reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Aga ja pierdziuuuu..........normalnie szczena do podłogi mi opadła!
Pięknie raczkuje ty się go nie czepiaj! Najpiękniejsze raczki jakie widziałam i już!!

A w samochodzie to mój ulubiony filmik!

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc wszystkim:-)
Dopiero znalazlam chwile,jak Karolcia zasnela...w domu pierdak ze hej:szok:,gary niepozmywane,tak dzis marudzila maruda...przez ten katar(Izabela lapki sobie mozemy podac) zwariuje z nia,tylko raczki i raczki,a mi juz sil braknie zeby ja nosic....my na przeziebienie bierzemy:Elofen(3x5ml),ceruvit(2x2ml) i Flavamed(2x2ml) ale to z zalecenia pediatry,bylam wczoraj,bo ten katar to juz przed Swietami zlapala,a tez kaszle,ale w oskrzelach czysto....a do nosa mam Nasivin i sol morska...a dzis wieczorem banki jej postawilam i licze ze przejdzie:tak:
Aga,no Franio niezle zasuwa na raczka,ty sie go nie czepiaj za bardzo,synio zdolna bestia,trzymam kciukasy za niego!!!!!!!!!!
Mewa gratki za znalezienie pracy.....:tak:
Piwonia,a do lekarza ty sie przejdz z Ala,moze lekarz zbada i powie co malej
Sempe , wspolczuje balaganu,ale niedlugo juz bedzie po wszystkim:tak:;-)

Anet jak nie przejdzie to napewno sie wybiore,bo sie martwie,ale nie mam na razie zbytnio do kogo isć bo moja ma urlop
ale poryczłam sie teraz jak głupia oglądam sprawe dla Reporterów było o małej dziewczynce urodzonej jak nasze w sierpniu,która była okazem zdrowia.......i lekarze bagatelizowali objawy......normalnie wyc sie chce......smutne strasznie........

dobra nie przynudzam ide sie wypłakac do końca
miłych snow

Mewa gratuuuuulacje!-super!

Iza, nam tez ostatnio lekarka Dicortineff polecała - wiem ze to tez do oczu i uszu jest. W kroplach.
O wlasnie,zapomnialam,Malbertka ,nam tez to przepisala pediatra,ale do nosa wlasnie,na katar
Iwonko,to jak lekarka wroci z urlopu to do lekarza pedem,ze tez nie maja jakiegos zastepstwa u osrodku zdrowia.....straszne to

a ja zamiast spac,to szukam przepisow na salatki....bo na Sylwastra potrzebuje,a moje mi sie juz przejadly-polecacie cos moze?

Ale gapa ze mnie,po necie szukam,jak my mamy taki watek z przepisami-zajzalam i juz mam kilka propozycji....hi,hi.....az slinka cieknie

Ostatnia edycja:
haha Franiowa a jak on sapie cudnie!!!
Nie no powody do picia jak talala:)

Mewa - gratki kobito, wiedziałam, że się uda:)

Malina - Miśka też mnie tłukła, ale teraz mówię "kochaj mamę" i przestaje pomału...chyba taki odruch miała, jak jej czegoś nie pozwalała, stanowczo pokazywałam palcem, że źle robi i dlatego teraz zaprzestaje:)

Zdrówka maluczkim idę lulać bo zaraz wyjazd...

reklama
dzień dobry :-)
pustki są tu z rana ;-)
Majka na szczęście już się lepiej czuje :tak: jeszcze ma trochę katar, najbardziej daje się we znaki wieczorem, bo nos się zatyka, ale przynajmniej gile nie lecą z nosa :-)
my niedługo uciekamy na miasto, bo trzeba co nieco kupić i opłacić muszę swoje ubezpieczenie :dry:
zimno jest i nie chce mi się wychodzić i brnąć przez śnieg po tych chodnikach :no: ale jak mus to mus...
anet, dużo zdrówka dla Karolinki :tak: taka pora, że wszyscy wokoło chorzy
miłego dnia, pa

Do góry