reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Dryndne do Ani wieczorem,bo teraz na pewno z Adasiem są,to nie chce przeszkadzać:).

Alex,Enka to ja sie czuje jak wieloryb do kwadratu:):)!! tez mam kazdego dnia wiekszy brzuch! koooosmos!!! co to bedzie za miesiac,dwa,trzy....o mamusiu!!!!teraz to jeszcz na maksa sprawna jestem a potem.....?????Cierp ciało co sie chciało jak to mówią:):)

reklama
hej :-)
Majka w końcu po wielu bojach poszła spać ;-) u nas za oknem mokro, ponuro i zimno, więc z musu siedzimy w domku :tak: przynajmniej Maja może się lepiej wykuruje
obiadek ugotowany juz mam, tylko stos garów do mycia został :szok::-D
ja również czekam na wieści od andariel, mam nadzieję, że z Adasiem coraz lepiej i szybko będą wszyscy razem we czwórkę w domku :-) zdrówka Adasiu :tak:

;-)Czesc Kochane :-* Dawno do Was nie zagladalam... Przepraszam. Wiem, wiem powinnyscie mnie pozadnie zlinczowac ;-) Ale musze przyzanac ze podczytywalam Was co jakis czas. Mam nadzieje ze mi to wybaczycie i przyjmiecie mnie do swojego grona ;-)

mimo braku czasu zaglądam na szybkensa, bo małżon o 3 jedzie w trasę a ja na 7 30 idę do pracy... Z MIŚKĄ!!! echhh.

Andariel ja też o Was myślę, trzymam kciuki i czekam na miłe wieści.
Dobrej nocki.

zaglądałam sprawdzic czy są jakieś wieści,ale widze ze isza a wiekszosć sie denerwuje
mam nadzieje,ze jednak wszystko dobrze
Pozdrowienia i Gratulacje dla andariel od Ann:))Trzyma za Was mocno kciuki wiec wracajcie szybko do domku w komplecie:)

Ostatnia edycja:

Dziewczyny, czy znacie kogos kto ma taki czajnik z filtrem Brita do wody od razu zamontowanym w srodku? Pytam,bo moj czajnik sie zepsul i musze kupic nowy a ten jest porzadny i w dosc rozsadnej cenie. Filtr to tutaj dobra rzecz, bo woda jest obrzydliwa i strasznie twarda. Mialam kiedys osobny dzbanek z filtrem ale wciaz zapominalam nalac tam wody az w koncu oddalam go kolezance. A ten dwa w jednym, filtruje i gotuje, tylko nie wiem czy dobry :confused: Strasznie mi brakuje sopockiej mieciutkiej pysznej zrodlanki, ktora z kranu mozna chleptac. A wlosy mam mieciutkie jak jedwab i blyszczace w Sopotkowie, za to tu twarde jak druty i matowe :-(

Chyba zaraz pojade do Ikei, bo strasznie zachcialo mi sie torcika migdalowego i pasty kawiorowej, mmmmmmmmmniam ......

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry