Mewa29
mama Adama
witam
Efe- co z tego ze wysyłam jak po pierwsze jakos nie ma odezwu, a poza tym te ktore mnie naprawde interesuja to jakies 5% ogółu wysyłanych, nie będę sie dołowac bo mówie sobie ze lepiej zime przesiedzic z Adasiem w ciepłym domku ale jednak bezrobocie boli
bylismy na kontrolii - na szczesie Adas zdrowy choc antybiotyk musze dawac do niedzieli
czesciowo musiałam wózek niesc bo nie było miejscami odśniezone
a pozniej poszłam po małe zakupy zostawiajac małego śpiącego w domu- ale sie ustresowłAm w sklepie, ale jak przyszłam nadal spał uff
dla Alicji i Jasia, Marysi- szybkiego wyzdrowienia
Miranda- miłego imprezowania jutrzejszego
Andariel- narobilas mi smaka na nalesniki, ale ja chyab tradycyjne z serem zrobie pozniej
a teraz koncze bo sasiad wierci za sciana dziure i obudzil Adasia
milego popoludnia laseczki
oby nas nie zasypało
Efe- co z tego ze wysyłam jak po pierwsze jakos nie ma odezwu, a poza tym te ktore mnie naprawde interesuja to jakies 5% ogółu wysyłanych, nie będę sie dołowac bo mówie sobie ze lepiej zime przesiedzic z Adasiem w ciepłym domku ale jednak bezrobocie boli
bylismy na kontrolii - na szczesie Adas zdrowy choc antybiotyk musze dawac do niedzieli
czesciowo musiałam wózek niesc bo nie było miejscami odśniezone
a pozniej poszłam po małe zakupy zostawiajac małego śpiącego w domu- ale sie ustresowłAm w sklepie, ale jak przyszłam nadal spał uff
dla Alicji i Jasia, Marysi- szybkiego wyzdrowienia
Miranda- miłego imprezowania jutrzejszego
Andariel- narobilas mi smaka na nalesniki, ale ja chyab tradycyjne z serem zrobie pozniej
a teraz koncze bo sasiad wierci za sciana dziure i obudzil Adasia
milego popoludnia laseczki
oby nas nie zasypało
Ostatnia edycja: