reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witam i ja,ja za to w nocy miałąm jakieś koszmary i mąż nie wiedział czy ma mnie uspakajac czy płaczące dziecko,bo tak krzyczałam,że pół domu obudziłam,juz dawno tak nie miałam
niewiem czemu tak :(
u siostrzenicy zero poprawy znowu gorączka wróciła,a na dodatek siostra dzwoniła,zeby sie do szpitala nie wybierała bo juz nie ma miejsca ,zaczynaja rodziców na krzesełka wypraszac grzecznie tyle przyjeli dzieci z tym wirusem,a do tego zakaz wstępu jest do szpitala bo karteczka wisi o świnskiej grypie także przerypane,ale jutro były siostry zostanie z małym a ona pojedzie po wyniki z tomografii
ja dzisiaj siedze z dzieciaczkami w domku bo sypie śnieg i zimno,a wogóle boje sie tego wirusa ze nas dopadnie
i mój dołek nadal jest,chodze i po kątach sobie płacze,nawet nie mam z kim pogadac:((
chyba zimowa deprecha łapie byle juz wiosna przyszła
Jak to nie masz z kim pogadać Iwonko a my????!!!!
Się obraze normalnie.

Ja dziś byłam z Gabi u niani. Pies im zjadł pół ręcznika i teraz biedak cierpi od tygodnia nic nie je. Daj Gabi dziś spokój tylko ją wąchał, więc mała się mogła wyszaleć. Podanie o skrócenie wychowawczego napisane więc tylko pozostało mi je zanieść. Brrr aż mam ciary...

Zaraz z edytuje...

Maggie ucałuj Marcela. Niech mu szybko przejdzie.

Kurde no mała mi nie da pisać Brzdąc jeden. Tatuś ją właśnie męczy co by znowu w nocy nie ciągnęła nas do zabawy.

Ostatnia edycja:
reklama
własnie rozliczyłam Pita i znowu dupa z kasy z niego bo nawet ulgi na dzieci nie dostaniemy,normalnie to jest chore,żeby nie można było sobie odliczyć tego co się człowiekowi nalezy wiec ponad 3 tys. znowu państwo za nas dostanie:(( i jak nie złapać doła:((

Efe ja wiem,ze wam można,ale ja potrzebuje kogoś tu na miejscu:((

ech, Piwonia, okropnie się porobiło u siostry Twojej - bardzo współczuję...
wirusy mnie przerażają, zwłaszcza, że jutro chcę Ninkową zaszczepić;

edit.

dziewczyny ja już nie wiem, czy to siła sugestii i szukam przyczyny do odwołania jutrzejszego szczepienia, ale mnie dziś boli gardło i kaszel łapie... tak jakby mnie co brało... czy w takim wypadku nie powinnam jednak odłożyć tego Ninkowego szczepienia..???

Ostatnia edycja:
ojej i ja się dołączam do życzeń o zdrowie...biedna kruszynka:(
Piwonia - zawsze możesz się nam tu wygadać nawet nakrzyczeć możesz, pamiętaj o tym.
zresztą wszystkie pamiętajcie!
o P. wrócił, spadam na razie:)

ech, Piwonia, okropnie się porobiło u siostry Twojej - bardzo współczuję...
wirusy mnie przerażają, zwłaszcza, że jutro chcę Ninkową zaszczepić;

edit.

dziewczyny ja już nie wiem, czy to siła sugestii i szukam przyczyny do odwołania jutrzejszego szczepienia, ale mnie dziś boli gardło i kaszel łapie... tak jakby mnie co brało... czy w takim wypadku nie powinnam jednak odłożyć tego Ninkowego szczepienia..???

ja tak miałam i przekładałam,ale poczekaj do jutra jeszcze jak cos to pójdziesz pod koniec tygodnia jak sie nic nie rozwinie
dziewczyny ja wiem,ze sie tu moge wygadac,ale ja czasem potrzebuje sie w rękaw komuś wypłakac nie umiem pewnych rzeczy napisac,nie jestem zbyt wylewna w pisaniu

oj Piwonia, ciężko Ci musi czasem być... bo jak się człowiek wygada/wypisze to jednak lepiej się robi...

a jaki jest koszt szczepionki Priorix albo tej MMR II? tak orientacyjnie - bo nawet nie wiem ile wypłacic, a tylko gotówką się w przychodni płaci...

Andariel my za szczepienie priorixem nic nie płaciliśmy.

wpadłam na chwile ale zaraz zmykam bo zmeczona jestem, rano sprzatałam, po południu kolęda i czekaliśmy 1,5h na księdza a później złapałam się za tort dla mojej mamuski bo jutro ma urodziny wiec nogi mi odpadają.

zdrówka dla wszystkich dzieciaczków!

Andariel odra/swinka/różyczka sa bezpłatne :-)

Witam się i zmykam bo mam w pip roboty...:eek: a zmęczona jestem że hoho.. chyba sobie drożdżówkę zapodam na poprawę humoru :-)

reklama
oj Piwonia, ciężko Ci musi czasem być... bo jak się człowiek wygada/wypisze to jednak lepiej się robi...

a jaki jest koszt szczepionki Priorix albo tej MMR II? tak orientacyjnie - bo nawet nie wiem ile wypłacic, a tylko gotówką się w przychodni płaci...

Ja też nie płaciłam za Priorix Andariel. Za to ta następna skojarzona już płatna.

Dzień dobry
Dziecko sobie pospało dziś ładnie ale od 6 już jesteśmy na nogach. Pierwsza kawa wylądowała w zlewie bo mleko szlag trafił (no już drugi raz mi się zepsuło mleko z Biedronki, niech ich szlag...) Jakoś mam przeczucie że to nie ostatni zonk dzisiaj:confused2:

Do góry