulżyło mi,a Wam?? no ba! głupie pytanie. Normalnie najlepsza wiadomość dnia!!!!! suuuuuuuper! A do Ani juz wszystko dzisiaj poszło:):), po weekendzie bedą mieli niespodzianki:):)

Jejku, cudnie:) Najwazniejsze zeby zszedł z respi przed upływem 21 dni.
Kurcze, co chwila zaglądam tu szukając wieści o Adaśku:)

Natt a co z pozostałymi badaniami? Jak mały jest karmiony? Trawi juz?

Jej huraaaa!! wiedziałam, że jak tyle ciotek zaciśnie kciukaski to będzie lepiej :-) To my tez trzymamy dalej co by było z każdą minutką lepiej!
Buziaczki Adasiu!

eee sorka z warażenia aż 2 takie same posty nastukałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Franiowa,po takie szczegóły to do Andariel odsyłam,ja nie mam sumienia jej dreczyć takimi pytaniami w tej chwili...rozumiesz....Podałam jej twoją komórke tak jak prosiłaś. Wieesz powtarzam sie ,ale ja tez jestem straaasznie ciekawa co u nich,czekam na kazdą wiadomość,ale nie chce im teraz czesto zawracac głowy,żeby nie odczytali tego jak wscipstwo i tyle. Wiadomo,my to z troski robimy,ale wiesz jak to jest,Czasem ludzie w trudnych chilach potrzebują spokoju( choć nie wiem czy można go zachować w takich chwilach),nie chce sie tak narzucac. Praktycznie codziennie z Anią sie kontaktuę i przyjmuję tyle ile ona sama chce opowiedzieć. wyobrażam sobie,ze jest to dla niej meega trudne i lepiej zeby sie trzymała teraz a nie rozklejała( choc znowu nie wiem czy to sie tak da,zwłaszcza jak jeszcze hormony po porodzie powodują rewolucje...).

Lepiej powiedz Aga,jak Franio sie miewa:)?to tez jest nasz mały dzielny bohater!! i mama oczywiscie tez bohaterka:):)

Do góry