dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
hej :-)
dzięki dziewczyny za propozycje noclegów ;-) my jednak szukamy czegoś blisko morza, jakieś 100-150m od, w zeszłym roku mieliśmy 900m i w tym roku powiedzieliśmy, że na pewno nie będziemy tyle dreptać z tobołami dominiczka, twoja oferta najlepsza, do morza najbliżej, ulica z samymi hotelami itp., ale cena zwaliła mnie z nóg wy również mieliście zabiegi spa? SPA & RESORT Velaves | zabiegi SPA wellness nad morzem - zapraszamy to o to spa chodzi? natt, znalazłam również twoją ofertę, ale do morza również jest kawałek wczasy nad morzem
no cóż, pozostaje nam szukać dalej mimo wszystko jeszcze raz dziękuję ;-)
Majka dopiero poszła drzemać, więc mam czas dla siebie, bo mąż wybył na siłownię ;-)
w takim razie szukam tych noclegów
a chorowitkom jak zwykle zdrowia życzę, u nas już lepiej :-)
My nie mieliśmy zabiegów bo tow cenie są jeśli tylko typowo w hotelu a my wynajmowaliśmy apartament w tym hotelu od prywatnej osoby coś takiego Apartament z Widokiem na Morze przy Velaves SPA Władysławowo - rezerwacje, noclegi atrakcje, zdjęcia informacje, cennik tylko odrazu z góry zastrzegam, że 1 tydzień byliśmy właśnie w takim pokoju ze szklanym dachem i klima przestała działać wiec sie wysiedzieć nie dało a i są tam schody wiec z małym dzieckiem do dupy.
Podobał nam sie też hotel baltos Hotel z widokiem na morze we Wladyslawowie - BALTOS - pokoje przy plazy we Wladyslawowie ale nie było miejsc. I pamiętam, że na brzozowej były 2 wile/pensjonaty czy coś takiego w których było ciągle wystawione brak wolnych miejsc, szczególnie w takiej jednej ale nie pamietam nazwy moze uda mi sie znaleźć.