reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Bry ;-)

basia ;-) dobrze ze jestes!!! Dawaj jeszcze raz adres ale do swojego dodaj tez imie i nazwisko meza bo ostatnio nie dostalam na poczcie poleconego na swojego bo adres zameldowania z dowodu i z listu sie roznil :-? no i pomyslalam ze jakbys na prodowke pojechala to Twoj maz moze paczki nie dostac... a fotelik czeka w kartonie ;-) w koncu dalo sie drzwi od auta otworzyc i fotelik wydłubac... i wiesz co? wiem ze na usg wyszla dziołcha ale ja mam caly czas przeswiadczenie ze ten fotelik to chłopakowi posylam :-D

dobra...lece czytac co u Was ;-)

reklama
Rubi wyslane na gg:-D
dziekuje:-D
ani nie kracz... mam wszystko rozowe:szok::szok::szok:
zostane bez ciuszkow:szok::-D:-D:-D
ddalam fotki jak obiecalam na T:-D

a musze sie przyznac... ubralam dzisiaj choinke:-D
bo jak mnie wezmie to i bez choinki przy moim zostana:-D:-D:-D
a Oli ma radoche... chodzi wzdycha i piszczy ze szczescia:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Andariel Walking Dead leci na Fox - chyba tylko N ma go w swojej ofercie

Basia -
kiedyś się pytałaś o ten vanish do dywanów - moja teściowa go kiedyś kupiła i wg niej kasa wyrzucona w błoto - bo mówiła że ten proszek napęczniał strasznie (pewnie bardzo brudny dywan mieli hehe) i nie mogła tego doodkurzać (pewnie zepsuty odkrzacz ;-)) i musiała ręcznie to doczyścić (dobrze jej tak!!) ;-) :-D W każdym razie ona nie poleca - ale wiesz, to teściowa a temu gatunkowi trudno dogodzić ;-)

Ostatnia edycja:
Basia - [/B]kiedyś się pytałaś o ten vanish do dywanów - moja teściowa go kiedyś kupiła i wg niej kasa wyrzucona w błoto - bo mówiła że ten proszek napęczniał strasznie (pewnie bardzo brudny dywan mieli hehe) i nie mogła tego doodkurzać (pewnie zepsuty odkrzacz ;-)) i musiała ręcznie to doczyścić (dobrze jej tak!!) ;-) :-D W każdym razie ona nie poleca - ale wiesz, to teściowa a temu gatunkowi trudno dogodzić ;-)[/QUOTE]

HEHE...dobry tekst:-D
a sie usmialam:-D:-D:-D
sprobuje bo reczne mycie mi sie nie usmiecha....chyba ze planuje szybszy porod:-D:-D:-D:-D

witam wieczornie,
cały dzien zabiegana byłam,

Aluta zaryczana i zasmarkana tylko na rękach chciała byc a ja dzis porządki robiłam i pierniki z dzieciami piekłam padam na ryj.............. polewe zrobie jutro...

Otóż siostrzenica urodziła wczoraj piękną zdrową Basie o wadze 3600:-) to jej 3 dziecko :-)

wiecie jak tak patrze na zdjęcie tej Malutkiej istotki to krzycze w niebiosa ze juz tego nie poczuje:no:

Starszy nie ma zamiaru wrócic do domu a ja czuje się jakby ktos zabrał mi cos cennego... i nie chce oddać.... czuje się jakby mnie ktoś kogo kocham porzucił....

nic..... choć późno juz idę zrobić lukier do pierników i chyba otworze wino...

Pa

witam Mikołajkowo i po weekendowo
chorowaliśmy i nadal chorujemy,sporo sie działo przez weekend i nie miałam jak zaglądnąć
trafionych prezentów zycze wam i maluszkom

Ostatnia edycja:
witam mikolajkowo:-D
ale Oli dala czadu wieczorem.... ale puscila baczka i spala dalej... zrobilam jej miete i spala potem spokojnie:sorry2::sorry2::sorry2:
i tak w sumie to nie wem czy zabki... czy cos innego:dry:
male dorwaly prezenty i buszuja od rana:-D:-D:-D

jutro do gin na kontrole:-D
moj ma na druga wiec caly dzien same w domu:-:)-(
dzis jeszcze ciuszki od bobaska puszcze... bo musze porobic kiedym na chodzie... moj nie zrobi:dry:

ja obiad ze wczoraj wiec gotowac nie mmusze:-D

Agus wspolczuje Franusiowi... oby to nic powazego nie bylo;-)
Iwonka zdrowka dla was dziewczyny:tak:;-)

Hejka!!
Zdrówka Dziewczyny wszystkim dużym i małym!
Ja się witam na szybko bo lece sprzątać....
Basia jejku ja już tez chce choinkę ale mój powiedział żebym nie przesadzała i tak szybko nie ubierała...
Sempe tule Cię mocno i ściskam, sił dla Ciebie...!!!

Hej
moje dziecko padło o 10 na drzemkę a marudziła od 8:30, że chce spać. Nie wiem co się z nią dzieje? Może jakieś fronty nadchodzą?
Iwonka mój prezent dla Gabi nie trafiony bo odkurzacza zabawki się boi jak cholera. Biedna nie będzie miała radości dzisiaj. A jeszcze muszę ten normalny włączyć to już w ogóle będzie horror dla niej. :-( Ręce mi opadają dosłownie.
Sempe współczuje problemów ale może taka rozłąka dobrze wam zrobi? Wiesz nie wiemy co mamy dopóki tego nie stracimy... A i gratulujemy małej Basi.
Malina koleżanka już w sobotę wołała mnie na kawę i podziwianie choinki! Więc się nie dygaj tylko ubierz jak lubisz i już. A chłop to się ciebie słucha?

Wszystkim dziś:

reklama
hej wszystkim i najlepszego w Mikołajki:-):-)
Basia, Malinka ja tez mam chec ustroic ale obawiam sie ze w tej sytuacji nie dozyłaby do swiat. Juz widze ta dwójke jak buszuje przy niej.
Chogata daj znac co z mała
Aga jak Franek?
U mnie dzieci nic od rana nie jedza oprócz słodyczy:sorry2:
No i własnie zastukał listonosz i przyniósl mate aqua dałam Mateuszowi niech ma w koncu dzis mikołajki
oczywiscie chcial malowac po swojemu na drugiej stronie i zdziwiony ze sie nie da:dry:
No i wcale ale to wcale szybo nie znika, moze zalezy od wilgotnosci powietrza w domu, od ciepła?
Dobra lece bo mi posiedziec nie dadza
milego dnia wszystkim!!

Do góry