reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dziewczyny napiszcie moze na priv w sprawie tego co edytujecie bo ja tez chciaąłbym się dołączyc a nie jestem na bieżąco widzę tylko miejsca po pousuwanych wiadomosciach!!!:)

reklama
witam z espresso:-)

znów mnie głowa boli!! i strasznie mi zimno.....
nic mi się nie chce a tyle mam dzis do zrobienia!

dzis ogórkowa i spagetti:-) zapraszam

mąż dostał propozycje kontraktu na Białoruś..... za żadne pieniądze go nie puszcze.. chyba ze za 25tys na ręke to jade z nim:-D:-D

miłego dnia

Dzin dybry :-)
Ja wlasnie czekam az uplynie godzina od wziecia procha tarczycowego i tez siorbne kawki, a co :-D
U nas szaro, buro, chlodno, iscie angielska pogoda. Dobrze chociaz, ze nie pada na razie, bo wczoraj zapowiadali.

Sempe, ja też bym nie puściła:-D.

Fakt, pogoda paskudna. Ja dzisiaj dla poprawy nastroju jadę sama na zakupy. Brzuchol rośnie i nie mam w czym chodzić. Dzieciom też coś na wiosnę muszę kupić.

witam pogoda do chrzanu,leje od rana
ale my i tak w domku,kurujemy sie,ja mam migrene mega,cała noc nie spalam tylko myślałam i myślałam....
ja dzisiaj jeszcze mam zebranie w szkole,ale jakos nie czuje sie na siłach,żeby na nie iść,ale niestety bede musiała iść skoro jestem w trójce :(oby tylko szybko zleciało

Hejo
Enka powodzenia na zakupach :-)
Sempe na wschód to też mojego nie chce puszczać bo jeszcze mu coś zrobią.
Piwonia współczuje migreny, masz jakieś prochy? mi pomagał coffecorn i refastin. A na zebranie jak raz nie pójdziesz to się nic nie stanie!!
Rubi mam nadzieje, że już sobie pewne sprawy powybijałaś z głowy!

Wypiłam kawke, zjadłam śniadanie, młoda ogląda bajki na 1 wiec chwile popracuje i może do teściowej skoczymy, to ją zostawie i pomoge mamie (bo robi malowanie u babci).

Aaaa no i też cały czas myśle o Andariel i Adasiu, trzymam za Was kciuki kochani!!!

Alex, też tak mam:-D. Czasami już czuje się jak wieloryb:-D

Piwonia, współczuje migreny:-(. Mi w ciąży głowa odpuszcza (całe szczęście), ale tak normalnie, to też miewam.

Natt, jak coś bedziesz wiedziała, daj szybko znać. Cały czas myśle o Andariel i Adasiu.

reklama
i ja się melduję :)
pogoda, jak u większości taka, że w 4 litery se ją najlepiej wsadzić łeee :/
do tego młody mi od wieczora gorączkuje (wczoraj szczepiliśmy zaległym Infanrixem), na szczęście już go nóżka nie boli, bo wczoraj przy każdym kroku był płacz...
Teraz nietypowo wczesna drzemke zalicza, więc się pomału ewakuuję do kuchni, bo jak nic jakieś tornado tamtędy przelazło... :eek:

i też wypatruje jakichs wieści o Andariel i małym...

Miłego dnia wszystkim!

Do góry