reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny
wczoraj przed 16ta zadzwonili do mnie i mam rozmowe w srode o 12ej w sprawie pracy - taka sobie ale nie będę wybrzydzać jak by co;-) Maggie, Megaczka dziekuję za słowa pociechy
a dzis sobie przypomniałąm ze mam los z zeszłej soboty niesprawdzony i o mało zawału serca nie dostam jak zaczęłam sprawdzać wyniki- 4 pierwsze liczby identyczne- 200 zł sie nalezy
a do tego tesciowie daja nam samochod co prawda 20 letni, kupili sobie nowy i chyba nikt nie chce starego kupic ale darowanemu koniowi nie zagląda sie w zęby jak to mówią
i moj łazanki sam od początku do końca zrobił
szczęśliwy dzień po prostu

Baska- rozumie ze klucze do nowego meiszkania- super, gratulacje ! :
Malinka- rzeczywiscie masz hopla na punkcie świąt, ja choinke ubieram w Wigilie dopiero
Maggie- a pewnie ze sie dzis napij, pogoda sprzyja

miłej soboty babeczki

reklama
hello!

Mewa gratuluje wygranej!!!!;-)

jestem cały dzien na ferbisanie, dziewczynki zawalone także.. porażka

Moja siostrzenica w koncu dostała skurczy i pojechała do szpitala!!!!!!!!!!!!!!!! może jeszcze dzis będzie mała Basia:-)

miłej soboty

reksio - a Adka już się dobrze czuje?
a dziekuje dziekuje :-) dobrze się ma :-) teraz co prawda męczą się trochę z kolkami ale to pikuś przy tym co przeżyli w zeszłym miesiącu..

witam się z piwkiem i chipsami :-p dziś dzien tycia mam ;-)a co mi tam :-D trza się jakoś ogrzać w zimowy wieczór jak męża nie ma nie? :-)
dziś miałyśmy zwariowany dzień.. wstałyśmy o 9.20 :szok: dała córcia mamie pospac kochana :-D przed 7 była pobudka na mleko i zmianę pieluchy i dalej w kimono :-) tak to ja mogę spać :-)
potem teściowie a po 15 do moich rodzicow :-) naściskałam się Adki natuliłam ach..:sorry2: a ta moją Kluska to nieźle zazdrosna.. zwłaszcza o dziadka :-p
a teraz Zoś już spi a ja się delektuję piffffffkiem:-D mój poszedł se we wrocku na miasto z kumplami więc może se jakiegoś filma obejrzę jak na skypie nie bedziemy gadac.
milusiego wieczorku i zdrówka!!
aaaa Mewa! kciuki będę mocno trzymać ;-)

cześć dziewczyny :-)
my dzis mieliśmy dzień poza domem-najpierw pojechaliśmy na basen-fajnie było, tylko Majka na początku musiała oswoić się z wodą ;-) później pojechaliśmy do teściów, a na końcu zahaczyliśmy o tesco, bo nam się pieluchy skończyły :tak:
teraz siedzimy przed laptopami, a Maja śpi :-D
miłego ;-)

Hej hej;-)

Jula śpi, a Jaś odkurza z tatą więc mam chwilkę czasu wreszcie;-)
Rany tak mnie rozbolała głowa na wieczór, że masakra...A ja mądra wzięłam olbasa bo to takie fajne miętowe i sobie skroń pokropiłam - nie przewidziałam, że paskudztwo mi spłynie do oka!:no::wściekła/y: Ale piekło:no: Normalnie myślałam że mi oko wypali:no::-D:-D
Ale już spoko - wzrok odzyskałam - a i najważniejsze - ból głowy przeszedł!!

Andariel nie widziałam tega Brave, a Golibroda to z 2007 roku jest. Jak będziesz miała chwilę to oglądnij koniecznie!! I ja też nie lubię bardzo jak mój monsz gdzieś wychodzi, na szczęście robi to raz na dwa-trzy miesiące;-):-D

Mewa farciaro Ty jedna!! Gratulejszyn i trzymam kciuki żeby z pracą się udało!

Baśka fajnie że odbierasz już klucze, my też się powoli za mieszkaniem rozglądamy, chciałabym już na wiosnę się wyprowadzić...

Zdrówka dla chorych!! U nas też tak średnio na jeża z tym zdrowiem - Jaś dzisiaj dostał ostatnią dawkę antybiotyku, ale mamy skierowanie do laryngologa - 3 migdał mu rośnie:-:)-( i z tego powodu ma takie kłopoty z oddychaniem przez buzie - dobrze że nos mu odblokowało i już się mi dziecko nie dusi w nocy! A mąż dostał termin wycięcia migdałków dopiero na 16 maja, normalnie idzie się przekręcić w tej Polsce:wściekła/y::wściekła/y:

Dobra ja spadam na zombiaszcze :-D (ogląda ktoś Walking Dead?) - o ile nam się uda Jaśka do spania zagonić... taki nocny marek się z niego zrobił - a potem odsypia do 10:-D

A Wam życzę udanych wieczorów piwkowo - czipsowo - winkowych:-):-)!!

Ostatnia edycja:
Magda a na czym to leci - te zombiaszcze? bo ja lubię te klimaty, ale chyba nie mam tego kanału, bo coś nie kojarzę...
chociaż, skoro film z 2007 roku biorę za nowość, to może po prostu już źle ze mną;-)
a swoją drogą - ciekawe zastosowanie Olbasu - do oka jeszcze nie aplikowałam, trzeba by kiedyś spróbować jak takie skuteczne:-D coś jak Amol, ha! a że szczypało to wierzę, bo to nawet w wąchaniu takie...mocne jest;

M. wrócił przed 2 w nocy, a ja oczywiście nie mogłam zasnąć, bo czekałam po przebudzeniu się o północy:crazy: a dziś za to zdychał na kaca, a ja triumfowałam - czysta i świeża, hehe; ale już zapomniałam jak irytujący może być dla kogoś trzeźwego ktoś "wczorajszy"...

jutro zapowiada się fajny dzionek, bo się z natt spotykamy, dziewczynki sobie razem potuptają:-)

Mewa - gratulacje z powodu wygranej - nawet całkiem sporo! zawsze to jakiś Mikołajek nie?:tak:

izabela - pierwszy raz byliście z Mają na basenie? my się wciąż boimy ze względu na skórę małej, ale chyba to nie ma większego znaczenia; tylko nie wiedziałabym w co ją ubrać, majtki jakie itd. I chyba bym ja wysmarowała wazeliną od głowy po stópki. No i ja sama nie potrafię plywać, więc robiłabym tam jedynie za spacerujące przy basenie towarzystwo (ewentualnie mogłabym pomoczyć zadek w brodziku dla dzieciaków, hihi)

andariel, w sumie to byliśmy drugi raz (pierwszy jak Majka miała pół roku), a problemów ze skórą póki co nie ma, ale zobaczymy i niczym jej nie smarowałam ;-) a do kąpieli ubieramy takie pieluchy do pływania http://www.pieluszki.pl/categories/cat_id/37 (są też tańsze wersje tych pieluch np w rossmannie) i moczyliśmy się wszyscy w tym baseniku dla dzieci z Mają oraz w jacuzzi i przy okazji popływała sobie w kółku (w basenie ;-)), także polecam :tak:

Ostatnia edycja:
Hejka!!!
A Wy pewnie śpicie a ja tylko 2 godziny w nocy spałam,cos od kilku nocy ciężko spie i nie wiem czemu:baffled: a zresztą Tomek tej nocy też coś marudził....
Wczoraj mieliśmy zabiegany dzień!33Rano sprzątanie i przemeblowałam pokój Tomka-musiałam kaloryfer odsłonić bo zimno w pokoju.A po południu byliśmy na kuligu Tomek był zachwycony!

Andariel dziękuje!Mój będzie jeszcze szukać w kilku sklepach nie był mam nadzieje ze znajdzie!
Mewa gratuluje wygranej!!Masz szczęście!:tak:

ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH!!!!

cześć :-)
my póki co w domku siedzimy, ale później się wybierzemy na sanki :tak:
niedługo wstawiam obiadek, mam nadzieję też że Majka pójdzie w końcu spać :dry:, bo na 16.00 wybieramy się do znajomych na Mikołaja ;-) i zahaczymy jeszcze o mojego chrześniaka, żeby dać mu mały prezencik również na 6.12 :-)
a jutro odwiedzi Majkę Mikołaj od dziadków ;-)
miłego dnia dziewczyny :happy2:

reklama
hej dziewczyny:-D
my wczoraj bylismy na zakupkach... w JYSK duza wyprzedaz rzeczy... kupilismy dwie poduchy a 28 zl i koldre za 35zl.... musze jeszcze posciel dokupic:-D:-D:-D
szwagierce na barborke kupilismy piekny obros z serwetkami... bardzo sie ucieszyla:-D:-D:-D

Oli marudzi.. ida kolejne zabki... ma katar...a w nocy tak plakala ze prawie nic nie spalam:dry::sorry2::sorry2:

a skurcze mnie wczoraj meczyly jak nie wiem.... cos czuje ze na swieta bedziemy w 5:-D:-D:-D

zycze milego dzionka,,,:-D:-D:-D

Do góry