reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

cześć :-)
Majka mi drzemie na rękach, a katar jej nie opuszcza :no: zastanawiam się co jej mogę jeszcze podać, bo używam wody morskiej, nasivin, maść majerankową i pulmex baby-ile można go stosować? czsami też kaszle, ale to pewnie przez gile, co jej spływają :-(
mam jej podawać coś na przeziębienie??? ma tylko katar i ten kaszel czasami...
my chyba dzisiaj też w domku posiedzimy, niech się Maja kuruje :tak:
natt, nie zazdroszczę ci braku męża, wszystko na twojej głowie :szok: a z tym urządzaniem, to pewnie też bym tak miała :blink: powodzenia :-)

reklama
Izabela- Nasivin mowila nasza doktorka tylko trzy dni mozna psikać nosek, plus na katar Adas miał jesze brac 7 kropelek wit c i wapno 2x1 łyzeczka
mam nadzije ze szybko Majce przejdzie katar

Natt- no to dobrze ze rodzice blisko, zawsze pomoga jak mąż w rozjazdach będzie ale i tak współczuje, czeka Cie niezła gimnastyka zeby nad wszytskim zaplanować i to z brzuszkiem

byłam dzis na rozmowie o prace a ze wczesniej sie stresowąłm jakos mi ciągle nie moze napięcie puscic, przydałby sie worek treningowy he he

witam i tu:-)
robie obiad, Ala śpi.. a od 12.00 UWAGA...... mój malżon rozpoczął remont pokoju Angelinki!!!!!!!!!!!!! trzeba go przystosować by Alutke do Angelinki przenieść, rozwalona jest szafa 4metrowa i wszystkie ubrania nas wszystkich!!! są teraz w sypilani a zabawki w dużym pokoju!! jednym słowem ZNOW GEMELA W CHACIE!!!

wizyta mojego chłopczyka przebiegła dobrze , w poniedziałek przychodzi juz na stałe na 9h dziennie...
jutro jade do UP wyrejestrować się z bezrobocia

pozdawiam Was serdecznie, poczytam co u Was by nadrobić!!!

hej kochane...
u nas dziś zimno i same siedzimy.
pranie rozwiesiłam...
o 4 nagły wyjazd do Warszawy aż zła jestem jak osa, ale przynajmniej szkołę opłacę i już...
ufff, młoda się buntuje teraz do 12 w nocy łazi i usnąć sama nie chce tylko na mamie i koniec...
a na katar nam pomaga olbas oil, kropla na piżamę i śpi całą noc:)
buziaki...

Izabela u nas podobnie jak pisała Mewa ,ale można też podać na przeziębienie maluszkom naszym Lipomal też pomaga
Sempe nie zazdroszcze remontu,ale za to dziewczynki będą miały wspólny super pokoik
u nas dzisiaj tez bardzo zimno do tgo wieje i sypie,wiec sie z domku nie ruszamy
a moje znowu zasmarkane poddaje sie juz z nimi,Ala tylko sie trzyma jako tako

dziewczyny, dostałam tę prace w spedycji, tak jak chciałam :-) zaczynam od stycznia a jutro juz badania lekarskie mnie czekają
dziękuje za trzymanie kciuków, było mi raźniej w poszukiwaniach

Hejka!!
Mewa aaaa super gratuluje!!Świetnie że się udało!:-D
Izabela podaj Lipomal jak piwonia radzi ja zawsze stosuje przy przeziębieniu i pomaga!
Piwonia mam nadzieje że Ali przejdzie !
I wszystkim chorym dużo zdrówka życzę!!!!!!
Sempe współczuje tego bałaganiku ale za to potem jak ładnie bedzie :tak:

U nas oki śniegu jest tyle że wystarczy do lata:-D:-D:dry:
Tomuś ładnie sie bawi ale najpierw natrzaskał matce po pysku kurcze nie wiem jak go oduczyć tego...

Natt przykra sytuacja z twoją siostrą. A myślę, że bliskość rodziny w tym czasie powinna być dla niej najważniejsza. Ech life i już. A ty dasz radę. Matki są nie do zdarcia. A sierpniówki w ogóle!

Iza nasivin 3 dni i ani dnia dłużej. Ja daje jeszcze wapno a jak katar jest gęsty to Ibum albo Nurfen co 6 godzin. Jest przeciwzapalny.

Sempe dobrze że się w ogóle wziął. A bałagan się posprząta
;-)
Mewa GRATULUJE PRACY! Super, super, super:-D

A my jednak wyszliśmy na szybki spacer, bo termometr wskazał -12 stopni. Jednak wyszłyśmy na darmo bo wszystkie mięsne zamknięte. Koszmar małomiasteczkowy:wściekła/y:

Mewa super!!!
A ja latam jak popyratana i pisze gdzie się da: Franek jednak raczkuje!!!! Jeszcze troche miednica za nisko ale zobaczcie na nóżki!!!!!! Zgięte!!!!!!!!!! Idą do pracy naprzemiennej!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie pije dzisiaj!!!!!!!!!!!

YouTube - MOV03966.MP4

reklama
Do góry