andariel
mama super dwójki :]
dziękuję Wam dziewczyny za słowa otuchy - już PO!!! ja to odchoruję normalnie; wg lekarza obecnie Ninka to okaz zdrowia, więc nie ma żadnych przeciwskazań do szczepienia; Ninka chwile popłakała i to tylko dlatego, że jej rękę tatuś mocno trzymał, bo samego ukłucia mam wrażenie, że nawet nie zauwazyłaza to ma matkę wariatkę, ot i tyle... od razu wzięłam skierowanie na badania krwi i moczu, tak kontrolnie, z uwagi na te jej przeziębienia pod koniec roku, no i IgE całkowite na cos tam jeszcze wpisał, muszę zajrzeć na tę kartkę; pobranie krwi z żyły - robiła któraś już tak? bo mnie się to wydaje niemożliwe... dotychczas miała pobieraną z palca;
sempe - kurde, aż tak poważnie, że szpital Wam grozi??? przecież dopiero co badał Alę lekarz, prawda? chociaż, mama opowiadała, że ze mną tez tak było -dziś niby już ok, a jutro obustronne zapalenie płuc; cholerstwo!
sempe - kurde, aż tak poważnie, że szpital Wam grozi??? przecież dopiero co badał Alę lekarz, prawda? chociaż, mama opowiadała, że ze mną tez tak było -dziś niby już ok, a jutro obustronne zapalenie płuc; cholerstwo!
Ostatnia edycja: