reklama
andariel
mama super dwójki :]
dziewczęta - dodałam parę fotek z usg na wątek o następnym pokoleniu:-)
je......nąć w kalendarz mi pozostalo......
Alicja ma szkarlatyne.......
Z Angeliną byłam na kontroli: lekarka w przychodni powiedziała ze jest gorzej, oba płuca zajęte. Poszłam prywatnie, lekarz stwierdził ze tylko jedno płuco zajęte ale bardzo! Ogólnie czuje się dobrze, bez gorączki, spi bez kaszlu biega apetyt ma za dwóch.....
ja twierdze ze jest lepiej ale pojade do szpitala, niech 3lekarz ją zbada, przeswietlenie jej zrobią... naszpikuje się lexotanem i jade.....
Mame sprowadziłam, będzie parę dni, zostanie z Alicją i Małym..... żal mi tego Małego ze tak go musze narazać!! mogle się by się nie zaraził....
to tyle...
Alicja ma szkarlatyne.......
Z Angeliną byłam na kontroli: lekarka w przychodni powiedziała ze jest gorzej, oba płuca zajęte. Poszłam prywatnie, lekarz stwierdził ze tylko jedno płuco zajęte ale bardzo! Ogólnie czuje się dobrze, bez gorączki, spi bez kaszlu biega apetyt ma za dwóch.....
ja twierdze ze jest lepiej ale pojade do szpitala, niech 3lekarz ją zbada, przeswietlenie jej zrobią... naszpikuje się lexotanem i jade.....
Mame sprowadziłam, będzie parę dni, zostanie z Alicją i Małym..... żal mi tego Małego ze tak go musze narazać!! mogle się by się nie zaraził....
to tyle...
witam
no to sempe ci sie porobiło,a szkarlatyny nie zazdroszcze kilka dni gorączki i potem bedzie juz z górki
biedna tylko Angelina z tym zapaleniem płuc,oby w szpitalu cos zaradzili
a z wieści jak wszystko dobrze pójdzie to jutro siostra wraca do domku z małym,siostrzenica jeszcze u lekarza,czekam na wieści
a ja jutro id na podwójne urodziny i mam nadzieje ze sie deczko odtresuje i naładuje jakimiś pozytynymi fluidami,bo dołek mi niechce przejść,czuje sie bezużyteczna i beznadziejnaale refleksje walnęłam,nic ino kopa w dupe mi trzeba dac
sempe to bedziemy czekać na wieści co wam w szpitalu powiedzieli
no to sempe ci sie porobiło,a szkarlatyny nie zazdroszcze kilka dni gorączki i potem bedzie juz z górki
biedna tylko Angelina z tym zapaleniem płuc,oby w szpitalu cos zaradzili
a z wieści jak wszystko dobrze pójdzie to jutro siostra wraca do domku z małym,siostrzenica jeszcze u lekarza,czekam na wieści
a ja jutro id na podwójne urodziny i mam nadzieje ze sie deczko odtresuje i naładuje jakimiś pozytynymi fluidami,bo dołek mi niechce przejść,czuje sie bezużyteczna i beznadziejnaale refleksje walnęłam,nic ino kopa w dupe mi trzeba dac
sempe to bedziemy czekać na wieści co wam w szpitalu powiedzieli
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Lo matko Sempe,ale sie u was dzieje,co za cholerne wirusy sie przyplataly.....mam nadzieje ze nie zostaniecie w szpitalu,powodzenia zycze
Iwonko,ciesze sie ze siostra wychodzi ze szpitala....
He,he to ja wirtualnego przesylam,tego kopa!!!
A swoja droga,tez jakos nie tryskam energia ostatnio,nic sie nie chce,w domu balagan , robie tylko to co musze...ehhhh
no nic,uciekam chociaz jakis obiad zrobic...........
Iwonko,ciesze sie ze siostra wychodzi ze szpitala....
He,he to ja wirtualnego przesylam,tego kopa!!!
A swoja droga,tez jakos nie tryskam energia ostatnio,nic sie nie chce,w domu balagan , robie tylko to co musze...ehhhh
no nic,uciekam chociaz jakis obiad zrobic...........
Ostatnia edycja:
magda12345
Mama Juli i Jasia
Oj Sempe, ucałuj dziewczynki ode mnie :-*
Mam nadzieje że nie zostaniecie na oddziale....
Mam nadzieje że nie zostaniecie na oddziale....
izabela...
Fanka BB :)
o rety sempe, współczuję i dużo zdrowia dla dziewczynek życzę
piwonia, dla siostrzenicy i siostrzeńca również
a za ciebie anet, trzymam jutro kciuki ;-)
witam się i ja :-)
Majka poległa na drzemkę, miałyśmy iść na dwór,ale coś ma trochę podwyższoną temperaturę, pewnie po szczepieniu wczorajszym, więc zobaczymy później
chatę sprzątnęłam, obiad zamówimy, gary miałam myć to wody w kranie nie ma, bo coś kopią obok bloku dobrze, że zdążyłam posprzątać i się umyć
po południu mamy iść z mężem na solarium, co by się podrumienić trochę i humor sobie poprawić ;-) ale zobaczę jak Majka będzie się czuła
lecę dalej, pa
piwonia, dla siostrzenicy i siostrzeńca również
a za ciebie anet, trzymam jutro kciuki ;-)
witam się i ja :-)
Majka poległa na drzemkę, miałyśmy iść na dwór,ale coś ma trochę podwyższoną temperaturę, pewnie po szczepieniu wczorajszym, więc zobaczymy później
chatę sprzątnęłam, obiad zamówimy, gary miałam myć to wody w kranie nie ma, bo coś kopią obok bloku dobrze, że zdążyłam posprzątać i się umyć
po południu mamy iść z mężem na solarium, co by się podrumienić trochę i humor sobie poprawić ;-) ale zobaczę jak Majka będzie się czuła
lecę dalej, pa
kurde zła jestem chyba jednak siostry z małym nie wypuszczą,znowu goraczkuje
ja nie rozumiem czemu nie potrafią znalesc jakiejś przyczyny tej gorączki??
fajnie ,ze juz weekend ale i dla nas koniec feriii:-(chyba Ala w poniedziałek sie zapłacze jak siostry do szkoły pójda:-(
ja nie rozumiem czemu nie potrafią znalesc jakiejś przyczyny tej gorączki??
fajnie ,ze juz weekend ale i dla nas koniec feriii:-(chyba Ala w poniedziałek sie zapłacze jak siostry do szkoły pójda:-(
reklama
andariel
mama super dwójki :]
never, to jesteś niedaleko powodzenia!
sempe - trzymaj się kobito...
anet i Piwonia - Wam również dużo siły i mimo wszystko pozytywnego myślenia...
sempe - trzymaj się kobito...
anet i Piwonia - Wam również dużo siły i mimo wszystko pozytywnego myślenia...
Podziel się: