reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Oooo ale wariacje zakupowe :-)

Magda, biedny Jasieniek, kurka furka, mam nadzieję że ten cholerne katarzysko mu przejdzie szybko, a Ty w końcu się wyśpisz biedulo spokojnie. To ja już nie narzekam na moje spanie, chociaż marzy mi się kilka godzin snu ciągutkiem. ach jo.
Co ja miałam jeszcze...
A u nas obyło się bez lekarza, a w sumie ja byłam już na granicy wytrzymałości i chciałam jechać ale M. stwierdził że czekamy, pokłóciliśmy się trochę ;-) no i przeszło kupsko powoli i gorączki też uff, z dnia na dzień co raz lepiej... dupka się goi ładnie po odparzeniach.

Baśka stoooooooooooo LAT :-)

Znikam bo padam na pysio.
DObrej nocki i zdrówka

reklama
No tos mnie pocieszyła nie trzeba było szybciej napisać?:p
heheh no bo to taki minusik, ale ja tez sie zastanawiam nad tą matą. To wtedy bym ją pod choinke miała, w sumie by taniej wyszło niz inny prezent, który planowałam...jak go póxniej nie kupie bo wiem jak Alcia kotki uwielbia...

Fajnie ta mata się zapowiada...hmmm

A wiecie kiedys czytałam o takim zabiegu marketingowym, że reklamuje się zabawki,nagłaśnia ich zalety przed świetami. A później w okresie zakupów przed świetami firmy nie wypuszczają ich na rynek. A dzieci np. mają już obiecane że dostana to i to. I rodzice muszą kupić coś innego, a po świetach te zabawki się pokazują i rodzic i tak je musi kupić i tak bo obiecał. I tym sposobem kupujemy więcej....

Łoooo jeżu niech sie ten dzien juz skonczy jestem jeszcze bogatsza o takie saneczki, darmowa dostawa trza korzystać;-):-):crazy:
Sanki z pchaczem drewniane - Matpol - Sanki - Pati i Maks

Malbertka ciekawa hipoteza i pewnie prawdziwa:laugh2:Ja sama mam hopla na punkcie zabawek i juz sie swiat doczekac nie moge:happy:

Maggie super ze Marcelowi przechodzi i pupa sie goi, tfujjjj tfujjj u nas jakos rzadko a raczej nigdy biegunek nie było odpukać, no raz troszke Miłosz miał ale przeszło samo... po kilku godz,

To ja ide spać bo..jeszcze cos kupie w koncu i co:-D:-D
Dobranoc zakupoholiczki

hej Wam dziewczyny:-D
jakos nam dzien zlecial:-D:-D:-D
bylismy u szwagierki...ale sie Madzia smiala do mnie... jest przekochana:-D:-D:-D
chce juz swoje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

bede szyc spiworek dla malej wiec kupilam dzis futerko i zamek:-D:-D:-D
ale sie ciesze... juz bym chciala:-D:-D:-D

pizgalo niemilosiernie..... ani na dwor wyjsc nie chcialam ale mus to mus:-D:-D:-D
ale Oli zadowolonqa...tylko bardzo jej wiatr przeszkadzal... bardzo plakala:-(

MADZIA ZDROWKA SZCZESCIA I SLODYCZY...I POCIECHY Z CHLOPAKOW(wszystkich trzech):-D:-D:-D

hej dziewczyny:-D
ja dzis w domu siedze...u nas jest -8 ale przepaskudny wiatr:dry::dry:

dzis mam troche szycia... a potem dzien lenia:-D:-D:-D

a OLl kolejna noc przespala cala... wstala jak moj z pracy wroil i z nim szalala:-D:-D:-D
daje mi pospac przed porodem:-D:-D:-D
uciekam... pranie puscic.. drugie sciagnac:-D
a chorowitkom zycze duzo zdrowka:-D:-D:-D
oczywiscie mamom tez:-D:-D

milego dzionka i malych mrozow:-D:-D:-D

witam:-)

wczorajszy wieczór udał się bardzo!! wszystkie smutki mi odeszły naładowalam akumulatory by dalej walczyc z chlopakami!!! ale od wczoraj wiem ze tylko surowa konsekwencja potrafi bardzo dużo zdziałać!

"Ożenek" na tym byłam, dobrze się bawiłam podczaa tej sztuki a po przedstawieniu żarty z Michałem Grudzińskim(od niego miałyśmy bilety) doprowadziły nas do łez:-) potem udało nam si e przetransportować do Lizard King i tam spocznełyśmy na laurach:-) drinkowania nie było konca, w pubie cisza wszyscy mecz oglądali Lecha z Juventusem a my uhahane na całego!!

polecam wyjscia dodają enerii i uświadamiają (mnie) ze nie tylko kurą domową jestem!

a dzis Rafałek ma imieniny, nie dałam mu cukierków........ ale mam dla niego wymarzony sweter w kolorze fioletowym i dam mu dopiero wieczorem!!

dobrego dnia Dziewczyny i dziękuje!

no, sempe, to rozumiem - udany wieczór, trochę kultury, trochę szalonej rozrywki! też bym chciała:) ale muszę poczekać:)
u nas od wczoraj sypie on-stop, wieje... dziś wieczorem idę do ginki po L4 - jakoś się musimy tam wszyscy przetransportować; oczywiście mam lęki czy ginka dojedzie w ogóle do P-wa przez tą pogodę... i wogóle, dopóki nie zobaczę papierka na własne oczy, to się cykam...
no nic, zmykam; miłego dnia!

reklama
Witam
ja dziś na rzęsach chodzę, bo pół nocy nie spałam przez moje dziecko:wściekła/y: Ja nie wiem odrabia wiek niemowlęcy czy co? Laski kiedy waszym dzieciom przeszło to nocne wstawanie i zabawy? Bo już więcej kawy chyba w siebie nie wleje:(

no, Efe dałas mi do myslenia z tą matą - ciekawe czy te przyciski do odbijania tez są w zestawie? bo Moja swoje mazaki to wszystkie juz prawie pozjadała,tzn. odgryza te wkłady którymi sie pisze ;/ na szczęście to nietoksyczne te niby...

W tym sklepie co pokazałas to jest ten laptopik który Izabela chciałas kupic - ale sie nie opyla bo na allegro nawet z przesyłką masz taniej.

Oj chyba przez te sklepy dziś na spacerek nie pójdziemy:-D

shains - moje bransoletki - zestaw Popsciles
to jest fajne dla dziewczynek troche większych, codziennie mozna inny napis...

A tu świetne bluzki, swetry z nadrukami dla ciążowych mamusiek

MyTummy- Wasza wspólna koszulka
no tez mnie ta mata pociąga, ale troche szybko to znika - po 60 s. To jak się dziecko zacznie wczuwac i rysowac...a tu już połowe rysunku nie ma:-p
Malbertka ja tą matę u znajomych widziałam i to oni mi ją polecili. Mają córkę która ma 3 lata i się nią bawi jeszcze i jest tak pomyślana, że ją zawsze ze sobą zabierają (do babć, do znajomych). I nawet ona choć starsza to nie jest w stanie tak szybko i dużo rysować żeby jej przeszkadzało to że to znika. A i lekko się rysuje także moja Gabi sobie da radę, bo kredki do kartki na podłodze jeszcze nie umie tak przycisnąć. Muszę jej jakiś stolik z krzesełkiem kupić:(

hej

BAŚKA STO LAT, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdrówka dla wszystkich chorowitków!!

u nas też kaszelek i lekki katarek, coś nie przechodzi od tygodnia :-( więc dziś już nie wychodzimy, a szkoda bo Mała tak lubi śnieżek!! I jeszcze bałwana nie mamy :-(

Efe fajna ta mata, dzięki za podpowiedź prezzentu na mikołaja, a wcześniej na takie nie zwracałam uwagi!!

teraz mam dzięki wam więcej pomysłów na prezenty więc lece na zakupy internetowe :-p
Megaczka proszę bardzo i liczę że będziesz zadowolona;)

Muszę edytować bo mi dziecko skaczę w łóżeczku. Skąd ona ma tą energię?
Chyba jej dzisiaj dam tylko raz pospać.

U nas sypie że świata nie widać także siedzimy w domu.
Dzięki Malinka za śnieg. Już teraz to muszę dziecku sanki kupić:)

Sempe ja kocham chodzić do teatru. W Olsztynie w Jaraczu bywałam ale teraz do teatru to mam wyprawę 60kmetrową:( Najbliższe w Trójmieście:( Ale dystans ci się należał. Bądź konsekwentna a na pewno wszystko pójdzie po twojej myśli;) Trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
Do góry