reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witam

Efe- co z tego ze wysyłam jak po pierwsze jakos nie ma odezwu, a poza tym te ktore mnie naprawde interesuja to jakies 5% ogółu wysyłanych, nie będę sie dołowac bo mówie sobie ze lepiej zime przesiedzic z Adasiem w ciepłym domku ale jednak bezrobocie boli

bylismy na kontrolii - na szczesie Adas zdrowy choc antybiotyk musze dawac do niedzieli
czesciowo musiałam wózek niesc bo nie było miejscami odśniezone
a pozniej poszłam po małe zakupy zostawiajac małego śpiącego w domu- ale sie ustresowłAm w sklepie, ale jak przyszłam nadal spał uff

dla Alicji i Jasia, Marysi- szybkiego wyzdrowienia
Miranda- miłego imprezowania jutrzejszego
Andariel- narobilas mi smaka na nalesniki, ale ja chyab tradycyjne z serem zrobie pozniej

a teraz koncze bo sasiad wierci za sciana dziure i obudzil Adasia
milego popoludnia laseczki
oby nas nie zasypało

Ostatnia edycja:
reklama
hejka

moja dosypia w wózku po spacerku to zaglądam :-)

Basiu energii to rzeczywiście masz sporo tylko uważaj na siebie kochana
Andariel super że ci sie udało wszystko załatwić po twojej myśli no i Ninka dzielna dziewczynka i zdloniacha :-)
Mewa znalezienie pracy to na pewno tylko kwestia czasu, głowa do góry
Neverend powodzenia w szukaniu mieszkanka

przez ostatnie dni jak wiekszość chyba :-p siedziałam na necie w poszukiwaniu prezentów, ale o wiele lepiej idą mi tradycyjne sklepowe zakupy ponieważ przez moje niedopatrzenie Julki prezent (lego duplo) przyjdzie w styczniu :baffled: a kurier ma problem z dotarciem przez śnieg i prezenty dla rodzinki co miały być w poniedziałek mogą przyjść nawet za tydzień :baffled:
no niby oszczędziłam na kasie ale jestem pozbawiona przyjemności pomacania i oglądania no i jeszcze czekac musze nie wiadomo ile :-( oby do świąt prezenty doszly :baffled:

zdrowka dla wszystkich chorowitków bo troche ich sie nazbierało!!!!!!!!!!

moja od 2 tyg smarka, od tyg ma kaszel, ach a na dworze tak ładnie i +2 stopnie
ja też sie doleczyć nie moge bo w domu ciężko mi usiedzieć :-D
zaraz po sanki plastikowe jade bo na drewniane z polski to sie zaczekam, a śnieżek taaaaki kuszący... jutro Małą na 15 min wezme bo podziębiona a potem z mężastym sami bedziemy szaleć hehe

miłego dzionka życze

witam tylko na moment!

Piwonia możemy sobie ręce podać:-( Aluta całą noc jęczała a rano obudziła się tak zawalona ze nie wiem skąd to się wzięło! mnie gardło boli...
dzis od rana hydraulik siedzi w łazience a ja sikam do wiadra!!!!!!:laugh2::angry: całe szczęscie ze coś innego mi się nie chce bo bym chyba zapadła się pod ziemie!! jakby co t w nocnik!!!

syf gorszy niz był, męża własciwie nie ma do niedzieli bo ma zajęcia :no: Starszy nadal u babci i wogóle się nie odzywa....

pa

Hej!!!
Jajku precz te choroby!!!!
Zdrówka dla Was i maluszków!!!!Biedne dzieciaczki!!!

My dziś znowu na sankach Tomuś uwielbia jak szybko jedzie tylko że mi siły brak jak tak po całej wiosce go targam:-D
No i ja zabiegana dom do świąt szykuje!!!A bo musicie wiedzieć że mam bzika na punkcie świat więc już zaczynam dom stroić bo posprzątane mam na cymuś( no kuchnia mi została-ale tam bym chyba musiala codziennie sprzatać od sufitu poczawszy bo kurcze z pieca ciagle coś się kopci...)
No więc już mam ozdoby powyciagane zostało tylko hoinke ubrać:-D:-D:-D

Dziś Tomek wywalił się bo biegł i upadł na autko drewniane które miał w ręce i trach na buźke i dolna wara rozwalona krew łzy a teraz spuhnięta:dry:
Andariel kochana gdzie Ty kupujesz składniki na tą herbatke bo kurcze mój nie może znaleźć lukrecji i anyżu!!Tymianek mam imbir i cynamon też ale co z resztą!!Tak mi narobiłaś na nią ochoty a tu kiszka:baffled:
BUZIAKI!!!

Czesc!
Przepraszam że ostatnio się tak mało odzywam.. Ale od dwoch dni w domu nie byłam.. Najpierw samochod u mechanika a wczoraj tak nas zasypało że wracałam 2h do rodzicow.. Normalnie ta droga zajmuje mi max 40min.. A wczoraj myslalam że jajko zniosę..
Jeszcze na dodatek cos podle się czuję.. Żołądek mnie pobolewa, jakas sensację brzuchową mam :-( a w ten weekend same jestesmy..
Jutro na chwilkę do tesciow i może do moich bo Adka tam będzie :-)
Andariel super że jestes już na L4 :-)
Zdrowka dla wszystkich Bejbaskow i Rodzicow bejbasowych!!! :-)

Malinko - anyż M. kupuje w Auchan (zakładam więc, że w tego typu marketach jest dostępny), a lukrecję w zielarskim (nie w laskach, tylko wiórki, takie już gotowe do wsypania na wrzątek); jak będziesz miała problem to mogę Ci tutaj kupić i wyślę, daj tylko znaki:tak:
biedny Tomuś - ale wiesz, mężczyźni męsko wyglądają z takimi śladami na ciele:) moja za to ma śliwę i rozcięcie nad łukiem brwiowym, bo 2 dni temu źle wymierzyła odległość do stołu i rypnęła - dobrze, że nie ząbkami albo w sam łuk bo by kiepsko było;
reksio - a Adka już się dobrze czuje?

siedzimy sobie same z Ninką, chłop wybył mimo, iż nie musiał (bo to nieoficjalne spotkanie) i mimo sypiącego od paru godzin śniegu... zła jestem na niego bo mu zazdroszczę, że sobie w piątkowy wieczór w knajpie siedzi jak człowiek... i trochę mi smutno, bo co to za piątkowy wieczór samotny:-(oczywiście nie omieszkałam nie pokazać mu, że mam focha... ech...

no i mówię dobranoc; biorę dziecko pod pachę bo widzę, że sama nie zaśnie, mimo, iż pokazałam jej śpiącą rybkę mini mini... jeszcze mi przed chwilą kupsko (i to w pieluchę!!!) uwaliła, zołza mała...

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny:-D
alem sie naplotkowalam:-D:-D:-D
dzieci sie wyszalaly:-D:-D:-D
a moj juz w pracy:-:)-:)-(
zaraz sobie kolacyjke zrobie z ciepla herbatka:-D:-D:-D
czekam az Oli zasnie:dry:dzis jakis marudny dzien ma:dry::dry::dry:
po sniegu poszalala:-D:-D:-D
jutro bede ubranko szyc:-D
a grubiutki ten piesek...ale juz bardzo stary:-D:-D:-Da Oli sie napiszczec z zachwytu nie mogla...tak kocha psy:-D:-D:-D

ok zasnela a ja pojadlam... teraz chwila spokoju:-D
a zaraz i tak mykam spac bo caly dzien ziewam:dry:

hej dziewczyny
BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE PIĘKNE ZYCZENIA URODZINOWE - I TU I NA NK I NA FACIE....MĄŻ NIESTETY NAGO NIE ZATAŃCZYL ;)
w ogle tydzień zabiegany i dzień urodzin tez...a jutro jeszcze do pracy, a raczej dziś
ale w poniedziałek odbieramy klucze!!!!

mate aqua mamy i wcale az tak szybko nie znika...tzn jeszcze od temp zalezy i jak mocno się pomoczy...
spadam spać, może jutro uda mi się więcej napisać, a padam bo Bartek czadu daje ( z parapetu go dziś ściągałąm po kaloryferze wszedł a tance na stole to już standardzik....)

reklama
hop hop
witam sobotnio!
my dziś z Marcelowcem sami na chacie, staram się jakoś sprzątać ale że pomocnik mi pomaga to wolno idzie ;-)
andariel ja mojemu też dziś pokazała focha że nas zostawia na łykend, w sumie coś tam przy okazji załatwi jak go nie będzie , ale i tak foch był lekki pffff :-) no nic ja sobie kupię wino, wpadnie kumpela i obgadamy wszystkich znanych i nieznanych facetów z tejże okazji ;-)

aa matę aqua też mamy, mikołaj dał nam wczoraj ;-) i wcale tak szybko nie znika, racja baśka :yes:, a poza tym to jakoś myślałam że będzie fajniejsza :-D ale jest ok :-) coś tam młody chlapie
Jejuchu Bartek ładnie szaleje :-)

Mewa powodzenia z tą pracą, może z tych 5% akurat się ktoś odezwie! trzymam kciukasy!

spadam sprzątać, ziewam jak cholera chyba druga kawa zaraz się będzie parzyć...

Do góry