reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Basiunia, Natalko, witajcie w domku:)-super,że juz u siebie:)

Miranda.mamy bardzo podobne łózeczko tyle ,ze nasze z Ikea ( guliver-czy jakos tak) i jest na 70/160,zeby już troche w nim pospała. Jestesmy nim zachwyceni,a materac lateksowy mamy i tez jest bomba

a ja własnie od kosmetyczki wróciłam,zrelaksowana,a teraz jak Młoda wstanie to na zakupy idziemy.
Jutro musze sernik zrobic i sałatke owocową(ale to juz w piątek)bo idziemy na Sylwka do znajowmych na domówkę,ale w sumie z dzieciakami to całkiem spora gromada z nas bedzie,bo 3 pary dorosłych i kazdy dzieciaty,jedna parka nawet podwójnie,także bedzie głośno i wesoło:).

Achhhhh!!! no i wielkie gratki dla Franulki:)

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny :) cieszę sie i boję sie jednoczesnie jak to będzie

pięknie, pięknie Franio raczkuje- brawo,widać ze turnusy pomagają

Basia- dobrze ze juz w domku jestescie, cieszę sie ze Oliwii podoba sie siostra :)

Baśka - zdrowia dla Was bo widze ze starsznei Was rozłożyło

ja tylko na chwilke bo byłam na badaniach wstępnych rano, a jutro druga część- totalny tajfun mam w domu bo rano sie szybko ubierałam i Adasia do żłobka dawałam, nie chcial dziś z żłobka wyjśc wiec mu sie podoba, o tyle dobrze
no a teraz gotowanie i sprzątanie poki Adalek śpi

hejo:-)

Basiu witaj! odpoczywaj teraz dużo
Aga no jak strasznie szybko Franek śmiga! jestem pod mega wrażeniem i gratuluje!
Mewa gratuluje pracy! Dobrze,że Adaś zadowolony ze żłobka:-)
Malinka mnie Zocha też tłukła i myślałam, ze już jej nie minie, ale już tego nie robi. Za każdym razem łapałam ją za rękę i mówiłam, że nie wolno bić mamy. Chyba podziałało. Albo taki etap.

Ja gotuje miecho i skrece to jutro pierogów zrobie bo mi troche wigilijnego farszu zostało to wymieszam:-)

Zdrówka dla wszystkich chorowitków

Witam....:-)
Napisalam mega posta,a moja corcia jednym kliknieciem mi go skasowala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A teraz juz nie mam czasu zeby pisac jeszcze raz,bo wyjec wyje na kolanach....ehhhhhhhhhhhhh

Baśka może to nie wychowawcze ani dobre ale mi lekarka poleciła ściągać gile choćby na siłę. A mała "sama" też się nie da przechytrzyć, więc teraz stosuję metodę na rożek. Czyli zakręcam ją w kocyk/ręcznik tak, żeby nie mogła mnie kopać i bić i ściągam. Jedną ręką przytrzymuje jej głowę bo lata na boki a drugą przystawiam aspirator. Inaczej się po prostu u nas nie da:-( Na całe szczęście doszłam do takiej wprawy że trwa to bardzo krótko i mała krzyczy ale nie płacze a jak ją "uwolnie" to jest cicho. I leci się bawić jakby nigdy nic.

Reksio dobrze że jesteś. A jak się czujesz? Ciężkie początki?

Anet liczę że jeszcze napiszesz?

Ostatnia edycja:
witam dziewczęta!

za chwile jade po Alute do babci bo dzis dzien latania mialam!!!
tapetowanie idzie i idzie i dojsc nie może!
łóżko pietrowe nie wybrane, wykładzine jutro kupujemy.

FRANUŚ TO ZUCH CHŁOPAK!!! juz go widze jak stanie przy tym sprzęcie i będzie tam broił!!

Mewa gratulacje!!!

Basia i Natalka witajcie, życze Ci dużo siły w opiece nad córeczkami!

Reksio, kawał drogi przemieżyłaś:-) a Wrocek to piękne miasto!

zdrówka dla dzieciaczków.
pa

hejka

Mewa gratki znalezienia pracy, no i super że Adasiowi się w żłobku podoba :-)

Basiu super że juz w domku jesteście :-) i ze Oli tak fajnie zareagowała :-)
Moja cudze dzieciaki uwielbia, najchętniej by im smoczki wpychała :-D

Franiu daje czadu na czterech :-D zuch chłopak!!!!!!!!!!!!!!

u nas spokojnie, Myszka zostaje w pt z moja siostrą ale będziemy niedaleko i będę do nich zaglądać więc powinno być spoko :-)

Miranda fajne to łżeczko ale ja bym nie zaufała sprzedawcy z czterema opiniami...

jakbym już nie dała rady zajrzeć to SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻYCZĘ WAM SIERPNIÓWECZKI KOCHANE I WASZYM RODZINKOM

Dziekuję Wam dziewczyny jeszcze raz:)

Ależ miałam dziś ból głowy rano po tym winie:)) Łojezusie:))
Ale warto było:)

Megaczko, i Tobie szczęśliwego:)

Lece na Allegro wystawiać:)

reklama
Hello z rana
matko już 8! Czas mi jakoś inaczej leci ostatnio.
O i już mała mi się drze w łóżeczku:( Noddy nawet nie pomaga, więc muszę iść. Se popisałam:wściekła/y:
Chciałam tylko napąmknąć że jak bym codziennie takiego kaca ci życzyła Aga. Bo bardzo chcę żebyś miała takie cudowne powody do picia:tak:

Do góry