reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Efe- jakchcesz to ci przyśle Adasia, nie tylko bedzie sie z Toba bił o odkurzacz ale tez wymopuje całe mieszkanko, satysfakcja gwarantowana
Mewa nie ma sprawy! A prześlesz kurierem czy wymienimy się w połowie Polski?:-D
Dzięki za cynk książeczkowy. Zamówię se w empiku i mój odbierze;-)
Na razie wyjęłam baterie. Może jak nie będzie buczał to go polubi.
A w ogóle to wyszłyśmy na spacer ale szlag kółka przednie trafił bo syfu nawciągały i zero przyjemności z jazdy. A mała przynajmniej smacznie śpi po takim dotlenieniu
;-)

reklama
witam popołudniowo:-)

od tygodnia remont ale postępy tak powolne ze nie widze konca:wściekła/y: ale ale remontuje nam mąż kuzynki mojej, fajny gosciu w moim wieku (35) szczupły wręcz by nie powiedzieć chudy!!!!! zaraz Wam powiem jakie jest jego menu:

od rana do godz tak 16tej: 4 kawy rozpuszczalne z mlekiem i cukrem, 1,5l coca coli i ok 15 papierosów, potem zje obiad ale tak 2/3 tego co ja:szok::szok:
wieczorem z żonką zapoda sobie kanapke albo coś na ciepło.

zadnych słodyczy, przekąsek itp.!!! i tak od 15 lat:baffled::no::baffled:

gdybym tak jak on się odżywiała to na kolejną edycje TAPMADEL z 60cm talią zaraz bym się zakwalifikowała:-D:-D:-D

PS moje na mikołajki dostały czekoladowe Mikołaje;-)

Sempe to mój tak jedzie!
Z tym, że ok 13 je śniadanio-obiad tj. kanapki, parówki na ciepło itp. a jak jest obiad to jedną kanapkę i obiad ok 16-17. No i kolację ze mną. I waży 5kg więcej, czego po nim nie widać;)

Efe ja bym nie dała rady za cholere!!!

ma 190cm wzrostu i waży 82kg, ja bym chciała przy wzroscie 172cm 64kg, proporcja ta sama:-)

witam i ja popołudniowo z kawką
ależ mam senny dzień dzisiaj,ale za to przygotowałam sobie na jutro ciasto na pierniczki alpejskie i mam nadzieje,ze uda nam sie jutro do nich dojść
Alicja coś mi sie bardziej rozkłada zaczyna coś kaszlec,chyba bede zmuszona iść z nia do lekarza,a że nasza dopiero w środe wiec czekam co i jak do środy,chyba ze coś bedzie sie działo to na dyżur smigniemy
co do prezentów Mikołajkowych moje starsze wstały juz o 5 rano,pooglądały po cichu i poszły spac do 7 jeszcze,Alutka jak wstała otworzyła popatrzyła a najdłuzej bawiła sie pudełkiem....

a ja anulowalam zamowienie w tym sklepie... bakugany R musial w miescie kupic a reszte zamowie na allegro.... w sumie teraz wyjdzie to taniej...

Monia dostala w żłobku sok, owoce, kaszke i laptopa ;-) Jasiek zachwyczony bakuganami - jak on o nich marzyl... no ale siostrzyczka szybko go chyba tej radosci pozbawi....tylko jej sie oczy swieca zeby mu je buchnac... od domowego Mikolaja dostala lale ale ja olała.... najbardziej jej sie podobaly paczki z cukierkami, ciasteczkami itp. :-) ;-)

A wiecie jaki prezent sprawił mi Franiu?
Dziś rano stanął w łóżeczku!!!!!!!!!!!

Jestem tak zmęczona już, ze..zaraz sobie piffko otworzę:) Za to stanie:)

Nie nie otworzę. Jutro. Dziś musze byc w 100% dyspozycji - w razie czego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki Basiu:)
Franek jak..Feniks z popiołów:) Wczoraj nawet przy 39,5 usmiechał się do lekarki.. Ja naprawde nie wiem skąd to dziecko ma w sobie tyle radości zycia!! No ale dobrze, że ma. :)

reklama
Do góry