reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Bry :-)

Kasia :-) a mate zamawialas z usmiechumalucha???? bo ja czekam na kuriera a jak oni wysłali poczta to.... kurza melodia...

Basia :-) ja na gg mam Twój adres bo mi juz kiedys podawalas ale...nie umiem sie wlamac do wlasnego gg - cos mi ktos w kompie pogrzebal i nie otwiera mi sie gg wiec ten adresik zapodaj mi na PW ;-) no i teraz to wszystko w rekach pana meza bo to jego musze z paczką na poczte posłac :-/

spadam do roboty ;-) miłego :-)

fuck fuck fuck.... taką wiadomość dostałam przed chwilą:

Witam,
zamówienie jest kompletowane, wysyłka nastąpi w tym tygodniu

Ostatnia edycja:
reklama
no fakt Rubi z usmiechu malucha zamawialam kurierem wyslali poczta widocznie stwierdzili ze jak dostawa darmowa to nie mam co wymagac, no ale tym razem poczta stanela na wysokosci zadania

heloooooooł
Udanych prezentów, mikołajów i inzych fajnych różności ;-)
Ja na chwilkę
Marcel nie ma zamiaru zmienić ustawień swojego zegarka i godz. 5 to najpóźniej kiedy wstajemy :-( snuuuuuuuuuuuuuuuu

Miłego dnia

no fakt Rubi z usmiechu malucha zamawialam kurierem wyslali poczta widocznie stwierdzili ze jak dostawa darmowa to nie mam co wymagac, no ale tym razem poczta stanela na wysokosci zadania

Kasiu... poczta jest OK - USMIECHMALUCHA JESZCZE MOJEJ PACZKI NIE WYSŁAŁ!!!!!!!!!! a zamawiałam tak jak Ty 1 grudnia 2010r.

Kasiu... poczta jest OK - USMIECHMALUCHA JESZCZE MOJEJ PACZKI NIE WYSŁAŁ!!!!!!!!!! a zamawiałam tak jak Ty 1 grudnia 2010r.
Ale wiesz co nie do konca tak super bo w tym samym dniu zamawiałam u nich maskotke i ani widu ani słychu nawet maila nie dostałam, wiec pewnie po prostu maja duzo takich zamówien i leca z wysylaniem kto im pod reke podleci pierwszy
no ale maskotka pod choinke to az tak mi sie nie spieszy
ale wiecie co wyczytalam ze firma ma czas 30 dni na wysylke zamówionego towaru wiec lepiej niech sie pospiesza

ja im napisałam maila....napisałam ze prezenty były na Mikołaja, że zostałam z pustymi rękoma... jak odpisza cos, ze przepraszaja, ze dadza jakiegos gratisa albo rabat to OK ale jesli odzewu nie bedzie to ja tej paczki po prostu nie odbiore!!!!

dziewczyny w tym dniu darmowych dostaw było napisane na niektórych stronach, że wysyłka za darmo, ale pocztą polską - może tam rownież? ja zamawiałam w Kolorowej Krowie, ale tam z kolei było uprzedzenie, że realizacja to 7 dni roboczych... do mnie nie dotarło jeszcze nic, ani z tych sklepów www., ani allegro...

a do mnie dotarła w końcu kurtka ktorą kupiłam z 2 tygodnie temu
pogoniłam laske mailem wiec moze podziałalo a mikołajkowe ksiazeczki Adas dostał juz w piątek bo wczesneij doszły i to poczta polska

witam sie dziewczyny
przykro ze mikołajkowe wysyłki nie doszły, szczególnie tym starszym dzieciom pewnie przrykro bo sierpniątkom to chyba wszystko jedno

Efe- jakchcesz to ci przyśle Adasia, nie tylko bedzie sie z Toba bił o odkurzacz ale tez wymopuje całe mieszkanko, satysfakcja gwarantowana

maggie- no to współczuje rannych pobudek, ja co prawda noc z piersia na wierzchu i dziwnych pozycjach ale przynajmniej do 7ej w łózku

Sempe - współczuje ze takie problemy Cie nawiedziły, moze na świeta sie wszystko pięknie wyjasni

a co do mojej wygranej lotkowej to juz wydałam na kosmetyki, zrobiłam sobie Mikołaja a co :)

reklama
hejo:-D
dalam Oli syrop na goraczke ale wszytsko mi wyplula:dry::dry::dry:
probowalam truskawke, maline mi pomarancze i wszystkim pluje...ani troche nie polknie:dry:

a tak ogolnie to siedze i sie obzeram... mandarynki, banany, czekolada z nadzieniem mietowym:-p:-p:-p
jem jak swinia:-p:laugh2::laugh2:

mpje dostaly odkurzacz i pralke:-D
wszystkim sie bawia bo robi duzo halasu:-D:-D:-D
a mi zaraz glowa odadnie... telewizor chodzi glosno zeby cos slyszec a jeszcze te dwa sprzety:dry::-D:-D:-D

ale ciesze sie ze maja tyle radochy:-D:-D:-D:-D

Do góry