reklama
Znaczy sieeee to w sprawie kartki??? jakiąs mam pomroczność umysłową chyba...Albo moze kazdy niech szybko swoje wyedytuje na razie?
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Edytujcie dziewczynki 
dziś usnęłam z młodą i tak spałyśmy ponad 2h
to chyba wszystko przez tą pogodę :-)
no i byłam na targu ale zadnego fajnego dywanu nie mieli wiec poczekam na małża i w sobote gdzieś się udamy :-)
dziś usnęłam z młodą i tak spałyśmy ponad 2h

no i byłam na targu ale zadnego fajnego dywanu nie mieli wiec poczekam na małża i w sobote gdzieś się udamy :-)
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
Dominiczka ja tez sie rozgladam za jakims fajnym dywanikiem do chlopakow pokoiku ale jakos nic mi nie wpadlo w oko.
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Natt w końcu ciąża odbiera troche rozumu a może jak się jest z bliźniakami to podwójnie

Alex ja widziałam super dywany na allegro, chodzi mi o kolorystyke o np takie Dywany dziecięce akrylowe ŚLICZNE 160X230 (1539825593) - Aukcje internetowe Allegro

Alex ja widziałam super dywany na allegro, chodzi mi o kolorystyke o np takie Dywany dziecięce akrylowe ŚLICZNE 160X230 (1539825593) - Aukcje internetowe Allegro
enka-76
Kasia
Mój m też twierdzi, że ciąża mózg wysysa
.

witam was serdecznie
cos mnie tu przyciągło,szkoda tylko ze tak późno
ANIU wielkie gratulacje z powodu tak expresowego porodu,pobiłas mnie na głowe
i trzymam mocno kciuki za Juniora,bedzie dobrze zobaczysz i obyście szybko razem dotarli do domku
Pozdrawiam
cos mnie tu przyciągło,szkoda tylko ze tak późno
ANIU wielkie gratulacje z powodu tak expresowego porodu,pobiłas mnie na głowe
i trzymam mocno kciuki za Juniora,bedzie dobrze zobaczysz i obyście szybko razem dotarli do domku
Pozdrawiam
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Cześc dziewczyny, wpadłam, bo "usłyszałam" o Andariel (a co edytujecie tak w ogóle????????????)
Andariel, wierzę, że będzie dobrze!!!!!
Gratuluję Ci pięknego syneczka, duuuzo zdrówka dla maluszka i niech szybko wraca do domu.
W razie czego dzwoń/pisz.
Trzymaj się
Andariel, wierzę, że będzie dobrze!!!!!
Gratuluję Ci pięknego syneczka, duuuzo zdrówka dla maluszka i niech szybko wraca do domu.
W razie czego dzwoń/pisz.
Trzymaj się
Podziel się: