reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam

Efe- co z tego ze wysyłam jak po pierwsze jakos nie ma odezwu, a poza tym te ktore mnie naprawde interesuja to jakies 5% ogółu wysyłanych, nie będę sie dołowac bo mówie sobie ze lepiej zime przesiedzic z Adasiem w ciepłym domku ale jednak bezrobocie boli

bylismy na kontrolii - na szczesie Adas zdrowy choc antybiotyk musze dawac do niedzieli
czesciowo musiałam wózek niesc bo nie było miejscami odśniezone
a pozniej poszłam po małe zakupy zostawiajac małego śpiącego w domu- ale sie ustresowłAm w sklepie, ale jak przyszłam nadal spał uff

dla Alicji i Jasia, Marysi- szybkiego wyzdrowienia
Miranda- miłego imprezowania jutrzejszego
Andariel- narobilas mi smaka na nalesniki, ale ja chyab tradycyjne z serem zrobie pozniej

a teraz koncze bo sasiad wierci za sciana dziure i obudzil Adasia
milego popoludnia laseczki
oby nas nie zasypało

Ostatnia edycja:
reklama
hejka

moja dosypia w wózku po spacerku to zaglądam :-)

Basiu energii to rzeczywiście masz sporo tylko uważaj na siebie kochana
Andariel super że ci sie udało wszystko załatwić po twojej myśli no i Ninka dzielna dziewczynka i zdloniacha :-)
Mewa znalezienie pracy to na pewno tylko kwestia czasu, głowa do góry
Neverend powodzenia w szukaniu mieszkanka

przez ostatnie dni jak wiekszość chyba :-p siedziałam na necie w poszukiwaniu prezentów, ale o wiele lepiej idą mi tradycyjne sklepowe zakupy ponieważ przez moje niedopatrzenie Julki prezent (lego duplo) przyjdzie w styczniu :baffled: a kurier ma problem z dotarciem przez śnieg i prezenty dla rodzinki co miały być w poniedziałek mogą przyjść nawet za tydzień :baffled:
no niby oszczędziłam na kasie ale jestem pozbawiona przyjemności pomacania i oglądania no i jeszcze czekac musze nie wiadomo ile :-( oby do świąt prezenty doszly :baffled:

zdrowka dla wszystkich chorowitków bo troche ich sie nazbierało!!!!!!!!!!

moja od 2 tyg smarka, od tyg ma kaszel, ach a na dworze tak ładnie i +2 stopnie
ja też sie doleczyć nie moge bo w domu ciężko mi usiedzieć :-D
zaraz po sanki plastikowe jade bo na drewniane z polski to sie zaczekam, a śnieżek taaaaki kuszący... jutro Małą na 15 min wezme bo podziębiona a potem z mężastym sami bedziemy szaleć hehe

miłego dzionka życze

witam tylko na moment!

Piwonia możemy sobie ręce podać:-( Aluta całą noc jęczała a rano obudziła się tak zawalona ze nie wiem skąd to się wzięło! mnie gardło boli...
dzis od rana hydraulik siedzi w łazience a ja sikam do wiadra!!!!!!:laugh2::angry: całe szczęscie ze coś innego mi się nie chce bo bym chyba zapadła się pod ziemie!! jakby co t w nocnik!!!

syf gorszy niz był, męża własciwie nie ma do niedzieli bo ma zajęcia :no: Starszy nadal u babci i wogóle się nie odzywa....

pa

Hej!!!
Jajku precz te choroby!!!!
Zdrówka dla Was i maluszków!!!!Biedne dzieciaczki!!!

My dziś znowu na sankach Tomuś uwielbia jak szybko jedzie tylko że mi siły brak jak tak po całej wiosce go targam:-D
No i ja zabiegana dom do świąt szykuje!!!A bo musicie wiedzieć że mam bzika na punkcie świat więc już zaczynam dom stroić bo posprzątane mam na cymuś( no kuchnia mi została-ale tam bym chyba musiala codziennie sprzatać od sufitu poczawszy bo kurcze z pieca ciagle coś się kopci...)
No więc już mam ozdoby powyciagane zostało tylko hoinke ubrać:-D:-D:-D

Dziś Tomek wywalił się bo biegł i upadł na autko drewniane które miał w ręce i trach na buźke i dolna wara rozwalona krew łzy a teraz spuhnięta:dry:
Andariel kochana gdzie Ty kupujesz składniki na tą herbatke bo kurcze mój nie może znaleźć lukrecji i anyżu!!Tymianek mam imbir i cynamon też ale co z resztą!!Tak mi narobiłaś na nią ochoty a tu kiszka:baffled:
BUZIAKI!!!

Czesc!
Przepraszam że ostatnio się tak mało odzywam.. Ale od dwoch dni w domu nie byłam.. Najpierw samochod u mechanika a wczoraj tak nas zasypało że wracałam 2h do rodzicow.. Normalnie ta droga zajmuje mi max 40min.. A wczoraj myslalam że jajko zniosę..
Jeszcze na dodatek cos podle się czuję.. Żołądek mnie pobolewa, jakas sensację brzuchową mam :-( a w ten weekend same jestesmy..
Jutro na chwilkę do tesciow i może do moich bo Adka tam będzie :-)
Andariel super że jestes już na L4 :-)
Zdrowka dla wszystkich Bejbaskow i Rodzicow bejbasowych!!! :-)

Malinko - anyż M. kupuje w Auchan (zakładam więc, że w tego typu marketach jest dostępny), a lukrecję w zielarskim (nie w laskach, tylko wiórki, takie już gotowe do wsypania na wrzątek); jak będziesz miała problem to mogę Ci tutaj kupić i wyślę, daj tylko znaki:tak:
biedny Tomuś - ale wiesz, mężczyźni męsko wyglądają z takimi śladami na ciele:) moja za to ma śliwę i rozcięcie nad łukiem brwiowym, bo 2 dni temu źle wymierzyła odległość do stołu i rypnęła - dobrze, że nie ząbkami albo w sam łuk bo by kiepsko było;
reksio - a Adka już się dobrze czuje?

siedzimy sobie same z Ninką, chłop wybył mimo, iż nie musiał (bo to nieoficjalne spotkanie) i mimo sypiącego od paru godzin śniegu... zła jestem na niego bo mu zazdroszczę, że sobie w piątkowy wieczór w knajpie siedzi jak człowiek... i trochę mi smutno, bo co to za piątkowy wieczór samotny:-(oczywiście nie omieszkałam nie pokazać mu, że mam focha... ech...

no i mówię dobranoc; biorę dziecko pod pachę bo widzę, że sama nie zaśnie, mimo, iż pokazałam jej śpiącą rybkę mini mini... jeszcze mi przed chwilą kupsko (i to w pieluchę!!!) uwaliła, zołza mała...

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny:-D
alem sie naplotkowalam:-D:-D:-D
dzieci sie wyszalaly:-D:-D:-D
a moj juz w pracy:-:)-:)-(
zaraz sobie kolacyjke zrobie z ciepla herbatka:-D:-D:-D
czekam az Oli zasnie:dry:dzis jakis marudny dzien ma:dry::dry::dry:
po sniegu poszalala:-D:-D:-D
jutro bede ubranko szyc:-D
a grubiutki ten piesek...ale juz bardzo stary:-D:-D:-Da Oli sie napiszczec z zachwytu nie mogla...tak kocha psy:-D:-D:-D

ok zasnela a ja pojadlam... teraz chwila spokoju:-D
a zaraz i tak mykam spac bo caly dzien ziewam:dry:

hej dziewczyny
BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE PIĘKNE ZYCZENIA URODZINOWE - I TU I NA NK I NA FACIE....MĄŻ NIESTETY NAGO NIE ZATAŃCZYL ;)
w ogle tydzień zabiegany i dzień urodzin tez...a jutro jeszcze do pracy, a raczej dziś
ale w poniedziałek odbieramy klucze!!!!

mate aqua mamy i wcale az tak szybko nie znika...tzn jeszcze od temp zalezy i jak mocno się pomoczy...
spadam spać, może jutro uda mi się więcej napisać, a padam bo Bartek czadu daje ( z parapetu go dziś ściągałąm po kaloryferze wszedł a tance na stole to już standardzik....)

reklama
hop hop
witam sobotnio!
my dziś z Marcelowcem sami na chacie, staram się jakoś sprzątać ale że pomocnik mi pomaga to wolno idzie ;-)
andariel ja mojemu też dziś pokazała focha że nas zostawia na łykend, w sumie coś tam przy okazji załatwi jak go nie będzie , ale i tak foch był lekki pffff :-) no nic ja sobie kupię wino, wpadnie kumpela i obgadamy wszystkich znanych i nieznanych facetów z tejże okazji ;-)

aa matę aqua też mamy, mikołaj dał nam wczoraj ;-) i wcale tak szybko nie znika, racja baśka :yes:, a poza tym to jakoś myślałam że będzie fajniejsza :-D ale jest ok :-) coś tam młody chlapie
Jejuchu Bartek ładnie szaleje :-)

Mewa powodzenia z tą pracą, może z tych 5% akurat się ktoś odezwie! trzymam kciukasy!

spadam sprzątać, ziewam jak cholera chyba druga kawa zaraz się będzie parzyć...

Do góry