reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Alex, to udanych zakupów. Ja wczoraj obeszłam jedno centrum handlowe i miałam dosyć. To już chyba nie dla mnie. Ale kupiłam sobie dwie bluzki i buty tak na teraz do latania. I Julisi kurteczkę wiosenną, więc wyjazd ogólnie udany.

Dzisiaj pogoda jakby lepsza, jakieś słoneczko wychodzi, więc będzie można isć na spacer, w końcu.

Oleńka witaj po przerwie. Przykro mi bardzo z powodu straty, ale teraz na pewno będzie już dobrze:-). Powodzenia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziwczynki, jeszcze nie mam wieści od Andarielci,jak tylko cos bede wiedziała natychmast pisze:). Powysyłałam Wam PW w sprawie składki ,mam nadzieje,że nikogo nie pominęłam.

Dooobra to własnie dostałam sms od Ani. Cytuję:

Adaś nieco gorzej,pod respiratorem. Moze byc bardzo róznie w obie strony. Jakos sie trzymamy,nie ma wyjścia. Maluszek dzielnie walczy,musimy czekać

jakie to niesprawiedliwe. Strasznie mi przykro,ale wierze,że za chwilke z Adasiem bedzie dobrze i wszyscy wroca szczesliwi do domku:)

Ostatnia edycja:
Mam nadzieję, że to tylko przejściowe problemy i że Adaś szybko poradzi sobie z tym kryzysem..

Natt, spytaj Andariel jaka jest przyczyna niewydolności oddechowej, jesli możesz.

w sumie wiesci są ,ale nie takich sie spodziewałam,ale wierze że jednak wszystko bedzie dobrze
trzymam za Juniora mocno mocno kciuki i bede sie za nich modliła,żeby było dobrze

reklama
Do góry